Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Tipy, jak se zabavit doma na silvestra. Namísto sledování televize hrajte deskové hry, tančete nebo sepište ohlédnutí za starým rokem
Tipy, jak se zabavit doma na silvestra. Namísto sledování televize hrajte deskové hry, tančete nebo sepište ohlédnutí za starým rokem Rok 2023 se pomalu blíží ke svému konci. Již brzy oslavíme nový rok 2024, na jehož příchod budeme všichni výjimečně čekat v pohodlí domova. Pokud jste se v předchozích letech pravidelně účastnili silvestrovských party a obáváte se, že letošní silvestr strávený doma bude jedna velká nuda, máme pro vás tipy, jak se zabavit.
Článek
Kuriózní telefonáty na tísňové linky. Příběhy, které se skutečně staly
Kuriózní telefonáty na tísňové linky. Příběhy, které se skutečně staly Jakmile se člověk dostane do nesnází, operátoři na tísňových linkách jsou zpravidla první, kteří daný problém vyslyší. Úloha operátorů je v tuto chvíli velmi důležitá, musí zhodnotit celou situaci, člověka uklidnit a snažit se mu pomoci.
Článek
Domácí bublifuk pro velké i malé děti: Zabavte své ratolesti nestárnoucí klasikou
Domácí bublifuk pro velké i malé děti: Zabavte své ratolesti nestárnoucí klasikou Bublifuk je nestárnoucím evergreenem, který milují malé i velké děti. S touto hračkou si užijí spoustu legrace i o prázdninách. Jestli jim ale chcete zábavu ještě víc zpestřit, vyrobte jim domácí bublifukovou směs, ze které udělají opravdu velké bubliny. Svým dětem tak přichystáte skvělou prázdninovou aktivitu, u které vydrží dlouhé hodiny.
Článek
Na první pohled je to jednoduchá hádanka. Je však těžší, než se zdá
Na první pohled je to jednoduchá hádanka. Je však těžší, než se zdá V dnešní uspěchané době, kdy máme starostí až nad hlavu, určitě najdete chvilku času přijít na jiné myšlenky a zaměstnat mozek touto matematickou hádankou. Pokud to zvládnete, můžete být na sebe pyšní!
Článek
Jak dnes žijí chlapci ze známé fotografie, která obletěla internet? Jeden z nich poslal do vesmíru raketu
Jak dnes žijí chlapci ze známé fotografie, která obletěla internet? Jeden z nich poslal do vesmíru raketu Jen málokomu, kdo pravidelně navštěvuje sociální sítě, unikla tato fotografie, která zachycuje čtveřici kamarádů sedících u stolu s poměrně znuděnými výrazy. S touto fotografií se vytvořilo několik vtipných obrázků, které internetový svět obletěly několikrát. Kdo vlastně jsou ale tito chlapci a jak vypadají dnes?
Článek
Díky alobalu do myčky budou vaše příbory jako nové. Jak tento trik funguje?
Díky alobalu do myčky budou vaše příbory jako nové. Jak tento trik funguje? Alobal má v domácnosti spoustu využití. A to nejen při pečení. Tato tenká hliníková fólie vám udělá obrovskou službu také v myčce nádobí. Alobal do myčky navrátí život zvláště vašim příborům. Jakým způsobem jej tedy v myčce používat, aby vaše lžíce, vidličky i nože zase vypadaly jako nové?
Článek
Japonci a jejich podivné vynálezy. Čím vším se nám snaží usnadnit život?
Japonci a jejich podivné vynálezy. Čím vším se nám snaží usnadnit život? Japonsko je zemí, která se rozhodně nebojí nových vynálezů a inovací. Je to země s jednou z nejsilnějších ekonomik světa a její vynálezci neustále přemýšlí, čím by mohli lidem usnadnit a zefektivnit život. Ačkoliv jsou některé jejich nápady naprosto geniální, které si bezpochyby zaslouží nálepku „ujeté“.