Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Čtenářka píše: První tři roky života jsou pro mozek rozhodující. Jak podpoříte jeho vývoj?
Čtenářka píše: První tři roky života jsou pro mozek rozhodující. Jak podpoříte jeho vývoj? Zatím se sice batolí, žvatlá, ale vy víte, jak velký pokrok to znamená. Každým dnem vaše dítě zdolává nejrůznější překážky a vy se radujete z jeho prvních slov a nemotorných krůčků. Všechnu náročnou koordinaci pohybů, vizuálních a sluchových vjemů má však na starosti ten nejpropracovanější „hardware“ na světě – mozek.
Článek
Čtenářka píše: Víte, jak udržet chuť a vůni koření? Papriku dejte k „ledu“
Čtenářka píše: Víte, jak udržet chuť a vůni koření? Papriku dejte k „ledu“ Gurmánský zážitek. Pod tím si každý představí možná trochu něco jiného. Někomu se vybaví luxusní večeře při svíčkách, někomu dávné jídlo z dětství, které podle rodinného receptu připravovala jeho babička. Ačkoliv kulisy se mění, všechny tyto nezapomenutelné chvíle spojuje to samé. Jedinečné chutě a vůně.
Článek
4 situace, kdy muž nemá na sex ani pomyšlení
4 situace, kdy muž nemá na sex ani pomyšlení O tom, že by muž neměl chuť na sex, se mnoho článků nepíše a není ani divu, oni na něj přeci mají chuť pořád. Jenže i v tomto případě existují výjimky – jsou totiž 4 situace, kdy muž dá raději přednost něčemu jinému než sexu!
Článek
Baculatou influencerku urážejí kvůli jejímu sexy manželovi. Nezasloužíš si jej, píšou jí hateři
Baculatou influencerku urážejí kvůli jejímu sexy manželovi. Nezasloužíš si jej, píšou jí hateři Kanadská influencerka Alicia McCarvell je populární na Instagramu i TikToku. Tato žena s XXL postavou totiž dává veřejně nahlédnout do svého manželského života. Zatímco Alicia je baculatá, její manžel Scott je pohledný, sexy a má vysportovanou postavu. Což někteří lidé nedokážou zkousnout.
Článek
Jak zhubnout rychle a spolehlivě dvě kila za týden? Jezte jako hubení lidé
Jak zhubnout rychle a spolehlivě dvě kila za týden? Jezte jako hubení lidé Kdo by nechtěl shodit nějaké to kilo navíc, nebo si aspoň udržet svou váhu. Různých diet a cvičení je celá řada, ale dnes pro vás máme něco zcela jedinečného a osvědčeného. Údajně stačí myslet jako štíhlí lidé a zhubnete za týden dvě kila. To píše ve své knize „Dieta jen tak mimochodem” Elizabeth Lange.
Článek
Zavřeniny: Tento způsob uchování ovoce bez zavařování je bez cukrů i konzervantů
Zavřeniny: Tento způsob uchování ovoce bez zavařování je bez cukrů i konzervantů Přemýšlíte nad tím, jak uchovat sezonní ovoce bez zavařování? Připravte si do sklenic tzv. zavřeniny. Jde o způsob uchování ovoce bez zavařování, ke kterému nepotřebujete žádné cukry ani konzervanty. Jako zavřeninu můžete připravit zvláště chemicky neošetřené maliny, borůvky, rybíz, třešně nebo angrešt.
Článek
Monika Bagárová se ukázala bez make-upu. Její fanoušci žasnou nad přirozenou krásou bez vrásek
Monika Bagárová se ukázala bez make-upu. Její fanoušci žasnou nad přirozenou krásou bez vrásek Zpěvačka Monika Bagárová šla s kůží na trh a na svém Instagramu zveřejnila video, na kterém se svým fanouškům ukázala bez make-upu. Její odvážné video vzbudilo obrovský ohlas. Lidé se shodují na tom, že je přirozeně krásná a že její pleť je naprosto dokonalá skoro jako "dětská prdelka".
Článek
Očkovací místa bez registrace: Kromě Prahy se lidé v Česku bez registrace naočkují i v Brně a Ostravě
Očkovací místa bez registrace: Kromě Prahy se lidé v Česku bez registrace naočkují i v Brně a Ostravě Pro zájemce o očkování proti covidu-19 se v Česku otevřela očkovací místa bez nutnosti předchozí registrace. Od pondělí 12. července se lidé mohli nechat bez registrace naočkovat na dvou místech v Praze. Dobrou zprávou je, že přibydou další očkovací místa bez registrace. A to vždy po jednom v Praze, Brně a Ostravě.
Článek
Tereza Kerndlová bez make-upu: I bez šminek vypadá skvěle
Tereza Kerndlová bez make-upu: I bez šminek vypadá skvěle Zpěvačka a influencerka Tereza Kerndlová sdílela na Instagramu video, ve kterém popřála svému tátovi Laďovi Kerndlovi krásné narozeniny. Ve videu se zároveň odvážně předvedla bez make-upu. Nutno podotknout, že Tereza Kerndlová i bez nánosu líčidel vypadá skvěle. Ostatně, posuďte sami.
Článek
Francouzky se opalovaly nahoře bez, policisté je požádali o zahalení. Podle francouzského ministra vnitra však mají právo opalovat se bez horní části plavek
Francouzky se opalovaly nahoře bez, policisté je požádali o zahalení. Podle francouzského ministra vnitra však mají právo opalovat se bez horní části plavek Jižní Francií hýbe incident, ke kterému došlo minulý týden na pláži města Sainte-Marie-la-mer. Dvě ženy se zde opalovaly nahoře bez. Následně k nim přistoupili policisté s tím, aby se na žádost jiných rekreantů zahalily. Celá záležitost vyvolala velkou kritiku na sociálních sítích. Žen se zastal i francouzský ministr vnitra Gérald Darmanin.
Článek
Kosmatice: Smažené květy černého bezu, které chutnají nasladko i naslano
Kosmatice: Smažené květy černého bezu, které chutnají nasladko i naslano Kosmatice neboli smažené květenství černého bezu je vynikající sezonní záležitostí, kterou si letošní rok rozhodně nenechte ujít. Jelikož je již černý bez v plném rozkvětu, připravte si tuto staročeskou pochoutku, která vás osloví svou výjimečnou chutí. Jaký recept na kosmatice je ten nejlepší?
Článek
Voňavý cukr z květů černého bezu dělaly už naše babičky. Dostane vás svou chutí i vůní
Voňavý cukr z květů černého bezu dělaly už naše babičky. Dostane vás svou chutí i vůní Chcete si z květů černého bezu připravit neobvyklý, ale velmi chutný recept? Vyzkoušejte bezový cukr, u kterého oceníte báječnou chuť i vůni. Cukr z květů černého bezu připravíte z pouhých dvou ingrediencí. Prozradíme vám, jak postupovat.
Článek
Květy černého bezu jinak: Připravte si z nich marmeládu nebo osvěžující nanuk
Květy černého bezu jinak: Připravte si z nich marmeládu nebo osvěžující nanuk Sezona černého bezu bude zanedlouho opět v plném proudu. Jistě máte ve zvyku dělat z těchto aromatických bílých květů úžasnou bezovou limonádu, sirup nebo smažit vynikající kosmatice. Jestli ale máte těchto pochoutek po krk, jistě uvítáte příjemnou změnu v podobě netradičního receptu. Vyzkoušejte třeba bezovou marmeládu, zmrzlinu nebo koláč.
Článek
Jak nejlépe vyčistit myčku? Jde to i bez chemie
Jak nejlépe vyčistit myčku? Jde to i bez chemie Mnozí z nás by už bez myčky nedali ani ránu. Je to skvělý pomocník, který za nás denně umyje hory špinavého nádobí. I myčka si však zaslouží náležitou péči v podobě pravidelného čištění, a to třeba octem. Že ocet do myčky nepatří? Spíš je to naopak: Na rozdíl od drahých chemických přípravků jde o šetrnější a levnější alternativu čištění myčky.
Článek
7 nejlepších potravin, které vám pomohou zhubnout bez diety a cvičení
7 nejlepších potravin, které vám pomohou zhubnout bez diety a cvičení Ačkoliv je léto v plném proudu, zhubnout pár kilo navíc se hodí vždycky. Pro všechny, které by rády ještě zhubly nějaké to kilo dolů, máme skvělé řešení bez drastických a neúčinných diet.