Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Ruská sestřička Nadja se starala o pacienty s koronavirem spoře oděná. Nyní dostala nabídku od výrobce spodního prádla
Ruská sestřička Nadja se starala o pacienty s koronavirem spoře oděná. Nyní dostala nabídku od výrobce spodního prádla Není to tak dlouho, co svět obletěla fotka 23leté ruské sestřičky Nadji, která pečovala o pacienty s novým koronavirem oděná pouze do průhledného ochranného obleku a spodního prádla. Ačkoli od vedení nemocnice v Tule dostala disciplinární trest, otevřely se jí nové možnosti. Oslovil ji výrobce spodního prádla, který jí nabídl místo modelky.
Článek
Na první pohled je to jednoduchá hádanka. Je však těžší, než se zdá
Na první pohled je to jednoduchá hádanka. Je však těžší, než se zdá V dnešní uspěchané době, kdy máme starostí až nad hlavu, určitě najdete chvilku času přijít na jiné myšlenky a zaměstnat mozek touto matematickou hádankou. Pokud to zvládnete, můžete být na sebe pyšní!
Článek
Muž opustil svou těhotnou milenku. Po devíti měsících mu poslala pohlednici, která mu změnila život
Muž opustil svou těhotnou milenku. Po devíti měsících mu poslala pohlednici, která mu změnila život Svět je místem, kde se dějí nepředvídatelné a překvapující věci. Ačkoliv si svůj život dokážeme do detailů naplánovat, věřte, že nic z toho nevyjde tak, jak má a osud si s námi pohraje podle svých vlastních pravidel.
Článek
15 lží, které jsme alespoň jednou slyšely od kadeřnic. Tady se najde snad každá žena
15 lží, které jsme alespoň jednou slyšely od kadeřnic. Tady se najde snad každá žena Návštěva kadeřnictví? Každá z nás si při vyslovení těchto dvou slov vybaví něco jiného. Některé z nás mají to štěstí, že je pro ně kadeřnictví synonymem relaxu, odpočinku a příjemného zážitku. Ovšem najdou se i takové, pro které byla nejedna návštěva kadeřnice noční můrou.
Článek
Spodní prádlo a plavky Triola mají více jak 100letou tradici. Úžasné kousky za skvělé ceny nakoupíte v jejích prodejnách i na e-shopu
Spodní prádlo a plavky Triola mají více jak 100letou tradici. Úžasné kousky za skvělé ceny nakoupíte v jejích prodejnách i na e-shopu Česká společnost Triola je specialistou na spodní prádlo a plavky pro ženy plných tvarů. V tuzemsku rozhodně nepatří mezi žádné nováčky. Její tradice spadá až do prvorepublikových dob.
Článek
Nosíte příliš těsné spodní prádlo? Pak hazardujete se svým zdravím
Nosíte příliš těsné spodní prádlo? Pak hazardujete se svým zdravím Spousta mužů a žen si libuje v těsném spodním prádle, které obepíná a vyzdvihuje jejich přednosti. Možná, že se v obepnutých slipech nebo o dvě čísla menší podprsence cítí přitažlivěji, ale na druhou stranu si koledují o nemalé zdravotní potíže. Čím si konkrétně ničí svoje zdraví?
Článek
Recept na domácí aviváž, po které bude prádlo voňavé a měkké
Recept na domácí aviváž, po které bude prádlo voňavé a měkké Bez aviváže se dnes už žádná hospodyňka neobejde. Jejím hlavním úkolem je prádlo zjemnit, změkčit a provonět. Přesto však jsou prodávané aviváže směsí chemických látek, které jsou obtížně biologicky odbouratelné. My pro vás proto máme recept na domácí aviváž, která prádlo provoní a navíc vás bude stát jen pár kaček.
Článek
Kdy vyhodit spodní prádlo a koupit úplně nové? Odborníci mluví o pravidle 50 vyprání
Kdy vyhodit spodní prádlo a koupit úplně nové? Odborníci mluví o pravidle 50 vyprání Už jste někdy zkoušela počítat, kolik dámských spodních kalhotek máte ve skříni? Možná, že jich vlastníte celý šuplík a dáme ruku do ohně za to, že spoustu z nich jste na sobě neměla dlouhé měsíce. Zajímá vás, kdy je na čase toto spodní prádlo vyhodit a vyměnit jej za nové? Přinášíme překvapivou odpověď.
Článek
Domácí aviváž z levandule úžasně provoní prádlo. Vyzkoušejte levný, ekologický a účinný recept ze 2 ingrediencí
Domácí aviváž z levandule úžasně provoní prádlo. Vyzkoušejte levný, ekologický a účinný recept ze 2 ingrediencí Přemýšlíte, co vyrobit z levandule? Tato bylinka má opravdu všestranné využití. Pochvalovat si budete i domácí aviváž z levandule, která nejen že krásně voní, ale také účinně změkčí prádlo. Jak tedy na její přípravu?
Článek
Nejznámější hit Hany Zagorové Maluj zase obrázky: Jaký je příběh této čarovné písně?
Nejznámější hit Hany Zagorové Maluj zase obrázky: Jaký je příběh této čarovné písně? Jednou z nejznámějších písní Hany Zagorové je hit Maluj zase obrázky, který pochází z roku 1976. Také tuto píseň milujete? Možná, že vás překvapí, jakým způsobem tento hit vznikl. Hanka Zagorová v něm zpívá o vztahu, který prochází běžným vývojem od zamilovanosti až po partnerský chlad a odcizení. Vážně je to její příběh?