Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Pozorně si prohlédněte svou dlaň. Co znamená, když v ní najdete tvar ryby?
Pozorně si prohlédněte svou dlaň. Co znamená, když v ní najdete tvar ryby? Není tajemstvím, že svou budoucnost i povahové vlastnosti můžete určit díky uspořádání a tvaru čar na dlani. Ať už tomuto způsobu věštění věříte, nebo ne, schválně si pozorně prohlédněte své dlaně. Objevili jste v nich tvar ryby? S ohledem na místo na vaší dlani, na kterém se tento symbol nachází, o sobě můžete zjistit velmi zajímavé věci.
Článek
Ruská sestřička Nadja se starala o pacienty s koronavirem spoře oděná. Nyní dostala nabídku od výrobce spodního prádla
Ruská sestřička Nadja se starala o pacienty s koronavirem spoře oděná. Nyní dostala nabídku od výrobce spodního prádla Není to tak dlouho, co svět obletěla fotka 23leté ruské sestřičky Nadji, která pečovala o pacienty s novým koronavirem oděná pouze do průhledného ochranného obleku a spodního prádla. Ačkoli od vedení nemocnice v Tule dostala disciplinární trest, otevřely se jí nové možnosti. Oslovil ji výrobce spodního prádla, který jí nabídl místo modelky.
Článek
Na první pohled je to jednoduchá hádanka. Je však těžší, než se zdá
Na první pohled je to jednoduchá hádanka. Je však těžší, než se zdá V dnešní uspěchané době, kdy máme starostí až nad hlavu, určitě najdete chvilku času přijít na jiné myšlenky a zaměstnat mozek touto matematickou hádankou. Pokud to zvládnete, můžete být na sebe pyšní!
Článek
Šokující video z Chorvatska ukazuje moře zaneřáděné výkaly. Ve fekáliích se koupali turisté
Šokující video z Chorvatska ukazuje moře zaneřáděné výkaly. Ve fekáliích se koupali turisté Zátoka Osibova na chorvatském ostrově Brač patří k oblíbeným místům turistů. Tento záliv však není nedotčený a moře není křišťálově čisté, jak se na první pohled zdá. Nedaleký hotel totiž vypouští do zátoky Osibova fekálie, ve kterých se následně lidé nevědomky koupou. Tuto skutečnost potvrzuje nedávno vzniklé video, které vás rozhodně šokuje.
Článek
Vidíte na obrázku něco podivného? Pokud ne, podívejte se pozorněji
Vidíte na obrázku něco podivného? Pokud ne, podívejte se pozorněji Podivné věci se čas od času dějí. Není jich mnoho, proto je téměř zázrak, když se někomu náhodou podaří je zachytit na kameru nebo vyfotit.
Článek
Psychické týrání je větší problém, než si myslíte
Psychické týrání je větší problém, než si myslíte Ne všechny násilné vztahy musí nutně zahrnovat fyzické týrání. To, že žena není zbitá nebo pohmožděná neznamená, že není týraná. Psychické týrání je často bagatelizováno nebo přehlíženo dokonce i osobou, která ho sama zažívá.
Článek
Ideální věkový rozdíl mezi partnery: Vědci vypočítali konkrétní číslo
Ideální věkový rozdíl mezi partnery: Vědci vypočítali konkrétní číslo Spousta párů vám řekne, že věk je jenom číslo a když se dva milují, zkrátka není co řešit. Ale co když to není pravda a daný věkový rozdíl se bude za nějaký čas podílet na upevnění, nebo rozpadu vztahu? Vědci z atlantské Emory University se této otázce podívali na zoubek. Vypočítali ideální věkový rozdíl, který zvyšuje šanci na dlouhodobý vztah.
Článek
Obličejová jóga: Cvičení, díky kterému dáte vráskám sbohem
Obličejová jóga: Cvičení, díky kterému dáte vráskám sbohem Kvůli tomu, abyste měla mladistvou pleť bez viditelných vrásek, rozhodně nemusíte utrácet peníze za drahé anti-age krémy. Nebo dokonce jít pod kudlu plastických chirurgů. Čas zastavíte i tak, že se dáte na pravidelné cvičení obličejové jógy. Tento rituál váš obličej vyhladí, projasní a dodá mu mladistvější vzhled. No není to výzva?
Článek
Jak nepřibrat o Vánocích? Díky těmto fíglům si o svátcích dopřejete, ale nepřiberete ani deko navíc
Jak nepřibrat o Vánocích? Díky těmto fíglům si o svátcích dopřejete, ale nepřiberete ani deko navíc Cukroví, kapru s bramborovým salátem, chlebíčkům a dalším dobrůtkám se o Vánocích zkrátka nedá odolat. O to horší ale je, když si po novém roce stoupnete na váhu a ručička vám ukáže o několik kilogramů navíc. No, není to k zbláznění? Prozradíme vám ale několik fíglů, díky kterým si na Vánoce dopřejete, ale nepřiberete ani deko navíc. Zde jsou!
Článek
Vychytávky, díky kterým vám lak na nehtech vydrží co nejdéle
Vychytávky, díky kterým vám lak na nehtech vydrží co nejdéle Asi to znáte. Dáte si záležet na nalakování nehtů, nad kterým klidně strávíte dvě hodiny. Ale následující den se vám lak na nehtech odloupne nebo popraská. No není to k naštvání? Naštěstí známe několik triků, díky kterým vám běžný lak vydrží na nehtech co nejdéle!