Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Máte rádi svíčky? Toxické výpary vám mohou uškodit podobně jako cigarety
Máte rádi svíčky? Toxické výpary vám mohou uškodit podobně jako cigarety Není nic romantičtějšího, než si večer s partnerem dát dobré vínko a k tomu zapálit třeba vonnou svíčku. Jenže, věděli jste, že se při spalování mohou ze svíček uvolňovat toxické látky? Večer při svíčkách vám tak může uškodit podobně, jako byste cíleně vdechovali cigaretový kouř. A pokud si přesto chcete svíčku zapálit, hledejte raději alternativu.
Článek
Třeští vám hlava a máte kocovinu? Tohle se zrovna děje ve vašem těle
Třeští vám hlava a máte kocovinu? Tohle se zrovna děje ve vašem těle Při slově kocovina se většině z nás udělá lehce nevolno a přeběhne nám mráz po zádech. Ačkoliv je to stav zcela individuální, určité příznaky máme všichni společné. Co kocovinu způsobuje, to víme, věděli jste však to, co se ve vašem těle při ní děje?
Článek
Máte oblíbenou květinu? Tohle může o vás váš výběr prozradit
Máte oblíbenou květinu? Tohle může o vás váš výběr prozradit Téměř každá žena miluje květiny. Dostáváme je k narozeninám, k svátku, k výročí anebo jen tak, když si muž vzpomene a chce nám udělat radost. Některé mají rády více exotické, některé dávají přednost klasikám. A co vy, která je ta vaše oblíbená?
Článek
Tohle dokázal obyčejný polibek: Malá holčička se kvůli němu ocitla na pokraji smrti
Tohle dokázal obyčejný polibek: Malá holčička se kvůli němu ocitla na pokraji smrti I jeden nevinný polibek může mít pro malé dítě naprosto fatální následky. Toto varování sdíleli na sociální síti vystrašení rodiče roční Kaylah Merritové poté, co se ocitla na pokraji smrti. A kvůli čemu? Její příbuzný ji políbil na pusinku i přes to, že měl na rtech opar.
Článek
Nevěsta přišla na geniální vychytávku: Použila k ní modrou tašku z IKEA
Nevěsta přišla na geniální vychytávku: Použila k ní modrou tašku z IKEA Svatba je jedním z nejdůležitějších milníků v životě. Ženich s nevěstou se proto snaží, aby vše šlapalo jako po drátku. Vykolejit je může prakticky cokoliv. I takové dlouhé svatební šaty s vlečkou, které na první pohled vypadají úžasně, mohou nevěstě způsobit řadu problémů. A to zvlášť na toaletě. Úplně jednoduché řešení nabízí modrá taška z IKEA.
Článek
Upozorňujete ostatní na gramatické chyby v textech? Potom jste hulváti, tvrdí vědci
Upozorňujete ostatní na gramatické chyby v textech? Potom jste hulváti, tvrdí vědci Existuje skupina lidí, která stále dokola upozorňuje ostatní na gramatické chyby nebo překlepy v psaných textech. Na tyto grammar nazi si posvítili vědci z University of Michigan, kteří přišli s velmi zajímavým zjištěním. Jací jsou tedy lidé, kterým chyby v textech vyloženě vadí a neváhají na ně okamžitě a často i nemístně upozornit ostatní?
Článek
Recept na vykrajované žloutkové cukroví neboli křehulky. Máte-li rádi křehké rakvičky, toto vánoční cukroví si zamilujete
Recept na vykrajované žloutkové cukroví neboli křehulky. Máte-li rádi křehké rakvičky, toto vánoční cukroví si zamilujete Přemýšlíte nad tím, který druh vánočního cukroví stojí za to ještě upéct? Vyzkoušejte recept na vykrajované žloutkové cukroví neboli křehulky. Jestliže v průběhu roku nedáte dopustit na rakvičky se šlehačkou nebo bez ní, vykrajované žloutkové cukroví vás během vánočních svátků dostane.
Článek
Máte doma psa? Nikdy mu nedávejte jako pamlsek tohle ovoce
Máte doma psa? Nikdy mu nedávejte jako pamlsek tohle ovoce Ačkoliv jsou psi všežravci, existují potraviny, které by vůbec neměli konzumovat a které jim mohou způsobit opravdu velmi vážné komplikace. Takovýchto potravin je nesčetně mnoho, a proto jsme pro vás vybrali jednu, o které jen málo lidí ví a která je obzvláště nebezpečná.