Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Ve věku 30 let zemřela oblíbená influencerka. Poslední fotku zveřejnila 2 dny před smrtí
Ve věku 30 let zemřela oblíbená influencerka. Poslední fotku zveřejnila 2 dny před smrtí Hvězda TikToku Jehane Thomas nahrála na svůj Instagram srdcervoucí příspěvek pouhé dva dny před tím, než v pátek 17. března 2023 zemřela. Bylo jí pouhých 30 let. Odchod této mladé ženy a dvojnásobné maminky vzápětí s velkou bolestí potvrdila na sociálních sítích také její rodina.
Článek
15. května si připomínáme Mezinárodní den rodiny i Světový den proti mozkové mrtvici
15. května si připomínáme Mezinárodní den rodiny i Světový den proti mozkové mrtvici Každým rokem přejeme 15. května vše nejlepší k svátku Sofiím a Žofiím. V tento den rovněž slavíme Mezinárodní den rodiny a také Světový den proti mozkové mrtvici. Čím jsou pro nás tak významné?
Článek
Na koronavirus zemřel teprve 13letý americký chlapec. Několik dnů před smrtí chodil ještě do školy
Na koronavirus zemřel teprve 13letý americký chlapec. Několik dnů před smrtí chodil ještě do školy Jak informoval americký portál CNN, během minulého víkendu zemřel na komplikace spojené s koronavirem teprve 13letý chlapec Peyton Baumgarth. Tento školák se stal nejmladší osobou v americkém státě Missouri, která zemřela na koronavirus.
Článek
Zemřel zpěvák britské skupiny Faithless. Maxwell Fraser alias Maxi Jazz navždy odešel den před Vánoci
Zemřel zpěvák britské skupiny Faithless. Maxwell Fraser alias Maxi Jazz navždy odešel den před Vánoci Fanoušky elektronické hudební skupiny Faithless zasáhla velmi smutná zpráva. V pátek 23. prosince 2022 zemřel ve spánku zpěvák této legendární kapely Maxwell Fraser, který byl známý pod uměleckým jménem Maxi Jazz. Talentovanému hudebníkovi bylo 65 let.
Článek
Ploché bříško za pouhé čtyři dny. Díky tomuto nápoji budete štíhlejší
Ploché bříško za pouhé čtyři dny. Díky tomuto nápoji budete štíhlejší Také vás trápí vaše ne příliš ploché bříško? Přinášíme vám opravdu osvědčený recept na přírodní nápoj, díky kterému půjdou vaše kila zázračně dolů.
Článek
Zuzana Plačková zuří kvůli drbům, které se o ní šíří i v Česku. Diona údajně neporodila a měla náhradní matku
Zuzana Plačková zuří kvůli drbům, které se o ní šíří i v Česku. Diona údajně neporodila a měla náhradní matku Slovenská královna Instagramu Zuzana Plačková si plnými doušky užívá nabyté mateřství. Zatímco se láskyplně stará o novorozeného synka Diona, musí také řešit drby, které se o ní šíří i v Česku. Když se k ní dostala další “zaručená zpráva” o tom, že Diona údajně neporodila a že využila služeb náhradní matky, vytočila se do běla.
Článek
Budoucí nevěsta splnila poslední přání své milované babičky: Mohla s ní být v její nejdůležitější den
Budoucí nevěsta splnila poslední přání své milované babičky: Mohla s ní být v její nejdůležitější den Plánování svatby není vůbec snadná záležitost. Spousta věcí, které bychom si přáli, totiž není v našich silách. Své o tom ví Texasanka Tara Foleyová, která měsíc před svou svatbou řešila vážné dilema. Její babička musela jít z důvodu špatného zdravotního stavu do hospicu a hrozilo velké riziko, že se svatby své milované vnučky vůbec nedožije.
Článek
Mladý pár adoptoval 8měsíční dvojčátka. Jen den poté je však vrátili
Mladý pár adoptoval 8měsíční dvojčátka. Jen den poté je však vrátili Problémy s početím má v České republice až pětina párů a jinak tomu bohužel není ani v jiných státech po celém světě. Naštěstí pro ty, kteří neměli to štěstí stát se biologickými rodiči, existuje možnost adopce. Pro tuto variantu se rozhodl i mladý pár z Anglie.
Článek
5 věcí, které byste měly udělat, když máte zánět močového měchýře
5 věcí, které byste měly udělat, když máte zánět močového měchýře Infekce močových cest je běžné onemocnění a výzkumy dokonce odhadují, že téměř 60 % všech žen tuto infekci alespoň jednou za život již mělo. Toto onemocnění však postihuje miliony lidí na celém světě i v řadách mužů.
Článek
Den Země slavíme 22. dubna. Letos už po padesáté
Den Země slavíme 22. dubna. Letos už po padesáté Den Země každoročně připadá na 22. dubna. Tento den, který nás upozorňuje na ekologické hrozby a učí nás recyklovat odpad a chovat se zodpovědně, má kořeny již v roce 1970. Poprvé byl totiž 22. dubna 1970 slaven v americkém San Francisku. V letošním roce si Den Země, který patří k největším světovým svátkům, připomínáme už po padesáté.
Článek
Nikol Štíbrová a Martina Pártlová porodily ve stejný den. Nikol má chlapečka Tobiase, Martina holčičku Stellu
Nikol Štíbrová a Martina Pártlová porodily ve stejný den. Nikol má chlapečka Tobiase, Martina holčičku Stellu Kamarádky, influencerky a hvězdy 3v1 Nikol Štíbrová a Martina Pártlová oznámily v úterý 16. června světu radostnou zprávu. Ve stejný den se totiž staly maminkami. Nikol Štíbrová přivedla na svět synka Tobiase, Martina Pártlová porodila dcerku Stellu, která je jejím prvorozeným dítětem.
Článek
Každá ponožka jiná. Ponožkovým dnem si Češi 21. března připomenou Světový den Downova syndromu
Každá ponožka jiná. Ponožkovým dnem si Češi 21. března připomenou Světový den Downova syndromu 21. března si celý svět každoročně připomíná, že jsou mezi námi lidé, kterým příroda nadělila jeden chromozom navíc. Datum Světového dne Downova syndromu je zvoleno zcela záměrně, je to totiž právě jednadvacátý chromozom, který lidem s tímto postižením přebývá.