Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Bouřlivý rozchod teprve jedenáctileté dívky s chlapcem. Tímhle ho teda dostala!
Bouřlivý rozchod teprve jedenáctileté dívky s chlapcem. Tímhle ho teda dostala! Každý rozchod dvou milujících se lidí je plný rozdílných emocí. Někteří jej snáší s nadhledem a jiní situaci nezvládnou. Jen čas zahojí všechny rozjitřené rány a umožní vidět svět opět v tom krásnějším světle. 
Článek
Dostal od své ženy erotickou fotografii, kvůli které zažádal o rozvod. Jen malý detail rozbil celé manželství
Dostal od své ženy erotickou fotografii, kvůli které zažádal o rozvod. Jen malý detail rozbil celé manželství Není nic neobvyklého, když si partneři mezi sebou posílají erotické fotografie, které mají dokázat, jak moc na sebe navzájem myslí a možná i trochu poškádlit fantazii.
Článek
Dopis Ježíškovi nepatří pouze za okno. Kam ho poslat, aby vaše děti dostaly odpověď?
Dopis Ježíškovi nepatří pouze za okno. Kam ho poslat, aby vaše děti dostaly odpověď? Píšou každoročně vaše děti dopis Ježíškovi? Nemusí jej dávat pouze za okno, ale mohou jej Ježíškovi přímo poslat poštou. Aby vaše děti měly radost, že jim Ježíšek odpověděl, prozradíme vám, jak by měl dopis pro Ježíška vypadat. Od věci není rovněž znát přesnou adresu na Ježíška.
Článek
Ruská sestřička Nadja se starala o pacienty s koronavirem spoře oděná. Nyní dostala nabídku od výrobce spodního prádla
Ruská sestřička Nadja se starala o pacienty s koronavirem spoře oděná. Nyní dostala nabídku od výrobce spodního prádla Není to tak dlouho, co svět obletěla fotka 23leté ruské sestřičky Nadji, která pečovala o pacienty s novým koronavirem oděná pouze do průhledného ochranného obleku a spodního prádla. Ačkoli od vedení nemocnice v Tule dostala disciplinární trest, otevřely se jí nové možnosti. Oslovil ji výrobce spodního prádla, který jí nabídl místo modelky.
Článek
Video: Rodina otevřela 9 let staré velikonoční vejce. Neměli to dělat
Video: Rodina otevřela 9 let staré velikonoční vejce. Neměli to dělat Proč dlouho neskladovat velikonoční vajíčko vařené natvrdo? Odpověď na tuto otázku vám pravděpodobně dá jedna americká rodina, která našla pod gaučem během stěhování 9 let staré velikonoční vejce. Samozřejmě je nenapadlo nic jiného, než vajíčko otevřít. Video, které při tomto úkonu pořídili, vám napoví, proč to neměli dělat.
Článek
Co dělat, když dostanete smyk? Na brzdu zapomeňte, řiďte se radami Policie ČR
Co dělat, když dostanete smyk? Na brzdu zapomeňte, řiďte se radami Policie ČR Víte, co dělat, když dostanete smyk? Pokud jste na tuto otázku odpověděli záporně, měli byste si osvěžit své řidičské znalosti. Zimní měsíce s sebou totiž přinášejí vyšší riziko, že na namrzlé či zasněžené silnici dostane vaše auto smyk. Právě proto byste měli přesně vědět, jak se při smyku správně zachovat.
Článek
Žák 2. třídy české ZŠ dostal pětku z ČJ. I když měl ve cvičení 80 % správných odpovědí
Žák 2. třídy české ZŠ dostal pětku z ČJ. I když měl ve cvičení 80 % správných odpovědí Školní rok 2023/2024 teprve začal a spousta školáků již domů nosí známky. Nejde však pouze o jedničky, někteří již dokonce dostali mnohem horší známky. Líný učitel aktuálně upozornil na případ žáka 2. třídy ZŠ, který dostal neoprávněně pětku ze cvičení z českého jazyka. Paradoxně měl ve vypracovaném úkolu 80 % správných odpovědí.