Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Sestřička šla ihned po porodu zkontrolovat matku. Když pak uviděla, co dělá s dítětem, zůstala v šoku
Sestřička šla ihned po porodu zkontrolovat matku. Když pak uviděla, co dělá s dítětem, zůstala v šoku Když sestřička vešla do pokoje a uviděla, co matka dělá svému novorozenému dítěti, musela okamžitě zakročit...Zaměstnanci nemocnice odhalili, že 24letá matka už několik dní kouše své dítě do paže. Incident se odehrál jen pár dní po narození tohoto malého chlapce. 
Článek
Modelka, taxikářka nebo věčně nestíhající. Nejen na tyto matky školáků narazíte od 1. září opět před školou
Modelka, taxikářka nebo věčně nestíhající. Nejen na tyto matky školáků narazíte od 1. září opět před školou 1. září netrpělivě vyhlíží nejen děti, ale i jejich rodiče. Máte-li dítě školou povinné, které ráno dáváte do školy a odpoledne zase vyzvedáváte, chtě nechtě se musíte setkat i s dalšími rodiči. Jelikož se kolem dětí mladšího školního věku točí hlavně maminky, přinášíme přehled velmi častých typů matek, na které můžete před školou narazit.
Článek
“Maminko, chci jít už do nebe,” řekl 4letý Nolan své matce, když se sprchovala
“Maminko, chci jít už do nebe,” řekl 4letý Nolan své matce, když se sprchovala Malý Nolan ve svých teprve 4 letech zažíval dlouhých 15 měsíců utrpení a nepředstavitelnou bolest. Umíral a věděl, že jeho bolest ukončí pouze odchod do nebe.