Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Jak se chovají muži ještě předtím, než začnou podvádět?
Jak se chovají muži ještě předtím, než začnou podvádět? Mohlo by se zdát, že nevěra přichází jako blesk z čistého nebe, jenže ona to tak není úplně pravda. Muži záletníci ještě předtím než svou partnerku podvedou, vykazují jisté známky chování, které jsou předzvěstí záletu.
Článek
Dokážete najít člověka bez roušky? Zvládnou to jen ti nejbystřejší
Dokážete najít člověka bez roušky? Zvládnou to jen ti nejbystřejší Jen velmi málo lidí dokáže v krátkém čase najít na obrázku člověka, který nemá na obličeji roušku. Patříte mezi ně a hádanku hravě zvládnete?
Článek
Simona Krainová jako Pamela z Pobřežní hlídky: Podívejte se, jak jí to sekne
Simona Krainová jako Pamela z Pobřežní hlídky: Podívejte se, jak jí to sekne Modelka a influencerka Simona Krainová ještě nedávno vylepšovala své tělo na detoxikačním programu na Srí Lance. Tentokrát nejen s manželem, ale i se dvěma syny odcestovala na exotické Maledivy. Zde Simona Krainová pořídila fotku v červených jednodílných plavkách, v nichž podle mnohých vypadá jako Pamela Anderson z Pobřežní hlídky.
Článek
Simona Krainová a Dara Rolins na fotce staré 21 let: Jak moc se změnily?
Simona Krainová a Dara Rolins na fotce staré 21 let: Jak moc se změnily? Modelka Simona Krainová a zpěvačka Dara Rolins byly, ještě než si založily rodiny a pořídily děti, nerozlučnými kamarádkami. Trávily spolu spoustu volného času, vymetaly večírky a jedna bez druhé neudělala krok. Na toto období nostalgicky na svém Instagramu zavzpomínala Simona Krainová, která zveřejnila společné foto staré 21 let.
Článek
Mladé kopřivy mají na jaře největší sílu: Prospějí vašim vlasům, kůži i celkovému zdraví
Mladé kopřivy mají na jaře největší sílu: Prospějí vašim vlasům, kůži i celkovému zdraví Kopřiva dvoudomá není jenom plevel. Zvlášť na jaře je to vitaminy a minerály nabitá bylinka, která na vás při správném užití blahodárně zapůsobí jak zevně, tak vnitřně. Na sběr kopřivových listů a natě vyrazte nejpozději do konce května, do kdy má tato bylinka největší sílu. Nejen vaše vlasy a pleť vám za to jen a jen poděkují.
Článek
Krainová už se o zrak nemusí obávat: „Našla jsem skvělého parťáka”
Krainová už se o zrak nemusí obávat: „Našla jsem skvělého parťáka” Že jsou brýle jen pro zlost? Nesedí vám na obličeji? Tak jste zřejmě ještě nenarazili na tu správnou oční optiku a neporadili se s odborníky. Například top modelka Simona Krainová miluje stylové brýle, zároveň ale potřebuje nosit dioptrické. Svěřila se tedy do péče profesionálů z Orange Optik a spolupráci si nemůže vynachválit.