Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Úspěšná slovenská běžkyně Annamária Horváthová je v 16 letech těhotná. Její máma ji chce poslat na potrat
Úspěšná slovenská běžkyně Annamária Horváthová je v 16 letech těhotná. Její máma ji chce poslat na potrat Pamatujete si na slovenské děvčátko, které vyhrálo běžecké závody v pouhých balerínkách a poté bodovalo na Slovensku v celostátních závodech? Annamária Horváthová, která před sebou měla slibnou sportovní kariéru, je těhotná. Tuto skutečnost sama nadějná sportovkyně potvrdila slovenskému listu Nový Čas.
Článek
Stará známá pravda: Rodiče se normálně vyspí až po 6 letech od narození potomka
Stará známá pravda: Rodiče se normálně vyspí až po 6 letech od narození potomka Nastávající rodiče si často od druhých lidí vyslechnou nevyžádanou radu, aby si naplno užili spánku, dokud to jde. Mnohdy to naivně berou jako zbytečné strašení. Pokud ale máte malé děti a spíte jenom pár hodin denně, víte, o čem je řeč. Tuto skutečnost potvrdili i sami vědci. Podle nich se rodiče pořádně vyspí až po 6 letech od narození dítěte.
Článek
Známá influencerka podlehla v pouhých 30 letech rakovině kůže. Její poslední příspěvek byl plný nadějí
Známá influencerka podlehla v pouhých 30 letech rakovině kůže. Její poslední příspěvek byl plný nadějí Španělce Patricii Rite diagnostikovali lékaři před 4 lety rakovinu kůže. Od té doby se tato dívka prala se zákeřnou nemocí jako lvice. Svůj boj dokumentovala na TikToku a Instagramu, kde měla statisíce sledujících. Bohužel náročné klání s rakovinou prohrála a v pouhých 30 letech vydechla naposledy. Z jejího posledního příspěvku na Instagramu mrazí.
Článek
Simona Krainová prozradila, jak si v 48 letech udržuje postavu. Její recept na dokonalé tělo stojí za vyzkoušení
Simona Krainová prozradila, jak si v 48 letech udržuje postavu. Její recept na dokonalé tělo stojí za vyzkoušení Česká modelka Simona Krainová pobývá se svou rodinou už od února v exotickém Karibiku. Neužívá si však pouze slunce a moře. Kromě toho, že pracuje a dohlíží na distanční výuku svých synů, tvrdě maká také na své postavě. Na svém instagramovém profilu prozradila, jakým způsobem se udržuje ve formě.
Článek
Influencerka si první šediny našla už v pubertě. Dnes má 31 let a její vlasy vás dostanou
Influencerka si první šediny našla už v pubertě. Dnes má 31 let a její vlasy vás dostanou Také vás trápí, když si najdete šedivý vlas? Své by vám o tom mohla vyprávět 31letá influencerka Pip, která začala šedivět v pouhých 12 letech. Ze svých šedivých vlasů měla dlouho mindrák, proto se je snažila maskovat barvením. Nakonec si řekla dost a ze svého nedostatku udělala přednost. A jaký je výsledek?
Článek
Manželé Joseph a Eve se kvůli koronaviru neviděli 215 dní. Po 60 letech manželství je rozdělil až covid-19
Manželé Joseph a Eve se kvůli koronaviru neviděli 215 dní. Po 60 letech manželství je rozdělil až covid-19 Koronavirus nerozděluje pouze kamarády a přátele, ale i celé rodiny. Své by o tom mohli vyprávět američtí manželé Joseph a Eve, kteří jsou spolu krásných 60 let. Letos v březnu se ovšem museli odloučit kvůli koronaviru. Bylo to pro ně nelehké období. Opět se tváří v tvář setkali až v polovině letošního října po dlouhých 215 dnech.
Článek
Za své šedivé vlasy se už nestydí: Tato žena, která zešedivěla ve svých 21 letech, se přestala barvit až po dětech
Za své šedivé vlasy se už nestydí: Tato žena, která zešedivěla ve svých 21 letech, se přestala barvit až po dětech Spisovatelka a neurovědkyně Sara Eisenmanová z americké Arizony už o své minulosti vypráví s úsměvem. Když jí bylo pouhých 21 let, jak sama říká, zešedivěla prakticky přes noc. Po dlouhých letech nekonečného barvení se po porodu svého prvního dítěte rozhoupala k odvážnému činu. Přestala se barvit a rozhodla se nosit své přirozené šedivé vlasy.
Článek
Slovenskou maminku unesli před MŠ, její tělo našli po letech rozpuštěné v sudu s kyselinou. Nyní se konečně dočkala pohřbu
Slovenskou maminku unesli před MŠ, její tělo našli po letech rozpuštěné v sudu s kyselinou. Nyní se konečně dočkala pohřbu V prosinci 2016 beze stopy zmizela 34letá Andrea Vlčeková ze slovenského Hlohovce. Tři muži ji unesli přímo před mateřskou školkou, kam před tím odvedla svého mladšího synka. Slovenská maminka byla po únosu dlouhé roky nezvěstná a doslova se po ní slehla zem. Po nalezení jejího těla v sudu s kyselinou se konečně dočkala důstojného pohřbu.