Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Žena po očkování druhou dávkou AstraZenecy ztratila hlas. Tento postvakcinační syndrom je vzácný, shodují se odborníci
Žena po očkování druhou dávkou AstraZenecy ztratila hlas. Tento postvakcinační syndrom je vzácný, shodují se odborníci Portugalka Sofia Gomes, která žije ve Velké Británii, se potýká se vzácným postvakcinačním syndromem. Zatímco lidé po očkování bojují s únavou, bolestivou paží, celkovou bolestí svalů či teplotou, tato 43letá žena měla zcela neočekávané příznaky. Po druhé dávce vakcíny AstraZeneca, kterou dostala 19. května, ztratila hlas.
Článek
Žena pila celý měsíc 3 litry vody denně: Jak se tento experiment podepsal na jejím těle?
Žena pila celý měsíc 3 litry vody denně: Jak se tento experiment podepsal na jejím těle? Pravidelný pitný režim je velmi důležitý. Stále dokola nám je omíláno, že bychom měli denně vypít alespoň 1,5 litru čisté neperlivé vody. I když všichni víme, že voda je pro naše tělo základ, často do sebe dostaneme mnohem méně tekutin. Britka Sarah Smithová se naopak rozhodla, že po celý měsíc denně vypije 3 litry vody. Jak její experiment dopadl?
Článek
Žena prožila klinickou smrt. Když se po 27 minutách probudila, napsala na papír záhadný vzkaz
Žena prožila klinickou smrt. Když se po 27 minutách probudila, napsala na papír záhadný vzkaz Zhruba 10 procent lidí na světě má za sebou klinickou smrt, po které zázračně ožili. Své zkušenosti si nechávají pro sebe, mluví o nich se svými blízkými, ale také je veřejně sdělují celému světu. Klinickou smrt prožila i Tina Hines z americké Arizony. Když se po 27 minutách znovu dostala do říše živých, napsala na papír vzkaz, ze kterého mrazí.