Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Jak dnes vypadá “nejošklivější nevěsta na světě”? Zhubla a stala se z ní kočka
Jak dnes vypadá “nejošklivější nevěsta na světě”? Zhubla a stala se z ní kočka Jak byste se tvářili na to, kdyby se fotografie z vaší svatby staly virálními? Nikoliv kvůli něčemu vtipnému, co se na vaší svatbě stalo, ale kvůli tomu, že jste v očích veřejnosti zkrátka “oškliví”? Své by o tom mohla vyprávět Ruska Elena, kterou lidé nazvali “nejošklivější nevěstou na světě”. Jak vypadá dnes? Z její krásy všem spadne brada.
Článek
Malá dírka nad uchem je genetickou zvláštností. Má ji zlomek populace a dle evolučních biologů jde o pozůstatek žaber
Malá dírka nad uchem je genetickou zvláštností. Má ji zlomek populace a dle evolučních biologů jde o pozůstatek žaber Znáte někoho, kdo má malou dírku nad uchem v oblasti, kde začíná chrupavka? Tato zvláštnost s odborným názvem preauricular sinus není rozhodně pozůstatkem piercingu, ale je geneticky daná. Co konkrétně znamená a proč ji nemáme všichni?
Článek
Ztráta čichu jako častý příznak koronaviru: Poruchy čichu mohou trvat měsíce až roky
Ztráta čichu jako častý příznak koronaviru: Poruchy čichu mohou trvat měsíce až roky K velmi častým příznakům covidu-19 patří ztráta čichu. Může se mnohdy jednat i o jediný příznak, který pocítí zvláště mladí lidé. K obnově čichu po prodělání koronaviru zpravidla dochází v řádu několika týdnů. Jak poukazují lékaři, v případě 10 procent pacientů se však čich může navrátit až v řádu měsíců nebo let.
Článek
Mariana Prachařová je stále štíhlejší. V minulosti přiznala poruchu příjmu potravy
Mariana Prachařová je stále štíhlejší. V minulosti přiznala poruchu příjmu potravy Herečka a influencerka Mariana Prachařová se doslova ztrácí před očima. Během loňského jarního lockdownu se pustila do shazování přebytečných kil. Zdá se ovšem, že se jí hubnutí vymklo z rukou. Sympatická Mariana je totiž štíhlejší než kdy dříve.
Článek
Chlapec Quaden s poruchou vzrůstu dojal v srdceryvném videu celý svět. Jeho oficiální účty na sociálních sítích i spolu s videem však záhadně zmizely
Chlapec Quaden s poruchou vzrůstu dojal v srdceryvném videu celý svět. Jeho oficiální účty na sociálních sítích i spolu s videem však záhadně zmizely Ještě před týdnem se sociálními sítěmi šířilo dojemné video s 9letým Quadenem Baylesem. Tento australský chlapec trpící poruchou vzrůstu v něm pláče kvůli šikaně ze strany spolužáků a žádá mámu o lano, aby se mohl oběsit. Poté, co lidé Quadenemu zaslali miliony, však video z internetu zmizelo a zanikly i chlapcovy profily na sociálních sítích.
Článek
Lienz – rodinná zábava a flowtraily v srdci Lienzských dolomit
Lienz – rodinná zábava a flowtraily v srdci Lienzských dolomit Poklidnější, ovšem na sportovní i rodinné aktivity velmi bohatá oblast se rozprostírá kolem Lienzu, hlavního města východního Tyrolska zasazeného do Lienzských dolomit.
Článek
Jak dnes vypadá Šeherezáda z telenovely Tisíc a jedna noc? Změnila se k nepoznání v krátkovlasou blondýnku
Jak dnes vypadá Šeherezáda z telenovely Tisíc a jedna noc? Změnila se k nepoznání v krátkovlasou blondýnku Milujete telenovely a patří k vašim oblíbeným také Tisíc a jedna noc? Jelikož se tato turecká telenovela natáčela již v letech 2006 až 2009, její hlavní představitelé se za tuto dobu velmi změnili. Výraznou proměnou prošla zvláště herečka Bergüzar Korel alias Šeherezáda, kterou byste v dnešní době takřka nepoznali.
Článek
Sny ve snu, halucinace či paralýza. Co vše se vám může stát během spánku?
Sny ve snu, halucinace či paralýza. Co vše se vám může stát během spánku? Ačkoliv spánkem trávíme až třetinu našeho života, jedná se stále o oblast, která není vědci příliš prozkoumána. Pro naše tělo je však odpočinek nezbytný a jakékoliv jeho poruchy nám dokážou pěkně znepříjemnit život. S čím vším se můžeme během spánku potýkat?
Článek
Ano, šéfe! hlásí návrat. Zdeněk Pohlreich vyzývá restaurace, aby se hlásily do jeho show
Ano, šéfe! hlásí návrat. Zdeněk Pohlreich vyzývá restaurace, aby se hlásily do jeho show Po dlouhých šesti letech se Zdeněk Pohlreich vrací na scénu se svou oblíbenou televizní show Ano, šéfe! Do nové řady tohoto kultovního pořadu právě probíhá casting. Vyhlášený šéfkuchař proto vyzývá restaurace, kterým se nedaří, aby se neváhaly přihlásit.
Článek
Čichový trénink po prodělání koronaviru: Nejméně po dobu 32 týdnů každý den čichejte ke 4 výrazným vůním
Čichový trénink po prodělání koronaviru: Nejméně po dobu 32 týdnů každý den čichejte ke 4 výrazným vůním Ztráta čichu patří k velmi častým příznakům nového koronaviru. Jestli se ztráta či porucha čichu po prodělání koronaviru týká i vás, tento smysl vám pomůže navrátit speciální čichový trénink. Věnujte se mu poctivě každý den a brzy doslova ucítíte výsledky.
Článek
Prošla si anorexií. Nyní dává sílu podobně nemocným dívkám, aby opět milovaly samy sebe
Prošla si anorexií. Nyní dává sílu podobně nemocným dívkám, aby opět milovaly samy sebe Megan Jayne Crabbe z britského Essexu trpěla v minulosti poruchou příjmu potravy. Když už se z anorexie pomalu dostávala, rozhodla se založit web bodyposipanda.com. Zpočátku to byl prostor pro léčení jejích vlastních problémů. Nyní je to pozitivní místo, kde podobně nemocným dívkám a ženám promlouvá do duše, aby se měly rády takové, jaké jsou.
Článek
Chodíte neustále někam pozdě? Nejste nespolehliví, ale nemocní
Chodíte neustále někam pozdě? Nejste nespolehliví, ale nemocní Stává se vám pravidelně, že ať se snažíte, jak můžete, stejně dojdete vždy pozdě - na kafe s kamarádkou, na kontrolu k zubaři, na oběd k tchýni? Pokud ano, tak tento článek je přesně pro vás - jste totiž nemocní.
Článek
Kanaďanka má na tváři husté mužské vousy. Za její problém může syndrom polycystických ovarií
Kanaďanka má na tváři husté mužské vousy. Za její problém může syndrom polycystických ovarií Kanaďanka Gennevieve Vaillancourt žije se syndromem polycystických ovarií (PCOS) již od svých 16 let. Jedním z příznaků tohoto endokrinního onemocnění je také mužské ochlupení na těle. Právě proto má tato 34letá žena na tváři mužské vousy. Jak sama říká, změnila přístup k životu a přestala se za ně stydět. Nyní je konečně šťastná.
Článek
Sdílíte na Facebooku či Instagramu víc selfíček, než je zdrávo? Podle psychologů trpíte selfitidou
Sdílíte na Facebooku či Instagramu víc selfíček, než je zdrávo? Podle psychologů trpíte selfitidou Prostřednictvím příspěvků na sociálních sítích můžeme dokonale odhadnout osobnost i psychické rozpoložení druhých lidí. Zatímco druhé pečlivě analyzujeme, naše chování často přehlížíme. A jak jste na tom vy? Pokud sdílíte jedno selfíčko za druhým a jste závislí na pochvale a uznání druhých, už to hraničí s psychickým onemocněním zvaným selfitida.