Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Vzpomínáte na ženu, která porodila v 66 letech? Rumunka Adriana Iliescu má nyní 82 let a je skvělou matkou
Vzpomínáte na ženu, která porodila v 66 letech? Rumunka Adriana Iliescu má nyní 82 let a je skvělou matkou V roce 2005 svět obletěla zpráva o 66leté Rumunce Adrianě Iliescu, která ve vysokém věku porodila zdravé dítě. I když ji spousta lidí kritizovala za nerozvážnost, tato nejstarší matka na světě si své pozdní mateřství vychutnává plnými doušky. A to už 16 let. Jak se jí a její 16leté dceři daří?
Článek
Zemřel hvězdný hráč Manchesteru United. V 40 letech mu byla osudná rakovina slinivky
Zemřel hvězdný hráč Manchesteru United. V 40 letech mu byla osudná rakovina slinivky Smrt si bohužel nevybírá. V pouhých 40 letech odešel z tohoto světa Bobby Power, který v devadesátkách zářil v dresu anglického fotbalového týmu Manchester United. Prohrál boj s rakovinou slinivky břišní.
Článek
Sestřička šla ihned po porodu zkontrolovat matku. Když pak uviděla, co dělá s dítětem, zůstala v šoku
Sestřička šla ihned po porodu zkontrolovat matku. Když pak uviděla, co dělá s dítětem, zůstala v šoku Když sestřička vešla do pokoje a uviděla, co matka dělá svému novorozenému dítěti, musela okamžitě zakročit...Zaměstnanci nemocnice odhalili, že 24letá matka už několik dní kouše své dítě do paže. Incident se odehrál jen pár dní po narození tohoto malého chlapce. 
Článek
Zemřel Jozef Pátrovič, legendární zpěvák z Česko Slovensko má talent. Bylo mu 82 let
Zemřel Jozef Pátrovič, legendární zpěvák z Česko Slovensko má talent. Bylo mu 82 let V 82 letech zemřel legendární slovenský zpěvák Jozef Pátrovič, který se do povědomí lidí na Slovensku i v Česku dostal pravidelným účinkováním v televizní soutěži Česko Slovensko má talent. V pátek 3. listopadu 2023 mu byla osudná zástava srdce.
Článek
Televizní šéfkuchař Michael Chiarello náhle zemřel na anafylaktický šok. Osudnou mu byla potravinová alergie
Televizní šéfkuchař Michael Chiarello náhle zemřel na anafylaktický šok. Osudnou mu byla potravinová alergie V pouhých 61 letech zemřel v pátek 6. října 2023 slavný americký televizní šéfkuchař Michael Chiarello. Osudnou mu byla akutní alergická reakce, která vyústila do anafylaktického šoku. Kvůli alergické reakci byl dokonce hospitalizován, lékaři mu bohužel již nedokázali pomoci.