Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Čtenářka píše: Víte, jak udržet chuť a vůni koření? Papriku dejte k „ledu“
Čtenářka píše: Víte, jak udržet chuť a vůni koření? Papriku dejte k „ledu“ Gurmánský zážitek. Pod tím si každý představí možná trochu něco jiného. Někomu se vybaví luxusní večeře při svíčkách, někomu dávné jídlo z dětství, které podle rodinného receptu připravovala jeho babička. Ačkoliv kulisy se mění, všechny tyto nezapomenutelné chvíle spojuje to samé. Jedinečné chutě a vůně.
Článek
Čtenářka píše: První tři roky života jsou pro mozek rozhodující. Jak podpoříte jeho vývoj?
Čtenářka píše: První tři roky života jsou pro mozek rozhodující. Jak podpoříte jeho vývoj? Zatím se sice batolí, žvatlá, ale vy víte, jak velký pokrok to znamená. Každým dnem vaše dítě zdolává nejrůznější překážky a vy se radujete z jeho prvních slov a nemotorných krůčků. Všechnu náročnou koordinaci pohybů, vizuálních a sluchových vjemů má však na starosti ten nejpropracovanější „hardware“ na světě – mozek.
Článek
Být single má spoustu výhod: Život bez partnera si díky nim vychutnáte plnými doušky
Být single má spoustu výhod: Život bez partnera si díky nim vychutnáte plnými doušky Jestli vás trápí, že jste sama bez partnera, měla byste vědět, že některé zadané ženy by si to s vámi hned rády vyměnily. Z toho, že jste single, můžete totiž hodně vytěžit. Život bez partnera má spoustu výhod, naučte se proto spokojeně žít sama se sebou. Abyste začala brát single jako životní styl, měla byste vědět následující.
Článek
Chcete být šťastnější? Přestaňte tolik plánovat a buďte spontánní
Chcete být šťastnější? Přestaňte tolik plánovat a buďte spontánní Máte každý svůj víkend, kdy se věnujete partnerovi, domácnosti, cestování nebo dětem, naplánovaný do nejmenších detailů? Jestli ve svém životě plánujete skoro všechno, šlapete si tím podle vědců z Ohio State University po štěstí. Chcete-li být šťastní, už tolik neplánujte a vneste do svého života trochu spontánnosti. Jaký je tedy klíč ke štěstí?
Článek
Proč být na prvním místě a přestat se obětovat pro druhé? Budete šťastnější a svůj život prožijete hodnotněji
Proč být na prvním místě a přestat se obětovat pro druhé? Budete šťastnější a svůj život prožijete hodnotněji Co znamená, když v žebříčku hodnot postavíte sebe sama na první místo? Budete k sobě laskaví, stejně jako jste k ostatním. Navíc se budete mít rádi jenom o něco více, než milujete druhé. Investice do sama sebe je totiž v životě stejně důležitá jako investice do druhých. Co se tedy ve vašem životě stane, když zaujmete právě tento postoj?
Článek
Co muži chtějí ve vztahu: Od svých partnerek očekávají porozumění i svobodu
Co muži chtějí ve vztahu: Od svých partnerek očekávají porozumění i svobodu Pokud chcete žít ve spokojeném a fungujícím vztahu, jistě na něj máte své požadavky, kterých se držíte. Nejen ženy, ale také muži očekávají od svých protějšků víc než tělesnou blízkost. Po čem tedy muži v partnerském vztahu skutečně touží?
Článek
Muž opustil svou těhotnou milenku. Po devíti měsících mu poslala pohlednici, která mu změnila život
Muž opustil svou těhotnou milenku. Po devíti měsících mu poslala pohlednici, která mu změnila život Svět je místem, kde se dějí nepředvídatelné a překvapující věci. Ačkoliv si svůj život dokážeme do detailů naplánovat, věřte, že nic z toho nevyjde tak, jak má a osud si s námi pohraje podle svých vlastních pravidel.
Článek
Život teenagerů v devadesátkách: Bravíčko, plakáty na zdi a walkmany
Život teenagerů v devadesátkách: Bravíčko, plakáty na zdi a walkmany Devadesátá léta minulého století se v současnosti skloňují ve všech směrech. To, co tehdy frčelo, dnes zažívá obrovský módní comeback. Ať už chceme, nebo ne, některé návraty z devadesátek už jsou takřka nemožné. A to hlavně osobitý život tehdejších teenagerů, který dnešní náctiletí jen tak nezažijí. Co všechno je už dneska retro?
Článek
Kouzelník Radek Bakalář málem přišel o ruce. Během nebezpečného triku s policejními pouty mu šlo o zdraví
Kouzelník Radek Bakalář málem přišel o ruce. Během nebezpečného triku s policejními pouty mu šlo o zdraví Český kouzelník Radek Bakalář udělal něco naprosto šíleného. Nechal si nasadit policejní pouta a svázat si ruce 200metrovými lany, která byla připevněná ke dvěma nákladním tahačům jedoucím proti sobě. Měl pouze sponku do vlasů a 20 sekund na to, aby se z tohoto sevření dostal. A jak vše dopadlo? Bylo to pouze o setinu vteřiny, ale zvládl to.
Článek
Tajemství, která skrývají drahokamy. Chcete s jejich pomocí znát svůj osud?
Tajemství, která skrývají drahokamy. Chcete s jejich pomocí znát svůj osud? Celé věky lidé věří na magickou moc drahokamů. Staří mágové a druidové jim přikládali léčivou a magickou moc. Věřili, že síla, která je v nich ukrytá, může ovlivnit osudy lidí. Podle znamení zvěrokruhu, nebo podle toho, který vás přitahuje, můžete zjistit, jaká tajemství v sobě skrývá a co vypovídá o vašem osudu.
Článek
Chcete se dobře vdát? Pak si najděte muže v tomto znamení zvěrokruhu
Chcete se dobře vdát? Pak si najděte muže v tomto znamení zvěrokruhu Toužíte po manželství, ve kterém vás bude manžel na rukou nosit a splní, co vám na očích uvidí? Jestli si přejete manžela, který vás i děti plně zaopatří, bude vás vroucně milovat a rodina pro něj bude vždy na prvním místě, vyberte si partnera v těchto 2 hvězdných znamení. Budete mít jistotu, že po boku těchto mužů prožijete velmi spokojený život.
Článek
Žáci si měli přečíst knihu Babička od Boženy Němcové a poté ji zhodnotit. Jeden školák úkol pojal velmi úsměvně
Žáci si měli přečíst knihu Babička od Boženy Němcové a poté ji zhodnotit. Jeden školák úkol pojal velmi úsměvně Život a dílo Boženy Němcové jsou v současnosti skloňovány ve všech pádech. Zvýšený zájem o českou spisovatelku má na svědomí i seriál Božena, který běžel na obrazovkách České televize. Co vy a Božena Němcová? Přečetli jste od ní alespoň Babičku? V tom případě vám přijde velmi úsměvné zhodnocení této knihy od jednoho českého školáka.
Článek
Štrůdl, nebo štrúdl? Od července 2023 jsou správně obě varianty
Štrůdl, nebo štrúdl? Od července 2023 jsou správně obě varianty Píše se štrůdl, nebo štrúdl? V českém jazyce byla dosud správně varianta s čárkou, neboť jde o slovo převzaté. V červenci 2023 však nastala změna. Nově můžete používat obě varianty pro toto označení závinu. Správně je tedy štrúdl i štrůdl.