Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Optická hádanka: Najdete na obrázku druhou ženu? Většina lidí pohoří
Optická hádanka: Najdete na obrázku druhou ženu? Většina lidí pohoří Řešíte rádi náročné hádanky? Udělejte si mozkovou rozcvičku a vydejte se s námi do světa optických klamů a iluzí. Dobře se podívejte na následující fotografii se stojící ženou. Zkuste na fotce najít také druhou ženu. Pořádně se při řešení této optické hádanky soustřeďte, většina lidí ji totiž nerozklíčuje.
Článek
Optická hádanka, ve které dost lidí pohořelo: Najdete na fotce schovaného psa?
Optická hádanka, ve které dost lidí pohořelo: Najdete na fotce schovaného psa? Prohlédněte si pozorně fotku parku a zjistěte, jak bystrý máte zrak. Vaším úkolem je najít psa, který se může skrývat v trávě, pod stromy nebo poblíž cestičky. Opravdu jej nevidíte, ať už se snažíte sebevíc? Tato optická hádanka má opravdu snadné řešení, na které však na první pohled nemusíte přijít.
Článek
Jak správně udělat jíšku do polévky nebo omáčky? Spousta lidí neví, jak na to
Jak správně udělat jíšku do polévky nebo omáčky? Spousta lidí neví, jak na to Abyste si mohli vychutnat výbornou českou polévku nebo omáčku, patří do ní správně udělaná jíška. Ač je připravit jíšku velmi snadné, spousta lidí netuší, jak na to. Máte také tento problém? Jelikož jíška neboli zásmažka slouží v české kuchyni k zahušťování polévek či omáček, dáme vám tipy na to, jak ji správně udělat.
Článek
Zvyklosti bohatých a úspěšných lidí, které byste měli praktikovat i vy
Zvyklosti bohatých a úspěšných lidí, které byste měli praktikovat i vy Úspěšní a bohatí lidé jsou si vědomi toho, že to tak daleko nedotáhli pouze díky svému vzdělání, štěstí a tvrdé práci. Tajemství jejich úspěchu spočívá také v jejich zcela obyčejných návycích. Zkuste se jimi inspirovat i vy a rozhodně už nebudete muset žít od jedné výplaty ke druhé. A co víc - tento nový přístup k životu vás rozhodně nebude bolet.
Článek
Hádanka: Najdete na obrázku za 10 sekund ukrytou kočku? Dokáže to jenom zlomek lidí
Hádanka: Najdete na obrázku za 10 sekund ukrytou kočku? Dokáže to jenom zlomek lidí Každý, kdo měl někdy kočku, ví, že tato čtyřnohá stvoření jsou mistry schovávaček. I když je máte rádoby na očích, nevidíte je. Připravili jsme si pro vás hádanku, pomocí které si zkusíte, jaký máte postřeh. Podívejte se na obrázek a pokuste se během 10 sekund najít ukrytou kočku. Zvládli jste to, nebo stále marně hledáte?
Článek
Belgická fotografka sdílela kontroverzní snímky porodu do průhledné vany: Její fotky jsou podle některých lidí nevhodné a pobuřující
Belgická fotografka sdílela kontroverzní snímky porodu do průhledné vany: Její fotky jsou podle některých lidí nevhodné a pobuřující Porod je sám o sobě velmi intimní záležitostí, kterou chce většina žen sdílet pouze s nejužším okruhem lidí. Přesným opakem je jedna belgická maminka, která se rozhodla rodit do průsvitné vany a zvěčnit se při porodu fotografkou Marijkou Thoen s tím, že tyto fotky budou veřejné. Obě ženy však svým přístupem vyvolaly velmi bouřlivé reakce.
Článek
Charlotte Gottová si založila Instagram. V počtu sledujících už překonala účet svého táty
Charlotte Gottová si založila Instagram. V počtu sledujících už překonala účet svého táty Dosud jsme byli zvyklí, že fotky Charlotty Gottové přidává na sociální sítě její máma Ivana. Ovšem nyní se to změnilo. 14letá dcera zpěváka Karla Gotta překvapila tím, že si založila veřejný účet na Instagramu. Během pár hodin začalo její účet sledovat přes 95 tisíc lidí. Počtem sledujících na Instagramu tak překonala svého zesnulého tátu.
Článek
Mladá učitelka se podle rodičů obléká příliš provokativně: Myslíte si, že je to přes čáru?
Mladá učitelka se podle rodičů obléká příliš provokativně: Myslíte si, že je to přes čáru? Učí na základní škole, děti ji milují a svou práci zvládá na jedničku. Je tu ovšem jedno velké ALE. Rodičům vadí, že učitelka umění z New Jersey chodí do vyučování v příliš provokativním oblečením. Stěžují si rovněž na to, že se jako Toy Box Dolls nevhodně prezentuje na Instagramu. Co si o chování této učitelky myslíte vy? Je to už přes čáru?
Článek
Najdete na obrázku psa? Majitelce to trvalo 10 minut
Najdete na obrázku psa? Majitelce to trvalo 10 minut Domácí zvířata mají neuvěřitelnou schopnost maskování. Jak ukazuje zapeklitý případ, kterému musela čelit jedna zoufalá majitelka, v zákoutích domova se rádi schovávají nejen kočky, ale i psi. Schválně, podívejte se na obrázek ložnice a zkuste odhadnout, kde se ukrývá její pes.
Článek
Zdravotní sestra ukazuje rodině novorozeně. To, co se dělo za ní, neměl nikdo vidět
Zdravotní sestra ukazuje rodině novorozeně. To, co se dělo za ní, neměl nikdo vidět Všichni novopečení rodiče se rádi chlubí fotkou svého narozeného dítěte. Jinak tomu nebylo ani v tomto případě. Sestřička z porodnice ukazuje rodině jejich novorozeně a ti si jej vyfotí. Později si ale všimnou toho, co si na první fotce svého dítěte asi nepřáli vidět.