Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
8 věcí, které používáte každý den a ani nevíte, jaké mají využití
8 věcí, které používáte každý den a ani nevíte, jaké mají využití Během každého dne využijete desítky různých věcí a předmětů. Myslíte si, že všechny věci, které vám projdou pod rukama, znáte a víte, k čemu všemu se dají použít? Možná vás využití některých překvapí.
Článek
Vtipné video: Čínským cyklistou, který nepochopil značku, se baví celý svět
Vtipné video: Čínským cyklistou, který nepochopil značku, se baví celý svět Náhodný kolemjdoucí natočil v čínském Pekingu úsměvné video s popleteným cyklistou, který nepochopil význam značky. Toto virální video, kterým se v současnosti baví celý svět, zveřejnil na svém YouTube kanále také britský list Daily Mail. Podívejte se na něj také a pobavte se s námi.
Článek
Americká zlodějka je lidem pro smích. Podívejte se, jak chtěla ukrást motorovou pilu
Americká zlodějka je lidem pro smích. Podívejte se, jak chtěla ukrást motorovou pilu Zlodějka z amerického státu Idahu si trhla během kradení věcí v hobby marketu neuvěřitelnou ostudu. Rozhodla se totiž, že nebude troškař a že ukradne motorovou pilu. V domnění, že tento předmět nepozorovaně odnese, si jej nacpala do kalhot. Její počínání natočila bezpečnostní kamera a vy se nešikovným manévrem zlodějky můžete pobavit také.
Článek
Vánoční dárky podle znamení zvěrokruhu: Býky potěšíte luxusem, Raky dárkem od srdce
Vánoční dárky podle znamení zvěrokruhu: Býky potěšíte luxusem, Raky dárkem od srdce Nevíte, co letos svým bližním pod stromeček? Zkuste jim tentokrát nakoupit vánoční dárky podle jejich znamení zvěrokruhu. Každé hvězdné znamení má totiž jiné preference a během Štědrého večera jim vykouzlí úsměv na tváři vždy něco jiného. Jaké dárky jsou tedy pro jednotlivá znamení tím pravým?
Článek
Jste dobrý řidič? Vyřešení této dopravní situace vám odhalí pravdu
Jste dobrý řidič? Vyřešení této dopravní situace vám odhalí pravdu Tato dopravní situace je dosti neobvyklá, přesto se s ní můžete setkat a není na škodu zjistit, jak byste si poradili. Pozorně si prohlédněte křižovatku a dobře si promyslete, v jakém pořadí dopravní prostředky pojedou. Není to tak jednoduché že?
Článek
Utkvělé představy, které vám mohou zničit vztah. Čemu se vyvarovat?
Utkvělé představy, které vám mohou zničit vztah. Čemu se vyvarovat? Je spousta aspektů, které mohou zničit váš jinak fungující vztah. Pokud si myslíte, že je to jenom nevěra, sobeckost nebo nevšímavost, tak jste na omylu, i když i toto je velmi častý důvod. Nejhorší jsou ale vaše představy, které se vám neustále promítají ve vaší hlavě.
Článek
Co dokáže těhotenství a kojení udělat s ženskými prsy? Změny jsou naprosto individuální
Co dokáže těhotenství a kojení udělat s ženskými prsy? Změny jsou naprosto individuální Je vám vtloukáno do hlavy, že těhotenství je nejkrásnějším obdobím v životě ženy a že své dítě byste měla kojit ideálně po dobu dvou let? Nestrannému pozorovateli se to radí, s vaším tělem a hlavně s vašimi prsy toho udělá těhotenství a kojení opravdu hodně. Jak výrazně se můžou vaše prsa proměnit, vtipně ukázala i blogerka Marta Lech-Maciejewská.
Článek
Jaký je váš partner ve vztahu? Prozradí to o něm jeho malíček
Jaký je váš partner ve vztahu? Prozradí to o něm jeho malíček Říká se, že oči jsou oknem do lidské duše. Dáte nám ovšem za pravdu, že i z rukou se toho dá o člověku leccos vyčíst a mnohdy právě naše prsty odhalí tolik věcí, nad kterými nám zůstává rozum stát. Každý z našich prstů je spojený s určitým typem energie a my se dnes podíváme hlouběji na to, co o vašem partnerovi dokáže vypovědět jeho malíček.
Článek
Kdo má přednost na této rušné křižovatce? Jen zlomek řidičů odpoví správně
Kdo má přednost na této rušné křižovatce? Jen zlomek řidičů odpoví správně Jsou vaší slabinou rušné křižovatky? Připravili jsme si pro vás opravdovou lahůdku, na které si můžete vyzkoušet své řidičské dovednosti. Podívejte se na obrázek křižovatky a určete, které auto jí projede jako první a které jako druhé, třetí a čtvrté. Víte, že tato křižovatka opravdu existuje? A to v australském Queenslandu.