Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Potřebujete dostat z hlavy určitou písničku? Zazpívejte si její konec nebo si vezměte žvýkačku
Potřebujete dostat z hlavy určitou písničku? Zazpívejte si její konec nebo si vezměte žvýkačku Asi jste to už taky zažili. V rádiu či v obchodě jste uslyšeli chytlavou písničku, kterou teď ani za nic nedokážete dostat z hlavy. Stále se vám v mysli opakuje jako kolovrátek a pořád dokola si ji pobrukujete. I když se vám ze začátku líbila, začíná vás teď pěkně štvát. Tuhle dotěrnou melodii můžete dostat z hlavy hned několika způsoby.
Článek
Co dělat, když dostanete smyk? Na brzdu zapomeňte, řiďte se radami Policie ČR
Co dělat, když dostanete smyk? Na brzdu zapomeňte, řiďte se radami Policie ČR Víte, co dělat, když dostanete smyk? Pokud jste na tuto otázku odpověděli záporně, měli byste si osvěžit své řidičské znalosti. Zimní měsíce s sebou totiž přinášejí vyšší riziko, že na namrzlé či zasněžené silnici dostane vaše auto smyk. Právě proto byste měli přesně vědět, jak se při smyku správně zachovat.
Článek
Maminku naštval domácí úkol z dějepisu, který dostala její dcera. Názory na zadání se však různí
Maminku naštval domácí úkol z dějepisu, který dostala její dcera. Názory na zadání se však různí Když si britská maminka žačky osmého ročníku ZŠ přečetla, co za domácí úkol dostala její dcera z dějepisu, velmi ji to zaskočilo a zároveň rozzlobilo. O zvláštním přístupu učitelky tato žena informovala na britském maminkovském fóru, kde rozpoutala vášnivou diskuzi. V čem byl problém? Její dcera dostala za úkol vymyslet nový nástroj na mučení.
Článek
Maminka sdílela na Facebooku oznámkovanou úlohu svého dítěte: Co myslíte, dostala její dcera čtyřku oprávněně?
Maminka sdílela na Facebooku oznámkovanou úlohu svého dítěte: Co myslíte, dostala její dcera čtyřku oprávněně? Maminka malé školačky, která chodí na nejmenovanou českou základní školu, v polovině června rozproudila vody Facebooku. Na sociální síti totiž sdílela oznámkovanou úlohu z českého jazyka, za kterou její dcera dostala čtyřku. Příspěvek této maminky vzbudil obrovský rozruch a samotné diskutující rozdělil na dva tábory.
Článek
Jednoduchý trik, který vám pomůže od bolesti hlavy do 2 minut
Jednoduchý trik, který vám pomůže od bolesti hlavy do 2 minut Máte před sebou celý den, kdy toho máte na vyřizování tolik, že nevíte kam dřív skončit a najednou je tady - šílená bolest hlavy, která přišla právě v nevhod. Naštěstí pro vás máme super jednoduchý trik, který vám zabere jen 2 minuty a rázem bude po bolesti!
Článek
Na pražské náplavce byla v sobotu 24. října hlava na hlavě. Přes epidemiologickou situaci se zde konaly farmářské trhy, na které zamířily stovky lidí
Na pražské náplavce byla v sobotu 24. října hlava na hlavě. Přes epidemiologickou situaci se zde konaly farmářské trhy, na které zamířily stovky lidí V pátek 23. října přibylo v Česku 15 252 nových případů koronaviru, což je bohužel dosavadní rekord. Navzdory nejvyššímu počtu pozitivních případů covidu-19 se v sobotu 24. října konaly na pražské náplavce farmářské trhy. Nakoupit si čerstvé suroviny od farmářů si přitom nenechaly ujít davy lidí.