Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Influencerka si první šediny našla už v pubertě. Dnes má 31 let a její vlasy vás dostanou
Influencerka si první šediny našla už v pubertě. Dnes má 31 let a její vlasy vás dostanou Také vás trápí, když si najdete šedivý vlas? Své by vám o tom mohla vyprávět 31letá influencerka Pip, která začala šedivět v pouhých 12 letech. Ze svých šedivých vlasů měla dlouho mindrák, proto se je snažila maskovat barvením. Nakonec si řekla dost a ze svého nedostatku udělala přednost. A jaký je výsledek?
Článek
Jak si natočit vlasy bez kulmy? Dva jednoduché triky, které zvládne každá žena!
Jak si natočit vlasy bez kulmy? Dva jednoduché triky, které zvládne každá žena! Ve většině případů přijdeme od kadeřnice vždy krásně upravené a učesané. Dokonce nám ani nemusí změnit účes, stačí jen správně provedená foukaná, která rázem dá nudnému účesu úplně jiný rozměr a co potom natočené vlasy?
Článek
9 tipů, které vám pomohou, abyste si nemuseli mýt vlasy každý den
9 tipů, které vám pomohou, abyste si nemuseli mýt vlasy každý den Stále přibývá lidí, kteří jsou nuceni mýt si vlasy každý den. Ačkoliv si vlasy večer umyjí, druhý den už vypadají, jako by si je nemyli týden. Paradoxem ovšem je, že denní mytí vlasy poškozuje – vlasy se vysušují a konečky třepí. Tyto rady by vám měly pomoci, aby se doba mezi jednotlivými mytími prodloužila.
Článek
15 lží, které jsme alespoň jednou slyšely od kadeřnic. Tady se najde snad každá žena
15 lží, které jsme alespoň jednou slyšely od kadeřnic. Tady se najde snad každá žena Návštěva kadeřnictví? Každá z nás si při vyslovení těchto dvou slov vybaví něco jiného. Některé z nás mají to štěstí, že je pro ně kadeřnictví synonymem relaxu, odpočinku a příjemného zážitku. Ovšem najdou se i takové, pro které byla nejedna návštěva kadeřnice noční můrou.
Článek
Teče vám z kohoutku tvrdá voda? Pozor, je to pohroma pro vaše vlasy
Teče vám z kohoutku tvrdá voda? Pozor, je to pohroma pro vaše vlasy Většině z nás teče doma z kohoutku tvrdá, nebo středně tvrdá voda. A právě tento typ vody může být obrovskou pohromou pro naše vlasy. Tvrdá vody je vysušuje, vlasy po ní navíc zůstávají zplihlé a bez lesku. Jak z tohoto začarovaného kruhu ven?
Článek
Kolik toho o vás prozradí délka vašich vlasů? Neskutečně mnoho
Kolik toho o vás prozradí délka vašich vlasů? Neskutečně mnoho Každá žena má svou oblíbenou délku vlasů. Některá ji za celý život nezmění, jiná čas od času experimentuje. Ale stejně tak jako se s věkem mění povaha člověka, tak se také mění jeho osobnost a s tím i potřeba svůj účes měnit. Co o vás prozradí délka vašich vlasů? Mnoho, neskutečně mnoho.
Článek
Trápí vás vypadávání vlasů? Tento domácí šampón umí zázraky
Trápí vás vypadávání vlasů? Tento domácí šampón umí zázraky Trápí vás nadměrné vypadávání vlasů a při každém umývání vám vypadají další a další? Už není třeba vyhazovat peníze za šampóny a různé masky na vlasy, které stejně nepomohou. Kouzlo se skrývá úplně někde jinde!