Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
JenŽeny spouští e-shop s tričky. Vyberte si u nás stylový kousek s potiskem
JenŽeny spouští e-shop s tričky. Vyberte si u nás stylový kousek s potiskem Je to tady! Na JenŽenách spouštíme e-shop s designovými tričky, která ilustrovala mladá a kreativní umělkyně Hanka Zábranská. Za e-shopem s tričky stojí celý náš tým online magazínu JenŽeny. Pokud tedy chcete někomu udělat radost originálním dárkem pod stromečkem, račte do našeho e-shopu směle nahlédnout!
Článek
Co chtějí zažít fanynky JenZeny.cz? Tandemový seskok padákem
Co chtějí zažít fanynky JenZeny.cz? Tandemový seskok padákem Přemýšlíte, jak nejlépe udělat svým známým, rodině nebo klidně i sobě radost? Darujte zážitek! Impresio jich nabízí desítky a vybere si každý.
Článek
Covidové prsty přetrvávají až pět měsíců po překonání infekce. Tento projev zvaný “long covid” může dle vědců značit zánět v těle
Covidové prsty přetrvávají až pět měsíců po překonání infekce. Tento projev zvaný “long covid” může dle vědců značit zánět v těle Jedním z příznaků nového koronaviru jsou tzv. covidové prsty. Jde o vyrážku červené až fialové barvy, která se objevuje na prstech dolních končetin během nákazy covidem-19. Tento příznak zpravidla zmizí do 15 dnů od vyléčení, podle amerických vědců vám však ve výjimečném případě mohou covidové prsty zůstat po dobu až pěti měsíců.
Článek
Jste dobrý řidič? Pokud ano, vyřešit tuto hádanku pro vás bude snadné!
Jste dobrý řidič? Pokud ano, vyřešit tuto hádanku pro vás bude snadné! Situace, která je na obrázku může potkat každého, ovšem jen ti opravdu zkušení a dobří řidiči si s ní dokážou hravě poradit. Patříte k nim i vy?
Článek
Paddleboardistku překvapila u argentinského pobřeží zvědavá velryba. Podívejte se na video z dronu
Paddleboardistku překvapila u argentinského pobřeží zvědavá velryba. Podívejte se na video z dronu Žena, která pádlovala na paddleboardu poblíž argentinského pobřeží u města Puerto Madryn, zažila velmi vzácné setkání. Jak dobře jí jde jízda na paddleboardu, totiž okukovala zvědavá velryba. Toto setkání natočila kamera z dronu, a tak se na něj můžete podívat i vy.
Článek
Japonci a jejich podivné vynálezy. Čím vším se nám snaží usnadnit život?
Japonci a jejich podivné vynálezy. Čím vším se nám snaží usnadnit život? Japonsko je zemí, která se rozhodně nebojí nových vynálezů a inovací. Je to země s jednou z nejsilnějších ekonomik světa a její vynálezci neustále přemýšlí, čím by mohli lidem usnadnit a zefektivnit život. Ačkoliv jsou některé jejich nápady naprosto geniální, které si bezpochyby zaslouží nálepku „ujeté“.
Článek
Celebrity propadly trendu otužování: Které ze slavných Češek si rády dopřejí ledovou koupel?
Celebrity propadly trendu otužování: Které ze slavných Češek si rády dopřejí ledovou koupel? I mezi českými celebritami se najde skupina otužilců, kteří nedají dopustit na zimní koupání v ledové vodě. Otužování je nejen zdravé, ale v současnosti také velmi trendy. Zajímá vás, která ze slavných Češek si dopřává ledovou koupel v přírodě a která raději vleze doma na terase do sudu s ledovou vodou?
Článek
Která úsečka na obrázku je delší a která kratší? Správně odpoví málokdo
Která úsečka na obrázku je delší a která kratší? Správně odpoví málokdo Rádi řešíte zapeklité hádanky? V tom případě nám odpovězte, která úsečka na obrázku je delší a která zase kratší. Že jsme vás zmátli? Seznamte se s Müller-Lyerovou iluzí!
Článek
Muž opustil svou těhotnou milenku. Po devíti měsících mu poslala pohlednici, která mu změnila život
Muž opustil svou těhotnou milenku. Po devíti měsících mu poslala pohlednici, která mu změnila život Svět je místem, kde se dějí nepředvídatelné a překvapující věci. Ačkoliv si svůj život dokážeme do detailů naplánovat, věřte, že nic z toho nevyjde tak, jak má a osud si s námi pohraje podle svých vlastních pravidel.
Článek
Jak dnes žijí chlapci ze známé fotografie, která obletěla internet? Jeden z nich poslal do vesmíru raketu
Jak dnes žijí chlapci ze známé fotografie, která obletěla internet? Jeden z nich poslal do vesmíru raketu Jen málokomu, kdo pravidelně navštěvuje sociální sítě, unikla tato fotografie, která zachycuje čtveřici kamarádů sedících u stolu s poměrně znuděnými výrazy. S touto fotografií se vytvořilo několik vtipných obrázků, které internetový svět obletěly několikrát. Kdo vlastně jsou ale tito chlapci a jak vypadají dnes?
Článek
Nová partnerská výzva na TikToku je velkým hitem. Zvládnou ji jenom ženy, muži pohoří
Nová partnerská výzva na TikToku je velkým hitem. Zvládnou ji jenom ženy, muži pohoří Sociální sítí TikTok se jako lavina šíří nová partnerská výzva, která dokazuje, že ženy a muži mají ve svých tělech jinak umístěná těžiště a že na ně gravitace působí zcela odlišným způsobem. V partnerské výzvě na TikToku ostatně obstály pouze ženy a muži v ní do jednoho pohořeli. Už jste tuto výzvu vyzkoušeli také?