Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
JenŽeny spouští e-shop s tričky. Vyberte si u nás stylový kousek s potiskem
JenŽeny spouští e-shop s tričky. Vyberte si u nás stylový kousek s potiskem Je to tady! Na JenŽenách spouštíme e-shop s designovými tričky, která ilustrovala mladá a kreativní umělkyně Hanka Zábranská. Za e-shopem s tričky stojí celý náš tým online magazínu JenŽeny. Pokud tedy chcete někomu udělat radost originálním dárkem pod stromečkem, račte do našeho e-shopu směle nahlédnout!
Článek
Vidíte na obrázku něco podivného? Pokud ne, podívejte se pozorněji
Vidíte na obrázku něco podivného? Pokud ne, podívejte se pozorněji Podivné věci se čas od času dějí. Není jich mnoho, proto je téměř zázrak, když se někomu náhodou podaří je zachytit na kameru nebo vyfotit.
Článek
Co chtějí zažít fanynky JenZeny.cz? Tandemový seskok padákem
Co chtějí zažít fanynky JenZeny.cz? Tandemový seskok padákem Přemýšlíte, jak nejlépe udělat svým známým, rodině nebo klidně i sobě radost? Darujte zážitek! Impresio jich nabízí desítky a vybere si každý.
Článek
Najdete na fotce schovanou kočku? Tato optická hádanka vám dá pěkně zabrat
Najdete na fotce schovanou kočku? Tato optická hádanka vám dá pěkně zabrat Podívejte se na fotku obývací stěny a procvičte si své mozkové závity. Co je vaším úkolem? Najít na fotce schovanou kočku. Pokud patříte k chovatelům těchto čtyřnohých stvoření a víte, co mají kočky rády, bude to pro vás jistě hračka. Jestliže jsou pro vás kočky španělskou vesnicí, řešení této optické hádanky vám naopak zabere dlouhé minuty.
Článek
Americká zlodějka je lidem pro smích. Podívejte se, jak chtěla ukrást motorovou pilu
Americká zlodějka je lidem pro smích. Podívejte se, jak chtěla ukrást motorovou pilu Zlodějka z amerického státu Idahu si trhla během kradení věcí v hobby marketu neuvěřitelnou ostudu. Rozhodla se totiž, že nebude troškař a že ukradne motorovou pilu. V domnění, že tento předmět nepozorovaně odnese, si jej nacpala do kalhot. Její počínání natočila bezpečnostní kamera a vy se nešikovným manévrem zlodějky můžete pobavit také.
Článek
Paddleboardistku překvapila u argentinského pobřeží zvědavá velryba. Podívejte se na video z dronu
Paddleboardistku překvapila u argentinského pobřeží zvědavá velryba. Podívejte se na video z dronu Žena, která pádlovala na paddleboardu poblíž argentinského pobřeží u města Puerto Madryn, zažila velmi vzácné setkání. Jak dobře jí jde jízda na paddleboardu, totiž okukovala zvědavá velryba. Toto setkání natočila kamera z dronu, a tak se na něj můžete podívat i vy.
Článek
Optická iluze, která vás dostane: Zdá se vám, že se řádky naklánějí? Je to omyl!
Optická iluze, která vás dostane: Zdá se vám, že se řádky naklánějí? Je to omyl! Pro milovníky optických iluzí jsme si připravili opravdovou lahůdku. Jde o optickou iluzi Cafe Wall, kterou vytvořila umělkyně Viktorie Skye. Podívejte se na obrázek a odpovězte na zásadní otázku: Jsou tmavě modré řádky rovné, nebo se naklánějí?