Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Jak vypadají prsní implantáty po 30 letech? Plastický chirurg sdílel video dokazující, že nic nevydrží věčně
Jak vypadají prsní implantáty po 30 letech? Plastický chirurg sdílel video dokazující, že nic nevydrží věčně Mít dokonalá prsa je snem mnoha žen. V případě, že je příroda neobdařila, nebo se potýkají s ochablým poprsím po dětech, se často svěřují do péče plastické chirurgie. Prsní implantáty však mají omezenou životnost. Známý plastický chirurg Jerry Chidester konkrétně ve videu ukázal, jak vypadají prsní implantáty po 30 letech. Budete se opravdu divit.
Článek
Ve věku 30 let zemřela oblíbená influencerka. Poslední fotku zveřejnila 2 dny před smrtí
Ve věku 30 let zemřela oblíbená influencerka. Poslední fotku zveřejnila 2 dny před smrtí Hvězda TikToku Jehane Thomas nahrála na svůj Instagram srdcervoucí příspěvek pouhé dva dny před tím, než v pátek 17. března 2023 zemřela. Bylo jí pouhých 30 let. Odchod této mladé ženy a dvojnásobné maminky vzápětí s velkou bolestí potvrdila na sociálních sítích také její rodina.
Článek
V kolika letech ženy nejčastěji podvádějí své partnery? Přesný věk vás překvapí
V kolika letech ženy nejčastěji podvádějí své partnery? Přesný věk vás překvapí Nevěra zasáhne alespoň jednou v životě v průměru každý druhý pár. Nevěrné přitom bývají oba dva tábory, tedy jak muži, tak ženy. Právě na ženy, které si našly milence, si v rámci svého výzkumu posvítili provozovatelé mimomanželské seznamky Victoria Milan. Co myslíte, v kolika letech ženy své manžele či přítele podvádějí nejčastěji?
Článek
Lela Ceterová odhalila, kolik má let: Jsem ve věku ženy, která se stále cítí jako děvče
Lela Ceterová odhalila, kolik má let: Jsem ve věku ženy, která se stále cítí jako děvče Manželka Karlose Vémoly Lela se nikdy netajila tím, že si svůj vzhled vylepšuje plastickými operacemi. První zákrok podstoupila ihned po dovršení dospělosti, kdy si nechala udělat nová prsa. Kromě ňader následně Lela Ceterová podstoupila úpravu rtů, nosu nebo zubů. Na Instagramu se nyní rozepsala o tom, na kolik let si po svých proměnách připadá.