Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Školní asistentka se snažila během online výuky zabavit vlastní děti. Výsledek dopadl katastrofálně
Školní asistentka se snažila během online výuky zabavit vlastní děti. Výsledek dopadl katastrofálně Online výuka vzniklá v důsledku koronavirové krize přináší žákům i učitelům perné chvilky. Ještě těžší to však ještě před pár týdny měly učitelky, které se během nouzového stavu musely starat o vlastní děti a zároveň učit online cestou své žáky. Zabavit své děti během online výuky se snažila i britská asistentka Donna Evans. Jak to dopadlo?
Článek
Učitelky mateřské školy vzaly děti do strašidelného hradu, kde se jim vysmály. Řada dětí má z výletu trauma
Učitelky mateřské školy vzaly děti do strašidelného hradu, kde se jim vysmály. Řada dětí má z výletu trauma Se závěrem školního roku nastala pro děti doba školních a školkových výletů. Na jeden takový nezapomenou děti z mateřské školky v polském městě Słupsk. Jejich učitelky je vzaly do strašidelného hradu v Łebě. Děti se následně vrátily domů traumatizované a s pláčem.
Článek
Závislost dětí na počítačových a online hrách v Číně vyřešili radikálně. Čínské děti mohou hrát videohry maximálně 3 hodiny týdně
Závislost dětí na počítačových a online hrách v Číně vyřešili radikálně. Čínské děti mohou hrát videohry maximálně 3 hodiny týdně Je vaše dítě závislé na počítači, mobilu nebo tabletu a tyto chytré přístroje, na kterých hraje hry a sleduje videa, odmítá vydat z ruky? To v Číně závislost dětí na digitálních technologiích vyřešili vskutku radikálně. Místní děti a náctiletí mladší 18 let mohou hrát od 1. září 2021 online hry maximálně 3 hodiny týdně.
Článek
Tereza Ramba zažívá hororovou dovolenou. V exotickém ráji celou rodinu dostihly nemoci
Tereza Ramba zažívá hororovou dovolenou. V exotickém ráji celou rodinu dostihly nemoci Herečka Tereza Ramba prožila posledních několik měsíců velmi náročným způsobem. Po prodělaném covidu se na ni i na její děti nabalovala jedna nemoc za druhou. Aby Tereza Ramba s dětmi a manželem Matyášem přišla na jiné myšlenky, vyrazili na dovolenou k moři, která se však změnila v horor. Nemoci totiž Terezinu rodinu dostihly i v exotickém ráji.
Článek
Nemohou vaše děti kvůli koronaviru do školy? Přinášíme tipy, jak je zabavit
Nemohou vaše děti kvůli koronaviru do školy? Přinášíme tipy, jak je zabavit Od středy 11. března 2020 je až do odvolání vzhledem k šířící se koronavirové nákaze zrušena výuka na základních, středních, vyšších i vysokých školách. Zvlášť pokud máte doma malého školáka, o kterého se musíte starat, jistě řešíte, jak jej zabavit, aby mu nebyla dlouhá chvíle. Přinášíme několik tipů, které přijdou vhod každému rodiči.
Článek
Děti z prvního stupně základních škol by se mohly místo ve třídě učit na škole v přírodě. Ministr Prymula nevyloučil tuto možnost
Děti z prvního stupně základních škol by se mohly místo ve třídě učit na škole v přírodě. Ministr Prymula nevyloučil tuto možnost Pokud to epidemiologická situace dovolí, první stupeň základních škol by se měl dle plánů české vlády otevřít v pondělí 2. listopadu. Spousta lidí to však růžově nevidí. Sám ministr zdravotnictví Roman Prymula v pondělí 19. října uvedl, že nevylučuje podporu konání škol v přírodě pro žáky prvního stupně.
Článek
Američan Don Adair umíral v nemocnici na koronavirus. Jeho děti se s ním loučily 30 hodin po telefonu
Američan Don Adair umíral v nemocnici na koronavirus. Jeho děti se s ním loučily 30 hodin po telefonu Pandemie koronaviru přinesla některým lidem těžké životní zkoušky. Náročné chvíle si prožila i rodina Američana Dona Adaira, který v nemocnici umíral na koronavirus. Kvůli přísným nařízením se s ním jeho děti nemohly rozloučit osobně. Díky zdravotní sestře si však s tímto mužem mohli jeho nejbližší telefonovat do chvíle, než vydechl naposledy.
Článek
Esenciální oleje: Proč nejsou bezpečné a čím nás mohou klamat?
Esenciální oleje: Proč nejsou bezpečné a čím nás mohou klamat? Esenciální oleje v sobě obsahují aromatické výtažky z rostlin. A co je přírodní, to je pro nás podvědomě také bezpečné a zdravé. V případě esenciálních neboli éterických olejů to ale neplatí. I když dokážou léčit naši mysl i tělo, neměli bychom je používat bezhlavě. Při nesprávném zacházení nám totiž mohou spíš ublížit. Co bychom o nich měli vědět?