Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Mirai Navrátil potěšil fanynky odvážnou fotkou z exotické dovolené. To nejnutnější si zakryl ananasem
Mirai Navrátil potěšil fanynky odvážnou fotkou z exotické dovolené. To nejnutnější si zakryl ananasem Kapela Mirai si aktuálně užívá zaslouženého volna. Všichni její členové vyrazili na společnou exotickou dovolenou, kde si nyní vychutnávají slunce, teplo a moře. Muzikanti však ani v dobách volna nezapomínají na své příznivce. Na Instagramu sdíleli společnou fotku v plavkách (i bez), ze které spadla brada hlavně jejich fanynkám.
Článek
Monika Absolonová sdílela archivní fotku v plavkách starou 20 let: Hezčí jsem asi nikdy nebyla
Monika Absolonová sdílela archivní fotku v plavkách starou 20 let: Hezčí jsem asi nikdy nebyla Zpěvačka Monika Absolonová se na svém Instagramu podělila o archivní snímek, který našla v telefonu. Jde o fotku v plavkách, kterou pořídila v roce 2003 během kratší dovolené u moře. Archivní fotka Moniky Absolonové v plavkách je bez jakýchkoliv filtrů a retuší. Sama zpěvačka o ní říká, že hezčí asi nikdy nebyla.
Článek
Moderátorka Laďka Něrgešová se pochlubila rafinovanou plážovou fotkou. Je na ní nahá, nebo v plavkách?
Moderátorka Laďka Něrgešová se pochlubila rafinovanou plážovou fotkou. Je na ní nahá, nebo v plavkách? Moderátorka a herečka Laďka Něrgešová je samý vtípek. Dokazuje to i jedna z jejích posledních instagramových fotek, kterou pořídila během letní dovolené na řeckém Rhodosu. Laďka sdílela fotku z oblázkové pláže, z níž není patrné, zda je nahá, nebo má oblečené plavky. Jak to je, prý záleží na fantazii sledujících.
Článek
JenŽeny spouští e-shop s tričky. Vyberte si u nás stylový kousek s potiskem
JenŽeny spouští e-shop s tričky. Vyberte si u nás stylový kousek s potiskem Je to tady! Na JenŽenách spouštíme e-shop s designovými tričky, která ilustrovala mladá a kreativní umělkyně Hanka Zábranská. Za e-shopem s tričky stojí celý náš tým online magazínu JenŽeny. Pokud tedy chcete někomu udělat radost originálním dárkem pod stromečkem, račte do našeho e-shopu směle nahlédnout!
Článek
O barvě těchto šatů a tenisek se hádají miliony lidí: Proč vidíme odlišné barvy?
O barvě těchto šatů a tenisek se hádají miliony lidí: Proč vidíme odlišné barvy? Internetem se jako lavina šíří fotka tenisek, kvůli které lidé vedou nekonečné spory. Důvod je prostý. Nemůžou se shodnout na barvě, které tyto boty mají. Jedni vidí šedo-tyrkysovou a druzí růžovo-bílou kombinaci. Je to jako v případě legendárních šatů, o kterých se lidé hádali, zda jsou černo-modré, nebo bílo-zlaté. A co vy? Jaké barvy vidíte?
Článek
Jak dostat talíře ze skříně, aby se nerozbily? Zoufalá žena žádala na Facebooku ostatní o radu
Jak dostat talíře ze skříně, aby se nerozbily? Zoufalá žena žádala na Facebooku ostatní o radu Na Facebooku se objevila fotka skříňky s popadanými talíři. Do nepříjemné situace se dostala jedna žena, která poskládala talíře nad kuchyňskou linkou tak nešťastně, že jí popadaly. Kdyby skříňku otevřela, talíře by se rozbily, což nechtěla. Proto na Facebooku chtěla poradit, co má dělat. Rady ostatních na sebe nenechaly dlouho čekat.
Článek
Zdravotní sestra ukazuje rodině novorozeně. To, co se dělo za ní, neměl nikdo vidět
Zdravotní sestra ukazuje rodině novorozeně. To, co se dělo za ní, neměl nikdo vidět Všichni novopečení rodiče se rádi chlubí fotkou svého narozeného dítěte. Jinak tomu nebylo ani v tomto případě. Sestřička z porodnice ukazuje rodině jejich novorozeně a ti si jej vyfotí. Později si ale všimnou toho, co si na první fotce svého dítěte asi nepřáli vidět.
Článek
Poznáte, proč fotka dvou kamarádek pobavila tisíce fanoušků na Facebooku?
Poznáte, proč fotka dvou kamarádek pobavila tisíce fanoušků na Facebooku? Každý z nás občas dá na svůj Facebook nějakou tu fotku. Stejně tomu bylo i v tomto případě, kdy dvě kamarádky zveřejnily fotku ze svého výletu.
Článek
Vidíte na obrázku něco podivného? Pokud ne, podívejte se pozorněji
Vidíte na obrázku něco podivného? Pokud ne, podívejte se pozorněji Podivné věci se čas od času dějí. Není jich mnoho, proto je téměř zázrak, když se někomu náhodou podaří je zachytit na kameru nebo vyfotit.
Článek
Optická hádanka, ve které dost lidí pohořelo: Najdete na fotce schovaného psa?
Optická hádanka, ve které dost lidí pohořelo: Najdete na fotce schovaného psa? Prohlédněte si pozorně fotku parku a zjistěte, jak bystrý máte zrak. Vaším úkolem je najít psa, který se může skrývat v trávě, pod stromy nebo poblíž cestičky. Opravdu jej nevidíte, ať už se snažíte sebevíc? Tato optická hádanka má opravdu snadné řešení, na které však na první pohled nemusíte přijít.
Článek
Jak dnes žijí chlapci ze známé fotografie, která obletěla internet? Jeden z nich poslal do vesmíru raketu
Jak dnes žijí chlapci ze známé fotografie, která obletěla internet? Jeden z nich poslal do vesmíru raketu Jen málokomu, kdo pravidelně navštěvuje sociální sítě, unikla tato fotografie, která zachycuje čtveřici kamarádů sedících u stolu s poměrně znuděnými výrazy. S touto fotografií se vytvořilo několik vtipných obrázků, které internetový svět obletěly několikrát. Kdo vlastně jsou ale tito chlapci a jak vypadají dnes?
Článek
Co chtějí zažít fanynky JenZeny.cz? Tandemový seskok padákem
Co chtějí zažít fanynky JenZeny.cz? Tandemový seskok padákem Přemýšlíte, jak nejlépe udělat svým známým, rodině nebo klidně i sobě radost? Darujte zážitek! Impresio jich nabízí desítky a vybere si každý.
Článek
Najdete na fotce schovanou kočku? Tato optická hádanka vám dá pěkně zabrat
Najdete na fotce schovanou kočku? Tato optická hádanka vám dá pěkně zabrat Podívejte se na fotku obývací stěny a procvičte si své mozkové závity. Co je vaším úkolem? Najít na fotce schovanou kočku. Pokud patříte k chovatelům těchto čtyřnohých stvoření a víte, co mají kočky rády, bude to pro vás jistě hračka. Jestliže jsou pro vás kočky španělskou vesnicí, řešení této optické hádanky vám naopak zabere dlouhé minuty.
Článek
Holčika Luna Musa se proslavila díky novorozeneckému focení: Deseti tisíce lidí dostala svým nevraživým pohledem
Holčika Luna Musa se proslavila díky novorozeneckému focení: Deseti tisíce lidí dostala svým nevraživým pohledem Když si prohlížíte profesionální fotky čerstvých novorozeňátek, všichni do jednoho na nich vypadají jako malí andílci. Některé děti však už během svých prvních dnů odhalují svou pravou povahu. Tak jako holčička Luna Musa z Westervillu v americkém Ohiu, která na svých prvních novorozeneckých fotkách vypadá velmi nespokojeně.
Článek
Andrea Verešová sdílela nejnovější fotku v plavkách. Svým dokonalým tělem s přehledem trumfne i dvacítky
Andrea Verešová sdílela nejnovější fotku v plavkách. Svým dokonalým tělem s přehledem trumfne i dvacítky Modelka Andrea Verešová opět provokovala na Instagramu. Zveřejnila fotku v titěrných plavkách, kterou pořídila během dovolené v Dubaji. 42letá kráska se rozhodně nemá za co stydět a je si toho plně vědoma. Její dokonalé tělo by jí mohly závidět i o dvě dekády mladší dívky a ženy.