Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Čtenářka píše: Víte, jak udržet chuť a vůni koření? Papriku dejte k „ledu“
Čtenářka píše: Víte, jak udržet chuť a vůni koření? Papriku dejte k „ledu“ Gurmánský zážitek. Pod tím si každý představí možná trochu něco jiného. Někomu se vybaví luxusní večeře při svíčkách, někomu dávné jídlo z dětství, které podle rodinného receptu připravovala jeho babička. Ačkoliv kulisy se mění, všechny tyto nezapomenutelné chvíle spojuje to samé. Jedinečné chutě a vůně.
Článek
Čtenářka píše: První tři roky života jsou pro mozek rozhodující. Jak podpoříte jeho vývoj?
Čtenářka píše: První tři roky života jsou pro mozek rozhodující. Jak podpoříte jeho vývoj? Zatím se sice batolí, žvatlá, ale vy víte, jak velký pokrok to znamená. Každým dnem vaše dítě zdolává nejrůznější překážky a vy se radujete z jeho prvních slov a nemotorných krůčků. Všechnu náročnou koordinaci pohybů, vizuálních a sluchových vjemů má však na starosti ten nejpropracovanější „hardware“ na světě – mozek.
Článek
Jak zbavit své dítě závislosti na tabletu? Veďte jej ke hře na hudební nástroj
Jak zbavit své dítě závislosti na tabletu? Veďte jej ke hře na hudební nástroj Dnešní děti se potýkají s velmi závažným problémem. Jde o závislost na online technologiích, kterými vyplňují svůj volný čas. Pokud nechcete, aby vaše dítě trávilo 5 hodin na tabletu či mobilu denně, zkuste této závislosti předejít. Kromě sportu jej začněte vést také ke hře na hudební nástroj. Hraní bude mít na vaši ratolest doslova zázračný vliv.
Článek
Proč nespat s mobilem u hlavy: Zaděláváte si hned na několik problémů
Proč nespat s mobilem u hlavy: Zaděláváte si hned na několik problémů Většina z nás má i v noci mobilní telefon těsně ve své blízkosti. A to hned z několika důvodů. Na mobilu máme nastavený budík na ráno. Anebo zkrátka chceme mít telefon po ruce, aby nám neunikla žádná zpráva nebo novinka na sociálních sítích. Poznáváte se v tom také? V tom případě si tímto návykem nevědomky škodíte. Jakým způsobem?
Článek
Zapomínáte klíče a velmi často hledáte mobil? Podle vědců jste prý nadprůměrně inteligentní
Zapomínáte klíče a velmi často hledáte mobil? Podle vědců jste prý nadprůměrně inteligentní Věčně hledáte svoje klíče, nevíte, kam jste si dali mobil nebo kde jste zaparkovali auto. Ne, nepíšeme o lidech ve středních letech, ale o dvacátnících, kteří velmi často řeší problémy typu "sakra, kam jsem to dal?". Zapomínání běžných věcí každodenního života je však podle některých vědců důkazem vaší nadprůměrné inteligence. Kde je ale pravda?
Článek
Proč nepíše? 5 důvodů, proč se muži neozývají
Proč nepíše? 5 důvodů, proč se muži neozývají Máte nový objev a domníváte se, že by z toho mohlo být něco víc. Jenže když mu jako první napíšete, dlouho vám neodepisuje nebo se vám neozve vůbec. Zajímá vás, proč vám tento muž sám od sebe nenapíše? Důvodů, proč se vám neozývá, může být hned několik.
Článek
Markétě Konvičkové lidé píšou, že je tlustá a ošklivá. Zpěvačka se hatům postavila čelem
Markétě Konvičkové lidé píšou, že je tlustá a ošklivá. Zpěvačka se hatům postavila čelem Rodačka z Třince Markéta Konvičková je talentovanou zpěvačkou s krásným hlasem. Ač letos v květnu oslavila teprve 28 let, má za sebou velmi náročné období. Před lety bojovala se vzácným nádorem vaječníku, což se podepsalo na jejím zdraví i vzhledu. Toho si však nejsou vědomi někteří lidé, kteří zpěvačce píšou, že je tlustá a ošklivá.
Článek
Hana Mašlíková se připravuje na závody Bikini fitness. Lidé jí píšou, že je hora svalů a vůbec jí to nesluší
Hana Mašlíková se připravuje na závody Bikini fitness. Lidé jí píšou, že je hora svalů a vůbec jí to nesluší Modelka a moderátorka Hana Mašlíková pořádně pracuje na své postavě. Do silového tréninku dává v tuto chvíli vše, protože chce uspět v závodech Bikini fitness. Svou vypracovanou figuru ukázala i na Instagramu, kde se na její tělo snesla spousta kritiky. Komentující jí píšou, že tohle nemá s ženskou krásou už nic společného. Souhlasíte?
Článek
Nastávající maminka si stáhla do mobilu aplikaci Count the Kicks: Zachránila tím život svému nenarozenému miminku
Nastávající maminka si stáhla do mobilu aplikaci Count the Kicks: Zachránila tím život svému nenarozenému miminku Spousta nastávajících maminek se snaží na nový život s miminkem plně připravit. Čtou odbornou literaturu a často nasávají informace také v online maminkovských diskusích. Za to, že věří všemu, co se dozví na internetu, bývají mnohdy kritizovány. Američanka Emily Eekhoff je však dodnes vděčná za to, že se řídila internetovými radami.
Článek
Ženatý muž si dal na opravu mobil. Prodavači ve svém iPhonu nechal tajný vzkaz s úplatkem
Ženatý muž si dal na opravu mobil. Prodavači ve svém iPhonu nechal tajný vzkaz s úplatkem Nechat si opravit porouchaný mobilní telefon není v dnešní době žádný problém. Opravář telefonů Mani Warda však zažil vtipnou historku, se kterou se s ostatními podělil na TikToku. Do jeho prodejny přišel manželský pár s žádostí o opravu rozbitého iPhonu. Když opravář porouchané zařízení rozdělal, našel v něm tajný vzkaz od manžela i s úplatkem.
Článek
Baculatou influencerku urážejí kvůli jejímu sexy manželovi. Nezasloužíš si jej, píšou jí hateři
Baculatou influencerku urážejí kvůli jejímu sexy manželovi. Nezasloužíš si jej, píšou jí hateři Kanadská influencerka Alicia McCarvell je populární na Instagramu i TikToku. Tato žena s XXL postavou totiž dává veřejně nahlédnout do svého manželského života. Zatímco Alicia je baculatá, její manžel Scott je pohledný, sexy a má vysportovanou postavu. Což někteří lidé nedokážou zkousnout.
Článek
Jak držíte váš mobilní telefon? Vypoví to o vás opravdu mnohé
Jak držíte váš mobilní telefon? Vypoví to o vás opravdu mnohé Mobilní telefony jsou nedílnou součástí nás všech a jen málokdo si dokáže bez nich svůj život představit. Každý den je dlouhé hodiny držíme v ruce, a právě ono uchopení toho o člověku dokáže leccos vypovědět. Jak tedy držíte vy svůj mobil?
Článek
Novinka pro rodiče: Otec vymyslel aplikaci, která přinutí vaše děti, aby vám zavolaly zpět
Novinka pro rodiče: Otec vymyslel aplikaci, která přinutí vaše děti, aby vám zavolaly zpět Dnešní doba přeje chytrým telefonům a rodiče je pořizují stále mladším a mladším dětem. Důvod je prostý – rodiče se o své děti bojí a díky telefonu mají možnost se s nimi kdykoliv během dne spojit. Děti se však více zajímají o přátele a hry, a zmeškané hovory od rodiče ignorují. To se rozhodl jeden z otců změnit.
Článek
Skandinávská bílá válcuje klasické blond vlasy: Jak se vám tento nejnovější vlasový trend líbí?
Skandinávská bílá válcuje klasické blond vlasy: Jak se vám tento nejnovější vlasový trend líbí? Máte blond vlasy nebo po nich toužíte? V tom případě byste měla vědět o nejnovějším vlasovém trendu, kterému podlehly už desetitisíce žen po celém světě. Klasická zlatavá blond je totiž dávno pasé, dnešní blondýnky dávají přednost studeným odstínům. Na plné čáře mezi nimi vítězí skandinávská bílá blond, která aspiruje na barvu vlasů roku 2019.
Článek
5 nezdravých návyků, kterými si nevědomky ničíte zdraví
5 nezdravých návyků, kterými si nevědomky ničíte zdraví Každý den pečlivě dodržujete osobní hygienu, cvičíte, snažíte se zdravě jíst... I přesto si možná nevědomky ničíte zdraví. Kde je zakopaný pes? Možná v tom, že si některé nezdravé návyky vůbec neuvědomujete.