Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Kouzelník Radek Bakalář málem přišel o ruce. Během nebezpečného triku s policejními pouty mu šlo o zdraví
Kouzelník Radek Bakalář málem přišel o ruce. Během nebezpečného triku s policejními pouty mu šlo o zdraví Český kouzelník Radek Bakalář udělal něco naprosto šíleného. Nechal si nasadit policejní pouta a svázat si ruce 200metrovými lany, která byla připevněná ke dvěma nákladním tahačům jedoucím proti sobě. Měl pouze sponku do vlasů a 20 sekund na to, aby se z tohoto sevření dostal. A jak vše dopadlo? Bylo to pouze o setinu vteřiny, ale zvládl to.
Článek
Poznáte, proč fotka dvou kamarádek pobavila tisíce fanoušků na Facebooku?
Poznáte, proč fotka dvou kamarádek pobavila tisíce fanoušků na Facebooku? Každý z nás občas dá na svůj Facebook nějakou tu fotku. Stejně tomu bylo i v tomto případě, kdy dvě kamarádky zveřejnily fotku ze svého výletu.
Článek
Čtení z ruky: Přiložte dlaně k sobě a odhalte, co o vás říká linie lásky
Čtení z ruky: Přiložte dlaně k sobě a odhalte, co o vás říká linie lásky Čtení z ruky dokáže říct hodně nejen o vaší budoucnosti, ale také o tom, jak se chováte ve vztahu a v manželství. Dejte proto dlaně k sobě a zaměřte se na linii lásky, která vede od malíčku a směřuje vzhůru k prostředníčku až ukazováčku. Doplňují se vaše linie lásky na obou dlaních, anebo se naopak rozcházejí? Právě to prozradí, jací jste v lásce.
Článek
Pozorně si prohlédněte svou dlaň. Co znamená, když v ní najdete tvar ryby?
Pozorně si prohlédněte svou dlaň. Co znamená, když v ní najdete tvar ryby? Není tajemstvím, že svou budoucnost i povahové vlastnosti můžete určit díky uspořádání a tvaru čar na dlani. Ať už tomuto způsobu věštění věříte, nebo ne, schválně si pozorně prohlédněte své dlaně. Objevili jste v nich tvar ryby? S ohledem na místo na vaší dlani, na kterém se tento symbol nachází, o sobě můžete zjistit velmi zajímavé věci.
Článek
Máte na dlani mystický kříž? Zjistěte, co znamená
Máte na dlani mystický kříž? Zjistěte, co znamená Chiromantie neboli čtení z ruky říká, že každá z čar v našich dlaních má svůj význam. Jednotlivé čáry v dlaních odhalují naše povahové rysy a temperament, a dokonce mohou prozradit naši budoucnost. Jednou ze specifických čar je mystický kříž uprostřed dlaně, který nemá jen tak někdo. Víte, co konkrétně znamená?
Článek
Co všechno o vás vypovídá tvar vašeho nosu? Víc než byste čekali
Co všechno o vás vypovídá tvar vašeho nosu? Víc než byste čekali Ne nadarmo se říká „podle nosa poznáš kosa“, protože ať už chceme nebo ne, je na tom více pravdy, než bychom si mysleli. Nejen z očí či rukou se toho dá o člověku spoustu vyčíst, ale také i z jeho tvaru nosu.
Článek
Koronavirová taneční výzva: Zapojují se hasiči a policisté z celého Česka
Koronavirová taneční výzva: Zapojují se hasiči a policisté z celého Česka Taneční výzvy Coronavirus Dance Challenge se účastní hasiči, policisté i strážníci napříč celým Českem. A nejen oni. Tancem a zpěvem proti koronaviru bojují také zdravotníci, studenti nebo lidé v karanténě.