Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
3 nejdůležitější fakta o císařském řezu. Tohle by měla znát každá žena
3 nejdůležitější fakta o císařském řezu. Tohle by měla znát každá žena Příchod nového života na svět je pro matku nádherný, a zároveň velmi těžký zážitek, na který nikdy nezapomene. Všechno začíná v ten moment, kdy se nastávající maminka dozví, že ve svém břiše nosí miminko a končí to porodem. Jenže některé ženy si bohužel nemohou vybrat způsob, jakým své dítě přivedou na svět.
Článek
Co dělat, a co naopak nedělat během menstruace? Tohle by měla znát každá
Co dělat, a co naopak nedělat během menstruace? Tohle by měla znát každá Jednou za měsíc nás ženy navštíví nepříjemné období, které se snažíme přežít co nejpohodlněji. Ano, myslíte správně, je to menstruace. Některé ženy však toto období sotva zaznamenají, jiné se naopak svíjejí bolestí od prvního dne. A proč tomu tak je? To bohužel nikdo neví. My ale víme, které věci během tohoto období dělat a naopak i nedělat!
Článek
I obyčejná voda dokáže zabít vašeho psa. Na tohle by měl brát zřetel každý majitel
I obyčejná voda dokáže zabít vašeho psa. Na tohle by měl brát zřetel každý majitel Léto je v plném proudu a vysoké teploty dávají zabrat nejenom nám, ale také našim domácím mazlíčkům. O tom, že bychom je v těchto horkých dnech neměli brát na dlouhé procházky a už vůbec ne je nechávat v rozpáleném autě, snad všichni dobře ví. Jaké nebezpečí však na ně ještě číhá?
Článek
Zdravotní sestra ukazuje rodině novorozeně. To, co se dělo za ní, neměl nikdo vidět
Zdravotní sestra ukazuje rodině novorozeně. To, co se dělo za ní, neměl nikdo vidět Všichni novopečení rodiče se rádi chlubí fotkou svého narozeného dítěte. Jinak tomu nebylo ani v tomto případě. Sestřička z porodnice ukazuje rodině jejich novorozeně a ti si jej vyfotí. Později si ale všimnou toho, co si na první fotce svého dítěte asi nepřáli vidět.
Článek
Zemřela Marie Poledňáková. Režisérka filmu S tebou mě baví svět měla 81 let
Zemřela Marie Poledňáková. Režisérka filmu S tebou mě baví svět měla 81 let Český filmový svět smutní. V úterý 8. listopadu 2022 odešla v 81 letech na věčnost režisérka a scénáristka Marie Poledňáková, kterou nejvíce proslavily filmy Jak vytrhnout velrybě stoličku nebo S tebou mě baví svět. Smrt Marie Poledňákové oznámil s odkazem na její rodinu filmový producent Jan Bradáč.
Článek
Jak se rodí chameleoni? O jejich výjimečném příchodu na svět jste neměli ani tušení
Jak se rodí chameleoni? O jejich výjimečném příchodu na svět jste neměli ani tušení Chameleoni jsou pozoruhodní živočichové, kteří mění svou barvu podle emocí. V případě tohoto ještěra však stojí za pozornost i jeho samotný příchod na svět, který se napříč živočišnými druhy opravdu vymyká. Pokud vás zajímá, jak se rodí chameleoni, podívejte se na následující video. Jde totiž o jedno z nejneuvěřitelnějších narození na světě.
Článek
Španělská chřipka se prohnala světem před sto lety. Měla vážnější průběh i vyšší úmrtnost nežli nový koronavirus
Španělská chřipka se prohnala světem před sto lety. Měla vážnější průběh i vyšší úmrtnost nežli nový koronavirus Je to více než sto let, kdy svět ochromila pandemie španělské chřipky. Toto onemocnění v letech 1918 až 1920 celosvětově zabilo až 100 milionů lidí. Podle experta WHO Gabriela Leunga však nelze se španělskou chřipkou srovnávat současnou epidemii nemoci COVID-19. Španělská chřipka měla totiž mnohem vážnější průběh i vyšší úmrtnost.
Článek
Věci, které by měl každý otec naučit svého syna
Věci, které by měl každý otec naučit svého syna Ačkoliv si může spousta lidí myslet, že matky hrají ve výchově dětí tu nejdůležitější roli, existují věci, které otcové dokážou vysvětlit a naučit mnohem lépe. Zvláště pokud jde o syna. Jen zavzpomínejte – chlapec je v mateřské škole a i na základní škole pod dozorem z velké části jen žen, což tedy znamená, že mu může chybět mužský pohled na svět.
Článek
Co dělat, když se vám ztratí dítě v nákupním centru či na jiném rušném místě? Influencerka sdílela trik, který by měl znát každý rodič
Co dělat, když se vám ztratí dítě v nákupním centru či na jiném rušném místě? Influencerka sdílela trik, který by měl znát každý rodič Může se to stát každému. Vyrazíte se svými dětmi do nákupního centra, zábavního parku, na trhy nebo do centra města. Najednou se ohlédnete a zjistíte, že se váš potomek ztratil. Co uděláte? Influencerka Jess Martini na základě vlastní zkušenosti tvrdí hlavně nepanikařit. Rodičům naopak radí tzv. techniku hlasitého hledání, která se jí osvědčila.