Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
JenŽeny spouští e-shop s tričky. Vyberte si u nás stylový kousek s potiskem
JenŽeny spouští e-shop s tričky. Vyberte si u nás stylový kousek s potiskem Je to tady! Na JenŽenách spouštíme e-shop s designovými tričky, která ilustrovala mladá a kreativní umělkyně Hanka Zábranská. Za e-shopem s tričky stojí celý náš tým online magazínu JenŽeny. Pokud tedy chcete někomu udělat radost originálním dárkem pod stromečkem, račte do našeho e-shopu směle nahlédnout!
Článek
Zdravotní sestra ukazuje rodině novorozeně. To, co se dělo za ní, neměl nikdo vidět
Zdravotní sestra ukazuje rodině novorozeně. To, co se dělo za ní, neměl nikdo vidět Všichni novopečení rodiče se rádi chlubí fotkou svého narozeného dítěte. Jinak tomu nebylo ani v tomto případě. Sestřička z porodnice ukazuje rodině jejich novorozeně a ti si jej vyfotí. Později si ale všimnou toho, co si na první fotce svého dítěte asi nepřáli vidět.
Článek
Fotky párů před dítětem a po dítěti dostanou každého rodiče. Poznáváte se v nich také?
Fotky párů před dítětem a po dítěti dostanou každého rodiče. Poznáváte se v nich také? Spousta párů vám řekne, že než si pořídili společné miminko, žili naprosto bezstarostným životem. Dítě, které je zkrátka závazkem i radostí na celý život, dokáže běžné fungování obrátit o 180 stupňů. Dokazuje to i instagramový účet GotToddlered, který pravidelně zveřejňuje fotky párů před dítětem a po něm.
Článek
Co chtějí zažít fanynky JenZeny.cz? Tandemový seskok padákem
Co chtějí zažít fanynky JenZeny.cz? Tandemový seskok padákem Přemýšlíte, jak nejlépe udělat svým známým, rodině nebo klidně i sobě radost? Darujte zážitek! Impresio jich nabízí desítky a vybere si každý.
Článek
Optická hádanka, která rozděluje internet: Proč má holčička půl těla a kde se nachází?
Optická hádanka, která rozděluje internet: Proč má holčička půl těla a kde se nachází? Sociálními sítěmi se v současnosti šíří snímek holčičky, o kterém lidé bouřlivě diskutují. Spousta z nich se totiž nedokáže shodnout na tom, kde se dívka nachází. Podívejte se na fotku a pořádně zapojte své mozkové závity. Dokážete tuto optickou hádanku správně vyluštit?
Článek
Jak dnes žijí chlapci ze známé fotografie, která obletěla internet? Jeden z nich poslal do vesmíru raketu
Jak dnes žijí chlapci ze známé fotografie, která obletěla internet? Jeden z nich poslal do vesmíru raketu Jen málokomu, kdo pravidelně navštěvuje sociální sítě, unikla tato fotografie, která zachycuje čtveřici kamarádů sedících u stolu s poměrně znuděnými výrazy. S touto fotografií se vytvořilo několik vtipných obrázků, které internetový svět obletěly několikrát. Kdo vlastně jsou ale tito chlapci a jak vypadají dnes?
Článek
Jak dnes vypadá “nejošklivější nevěsta na světě”? Zhubla a stala se z ní kočka
Jak dnes vypadá “nejošklivější nevěsta na světě”? Zhubla a stala se z ní kočka Jak byste se tvářili na to, kdyby se fotografie z vaší svatby staly virálními? Nikoliv kvůli něčemu vtipnému, co se na vaší svatbě stalo, ale kvůli tomu, že jste v očích veřejnosti zkrátka “oškliví”? Své by o tom mohla vyprávět Ruska Elena, kterou lidé nazvali “nejošklivější nevěstou na světě”. Jak vypadá dnes? Z její krásy všem spadne brada.
Článek
Z vily Big Brothera musel okamžitě odejít David. Praskla na něj mafiánská minulost
Z vily Big Brothera musel okamžitě odejít David. Praskla na něj mafiánská minulost David Takáč způsobil v letošní řadě reality show Big Brother pořádné pozdvižení. V úterý 12. prosince musel okamžitě opustit vilu, protože na něj praskla jeho kriminální minulost. Jak poukázala slovenská média, Takáč byl několik let členem mafiánského gangu na Slovensku.
Článek
Sexy australští hasiči nafotili charitativní kalendář na rok 2022. Letos přidali i speciální letní edici
Sexy australští hasiči nafotili charitativní kalendář na rok 2022. Letos přidali i speciální letní edici Australští hasiči odvádějí skvělou práci. A to nejen během služby, ale také mimo ni. Stejně jako v předchozích letech nafotili oblíbený kalendář, který má letos celkem 6 verzí. Mužní profesionálové se zvěčnili s kočkami, psy či divokými australskými zvířaty. Těšit se můžete i na speciální letní edici, v rámci níž se nechali vyfotit na pláži.
Článek
Písničkář Pokáč je dvojnásobný táta. S manželkou Eliškou přivítali na světě druhého syna
Písničkář Pokáč je dvojnásobný táta. S manželkou Eliškou přivítali na světě druhého syna Pokáč si pro své fanoušky připravil obrovské překvapení. Nejde o novou píseň ani album, na sociálních sítích totiž oznámil, že se stal po druhé otcem. Své příznivce tím velmi překvapil. Že Pokáč očekává nový přírůstek do rodiny, totiž neměl nikdo ani potuchy.
Článek
Na první pohled je to jednoduchá hádanka. Je však těžší, než se zdá
Na první pohled je to jednoduchá hádanka. Je však těžší, než se zdá V dnešní uspěchané době, kdy máme starostí až nad hlavu, určitě najdete chvilku času přijít na jiné myšlenky a zaměstnat mozek touto matematickou hádankou. Pokud to zvládnete, můžete být na sebe pyšní!
Článek
Hádanka: Najdete na obrázku za 10 sekund ukrytou kočku? Dokáže to jenom zlomek lidí
Hádanka: Najdete na obrázku za 10 sekund ukrytou kočku? Dokáže to jenom zlomek lidí Každý, kdo měl někdy kočku, ví, že tato čtyřnohá stvoření jsou mistry schovávaček. I když je máte rádoby na očích, nevidíte je. Připravili jsme si pro vás hádanku, pomocí které si zkusíte, jaký máte postřeh. Podívejte se na obrázek a pokuste se během 10 sekund najít ukrytou kočku. Zvládli jste to, nebo stále marně hledáte?
Článek
Ruská sestřička Nadja se starala o pacienty s koronavirem spoře oděná. Nyní dostala nabídku od výrobce spodního prádla
Ruská sestřička Nadja se starala o pacienty s koronavirem spoře oděná. Nyní dostala nabídku od výrobce spodního prádla Není to tak dlouho, co svět obletěla fotka 23leté ruské sestřičky Nadji, která pečovala o pacienty s novým koronavirem oděná pouze do průhledného ochranného obleku a spodního prádla. Ačkoli od vedení nemocnice v Tule dostala disciplinární trest, otevřely se jí nové možnosti. Oslovil ji výrobce spodního prádla, který jí nabídl místo modelky.
Článek
Dostal od své ženy erotickou fotografii, kvůli které zažádal o rozvod. Jen malý detail rozbil celé manželství
Dostal od své ženy erotickou fotografii, kvůli které zažádal o rozvod. Jen malý detail rozbil celé manželství Není nic neobvyklého, když si partneři mezi sebou posílají erotické fotografie, které mají dokázat, jak moc na sebe navzájem myslí a možná i trochu poškádlit fantazii.
Článek
Život filipínské dívky Rity Gavioly se změnil díky jedné fotografii. V roce 2016 žebrala na ulici, nyní je celebritou
Život filipínské dívky Rity Gavioly se změnil díky jedné fotografii. V roce 2016 žebrala na ulici, nyní je celebritou Příběh Rity Gavioly z Filipín se podobá notoricky známé pohádce o Popelce. V roce 2016 ji jako 13leté děvčátko, které prosí v ulicích o almužnu, vyfotografoval Topher Quinto Burgas. Fotografie tohoto profesionála obletěla svět a Rita se stala přes noc známou. Díky podpoře lidí z celého světa si dnes žije zcela jiným životem.