Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Potraviny, které vám dle Michaela Gregera prodlouží život: Zařaďte do svého denního jídelníčku luštěniny, kurkumu a listovou zeleninu
Potraviny, které vám dle Michaela Gregera prodlouží život: Zařaďte do svého denního jídelníčku luštěniny, kurkumu a listovou zeleninu Chtěli byste být co nejdéle v dobré kondici a vyhnout se vážnějším chorobám? V tom případě zařaďte do svého jídelníčku některé potraviny, které vám prodlouží život až o několik let. Na potraviny, které vám napomůžou k dlouhověkosti, se v rámci svého 25letého výzkumu zaměřil i americký lékař Michael Greger. Co byste tedy měli jíst především?
Článek
Máte problémy se zrakem? Zařaďte do svého jídelníčku potraviny bohaté na vitamín A
Máte problémy se zrakem? Zařaďte do svého jídelníčku potraviny bohaté na vitamín A Vitamín A je jedním z nejdůležitějších vitamínů vůbec. Dostatek tohoto vitamínu ovlivňuje náš zrak, zabraňuje nejrůznějším typům zánětů oka a zamezuje syndromu suchého oka. Lékaři doporučená denní dávka je přibližně 5000 IU pro dospělého člověka.
Článek
Chcete zhubnout? Zařaďte do svého jídelníčku tuto potravinu a kila půjdou dolů
Chcete zhubnout? Zařaďte do svého jídelníčku tuto potravinu a kila půjdou dolů Zhubnout není tak úplně snadné, jak se může na první pohled zdát a kdo se o to už někdy pokoušel, nám dá jistě za pravdu. Mnozí z nás totiž zapomínají do svého jídelníčku zařazovat naprosto nezbytné potraviny, které nám v boji s nadbytečnými kily pomáhají.
Článek
Pořád se vám nedaří zhubnout? Možná za to může těchto 5 ranních zlozvyků
Pořád se vám nedaří zhubnout? Možná za to může těchto 5 ranních zlozvyků Už nějakou dobu se vyhýbáte rychlému občerstvení obloukem, pravidelně cvičíte, snažíte se zdravě jíst, ale přebytečná kila pořád nemizí? Ve skutečnosti za stagnováním vaší váhy můžou být vaše ranní rituály, které vám brání na cestě za vaší vysněnou postavou!
Článek
Máte „den blbec“ a nic se vám nedaří? Následující triky vám zaručeně zvednou náladu
Máte „den blbec“ a nic se vám nedaří? Následující triky vám zaručeně zvednou náladu Každý den neprobíhá vyloženě podle našich představ. Někdy máme doslova den „blbec“ – ať už jsme zpackali pracovní pohovor, nevydařilo se nám rande nebo jsme nabourali auto. Abychom z toho všeho neupadli do depresních stavů, není od věci si něčím ihned zvednout náladu. Následující triky skoncují s vaší špatnou náladou už během deseti minut.
Článek
Zvětšení prsou přírodní cestou: Jaké cviky a potraviny vám pomůžou?
Zvětšení prsou přírodní cestou: Jaké cviky a potraviny vám pomůžou? Toužíte po plnějším dekoltu? Toto přání vám nesplní pouze odborný zásah plastického lékaře. O zvětšení prsou se můžete pokusit také přírodní cestou. Pomohou speciální cviky, některé potraviny i bylinky. A pozor, pochybným krémům slibující zázračné zvětšení prsou rozhodně nevěřte! Pokud chcete dmoucí ňadra, raději se řiďte následujícími radami.
Článek
Osvědčené tipy, které vám pomohou otěhotnět: Šanci na početí zvýšíte díky cvičení jógy i konzumaci mořských plodů
Osvědčené tipy, které vám pomohou otěhotnět: Šanci na početí zvýšíte díky cvičení jógy i konzumaci mořských plodů Pokoušíte se s partnerem o miminko a chtěla byste otěhotnět co nejrychleji? Přinášíme vám několik osvědčených tipů, díky kterým zvýšíte svém šance na početí. Některé z těchto rad vás možná zaskočí nebo překvapí.
Článek
Nedaří se vám rychle zhubnout? Zbavte se nadbytečné vody v těle
Nedaří se vám rychle zhubnout? Zbavte se nadbytečné vody v těle Nedaří se vám zhubnout? Ve většině případů je hlavní příčinou zadržování vody v těle. A co všechno tedy toto zadržování může způsobovat a jak se přebytečné vody v těle zbavit?
Článek
Snažíte se o miminko? Tyto cviky vám pomůžou otěhotnět
Snažíte se o miminko? Tyto cviky vám pomůžou otěhotnět Babských triků a rad jak přijít do požehnaného stavu existuje celá řada. Pokud se zrovna s partnerem snažíte o miminko, dejte raději na ověřené metody. Jednou z nich je série cviků Ludmily Mojžíšové, která se zabývala rehabilitací a cvičením pro léčení neplodnosti. I když tato žena zemřela už před 26 lety, dává svými cviky naději i dnešním ženám.
Článek
7 nejlepších potravin, které vám pomohou zhubnout bez diety a cvičení
7 nejlepších potravin, které vám pomohou zhubnout bez diety a cvičení Ačkoliv je léto v plném proudu, zhubnout pár kilo navíc se hodí vždycky. Pro všechny, které by rády ještě zhubly nějaké to kilo dolů, máme skvělé řešení bez drastických a neúčinných diet.
Článek
Nedaří se vám zhubnout v oblasti bříška? Vyzkoušejte tuto japonskou dýchací metodu, která spaluje tuky
Nedaří se vám zhubnout v oblasti bříška? Vyzkoušejte tuto japonskou dýchací metodu, která spaluje tuky Cesta za plochým bříškem umí být někdy pěkně trnitá. I když se totiž opravdu snažíme, poctivě cvičíme a striktně dodržujeme zdravou stravu, tuk na břiše ne a ne zmizet. Zdá se to jako boj s větrnými mlýny, ovšem máme pro vás jednu účinnou metodu, kterou využívají v Japonsku.
Článek
Vyberte si jedny z těchto dveří: Řeknou vám, jaká vás čeká budoucnost
Vyberte si jedny z těchto dveří: Řeknou vám, jaká vás čeká budoucnost Pozorně si prohlédněte obrázky následujících šesti dveří. A bez toho aniž byste se podívali na text níže, si vyberte ty z nich, které jsou vám pocitově nejbližší. Právě dveře, pro které se rozhodnete, toho dokážou říct hodně nejen o vás samotných, ale také o vaší budoucnosti. Zjistěte tedy, jak jste v tomto psychologickém cvičení dopadli.
Článek
Máte nezvladatelné chutě na určité potraviny? Vaše tělo se vám snaží něco říct
Máte nezvladatelné chutě na určité potraviny? Vaše tělo se vám snaží něco říct Ačkoliv se snažíme dodržovat zdravý jídelníček, občas se dostaví neukojitelná chuť na něco nezdravého a pro nás „přísně zakázaného“. U některé z nás se objeví chuť na čokoládu a u jiných například strašlivá chuť na slané brambůrky. Tělo vám těmito chutěmi dává jasně najevo, že mu určitá složka chybí a my vás naučíme rozpoznat, která přesně to je!
Článek
Zařaďte okurky do svého letního jídelníčku: Podpoříte své zdraví a zhubnete
Zařaďte okurky do svého letního jídelníčku: Podpoříte své zdraví a zhubnete Když se potřebujeme v létě osvěžit něčím zdravým, automaticky sáhneme po vodním melounu. Ovšem je tu i další zelenina, na kterou často zapomínáme. Řeč je o obyčejné okurce, která má pro naše tělo spoustu zdravotních benefitů a pomůže nám i zhubnout. Proč byste ji měla do svého letního jídelníčku zařadit i vy?
Článek
Potraviny, které zahřívají: V chladných dnech si jídlo dochuťte chilli nebo skořicí, pomůže i zázvorový čaj
Potraviny, které zahřívají: V chladných dnech si jídlo dochuťte chilli nebo skořicí, pomůže i zázvorový čaj Jste zimomřiví a dělají vám problémy zvlášť zimní měsíce doprovázené teplotami hluboko pod nulou? V tom případě do svého jídelníčku zařaďte potraviny, které vás zahřejí. Pomůže vám zejména koření jako kajenský pepř, pravá skořice nebo zázvor, které vašemu tělu přinesou i další zdravotní benefity.
Článek
Jídlo má vliv na naši psychiku: Co bychom měli jíst pro lepší náladu?
Jídlo má vliv na naši psychiku: Co bychom měli jíst pro lepší náladu? Složení jídelníčku a psychické zdraví je propojené víc, než si myslíte. Ač se některé potraviny tváří zdravě, mohou vám naopak uškodit. Co byste tedy měli jíst, abyste se cítili lépe a kterým potravinám byste se měli naopak vyhnout?