Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Ani Barbie, ani Ken: Slavná panenka je odteď genderově neutrální
Ani Barbie, ani Ken: Slavná panenka je odteď genderově neutrální Výrobce legendárních Barbie panenek, společnost Mattel, přišla s novinkou, pomocí které se snaží držet krok s dnešní dobou. Na trh vyslala kolekci genderově neutrálních panenek, se kterými si vyhrají všechny děti bez rozdílů. Panenka přitom není ani holka, ani kluk. Koupili byste ji svým dětem?
Článek
Znáte orchidejové kompozice? Smíšená výsadba orchidejí spolu s dalšími rostlinami oživí vaši domácnost
Znáte orchidejové kompozice? Smíšená výsadba orchidejí spolu s dalšími rostlinami oživí vaši domácnost Orchidej je královnou mezi pokojovkami. Těšit se z její nádhery a pestrobarevných květů můžete dlouhé roky. Tedy pokud se o ni staráte s láskou a příkladnou péčí. Aby vás orchidejová krása těšila ještě víc, zkuste orchideje pěstovat ve smíšené výsadbě. Kompozice orchidejí s dalšími rostlinami je trendem zvlášť v zahraničí. Inspirujte se jí i vy!
Článek
Italská učitelka Marcella Pace zachytila během 10 let 48 ohromujících barev Měsíce. Její fotky ocenila i NASA
Italská učitelka Marcella Pace zachytila během 10 let 48 ohromujících barev Měsíce. Její fotky ocenila i NASA Italka Marcella Pace je profesí učitelka, k jejím velkým koníčkům však patří astronomie a focení. A právě kombinací svých zálib se proslavila po celém světě. V průběhu 10 let totiž nafotila 48 ohromujících barev Měsíce. Fotografickou kompilaci všech měsíčních odstínů dokonce ocenila NASA.
Článek
Chraňte své vlasy před chladným počasím. Odmění se vám za to
Chraňte své vlasy před chladným počasím. Odmění se vám za to Své vlasy si ničíme nejen žehlením a fénováním. Velkou zátěží pro ně je i nástup chladného a mrazivého počasí, kvůli kterému naše hříva ztrácí svoji hydrataci, je sušší a snadněji se láme. Zima, mráz a suchý vzduch zkrátka s našimi vlasy udělají své. Prozradíme vám ale několik triků, jak si je udržíte krásné až do jara!
Článek
Nejznámější hit Hany Zagorové Maluj zase obrázky: Jaký je příběh této čarovné písně?
Nejznámější hit Hany Zagorové Maluj zase obrázky: Jaký je příběh této čarovné písně? Jednou z nejznámějších písní Hany Zagorové je hit Maluj zase obrázky, který pochází z roku 1976. Také tuto píseň milujete? Možná, že vás překvapí, jakým způsobem tento hit vznikl. Hanka Zagorová v něm zpívá o vztahu, který prochází běžným vývojem od zamilovanosti až po partnerský chlad a odcizení. Vážně je to její příběh?
Článek
Spaní bez pyžama? Přináší samá pozitiva
Spaní bez pyžama? Přináší samá pozitiva Patříte k lidem, kteří rádi spí úplně nazí, a to i v zimě? Nemáte ráda pyžama a noční košile? Není nás mnoho a to je škoda, protože takový spánek přináší spoustu výhod, které vám dnes odhalíme.
Článek
Rozmazlete svou maminku na Den matek opravdu originálním dárkem
Rozmazlete svou maminku na Den matek opravdu originálním dárkem Už 14. května se ponese ve znamení všech maminek. Maminky nás celý život rozmazlují, a právě tento den je jako dělaný k tomu jim všechnu lásku a pozornost vrátit. Pojďte s námi načerpat inspiraci na ty nejoriginálnější dárky, které mamince dají najevo, jak moc vám na ní záleží.
Článek
Máte rádi svíčky? Toxické výpary vám mohou uškodit podobně jako cigarety
Máte rádi svíčky? Toxické výpary vám mohou uškodit podobně jako cigarety Není nic romantičtějšího, než si večer s partnerem dát dobré vínko a k tomu zapálit třeba vonnou svíčku. Jenže, věděli jste, že se při spalování mohou ze svíček uvolňovat toxické látky? Večer při svíčkách vám tak může uškodit podobně, jako byste cíleně vdechovali cigaretový kouř. A pokud si přesto chcete svíčku zapálit, hledejte raději alternativu.
Článek
Zemřel Sam Hawkens z Vinnetoua. Německému herci Ralfu Wolterovi bylo 95 let
Zemřel Sam Hawkens z Vinnetoua. Německému herci Ralfu Wolterovi bylo 95 let Milovníky legendárních filmů o Vinnetouovi zasáhla velmi smutná zpráva. Ve věku 95 let v pátek 14. října 2022 zemřel německý herec Ralf Wolter, který ve zfilmovaných mayovkách ztvárnil postavu Sama Hawkense. O smrti slavného herce informovala agentura DPA s odvoláním na Wolterovu manželku.
Článek
Jak dnes vypadá Kevinova máma z filmu Sám doma? Herečka Catherine O'Hara zraje jako víno
Jak dnes vypadá Kevinova máma z filmu Sám doma? Herečka Catherine O'Hara zraje jako víno Také si nedokážete představit Vánoce bez filmu Sám doma? Pak jistě budete souhlasit s tím, že tato kultovní klasika z roku 1990 dokáže navodit tu pravou vánoční atmosféru. Od natáčení filmu Sám doma uplynulo více než 30 let a velkou proměnou prošli i samotní herci. Jak tedy dnes vypadá Kevinova máma neboli herečka Catherine O'Hara?
Článek
Edith Piaf: Dnes nechci spát sama
Edith Piaf: Dnes nechci spát sama Inscenace Edith Piaf: Dnes nechci spát sama mapuje životní příběh světově proslulé zpěvačky a je protkaná jejími nesmrtelnými písněmi. Na své pražské domovské scéně je od prvního uvedení v roce 2018 představení pravidelně beznadějně vyprodané a úspěch sklízí i na zájezdech po celé republice.
Článek
Nečekejte na zázrak aneb 5 drobností, kterými si na Valentýna sama uděláte radost
Nečekejte na zázrak aneb 5 drobností, kterými si na Valentýna sama uděláte radost Den sv. Valentýna je o tom dát co nejvíce lásky… všem okolo? Moment, kdo řekl, že nemůže jít o milování sebe samé? Je bezpochyby uspokojující předávat zamilované dárky partnerovi, na druhou stranu, víte jak… zkrátka a dobře letos zbožňujte jen samy sebe a kupte si dárek k Valentýnu! Nepatrný. Levný (máte na rozdávání?!). Senzační. Number one.
Článek
Monika Bagárová vysvětlila, proč je víc než měsíc s Ruminkou sama. Přítel Machmud Muradov je pracovně v Uzbekistánu
Monika Bagárová vysvětlila, proč je víc než měsíc s Ruminkou sama. Přítel Machmud Muradov je pracovně v Uzbekistánu Na Instagramu se zpěvačky Moniky Bagárové její sledující v posledních týdnech velmi často ptají, proč je na fotkách s dcerou Ruminkou sama a kde je vůbec její partner Machmud Muradov. Oblíbená zpěvačka a novopečená maminka si nyní udělala na své fanoušky čas a vysvětlila jim, jak se u ní doma situace má.
Článek
Slovinka Julija Adlešič si sama uřízla ruku na cirkulárce. Pojistný podvod jí ale nevyšel
Slovinka Julija Adlešič si sama uřízla ruku na cirkulárce. Pojistný podvod jí ale nevyšel Slovinskem hýbe skandál nebývalých rozměrů. Hlavní protagonistkou je 22letá Julija Adlešič, která si sama uřízla levou ruku na cirkulárce. Mladá žena chtěla získat pojistku v hodnotě přes jeden milion eur. Lékaři však na pojistný podvod záhy přišli. Julija tak nemá ani ruku a peníze, ale ani svobodu, protože stráví následující dva roky ve vězení.
Článek
11letý chlapec z Ukrajiny přešel sám ukrajinsko-slovenské hranice. Jeho máma ve videu poděkovala celému Slovensku
11letý chlapec z Ukrajiny přešel sám ukrajinsko-slovenské hranice. Jeho máma ve videu poděkovala celému Slovensku Rusko-ukrajinský konflikt přináší celou řadu příběhů. Některé z nich mají naštěstí dobrý konec. Slovenská policie informovala o případu 11letého školáka z ukrajinského Záporoží, který přešel ukrajinsko-slovenské hranice úplně sám. Za záchranu synova života nyní Slovensku poděkovala chlapcova máma, která musela zůstat na Ukrajině.
Článek
Přítel SuperStar Alžběty Kolečkářové spáchal sebevraždu. Zpěvačka zůstala sama s dvěma dětmi
Přítel SuperStar Alžběty Kolečkářové spáchal sebevraždu. Zpěvačka zůstala sama s dvěma dětmi Zpěvačka a finalistka druhé řady SuperStar Alžběta Kolečkářová prožívá osobní tragédii. Její přítel Marcel dobrovolně odešel z tohoto světa. Alžběta tak zůstala nečekaně sama s dvěma malými dětmi, kterým je pouhých dva a pět let.