Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Jak si natočit vlasy bez kulmy? Dva jednoduché triky, které zvládne každá žena!
Jak si natočit vlasy bez kulmy? Dva jednoduché triky, které zvládne každá žena! Ve většině případů přijdeme od kadeřnice vždy krásně upravené a učesané. Dokonce nám ani nemusí změnit účes, stačí jen správně provedená foukaná, která rázem dá nudnému účesu úplně jiný rozměr a co potom natočené vlasy?
Článek
Díky alobalu do myčky budou vaše příbory jako nové. Jak tento trik funguje?
Díky alobalu do myčky budou vaše příbory jako nové. Jak tento trik funguje? Alobal má v domácnosti spoustu využití. A to nejen při pečení. Tato tenká hliníková fólie vám udělá obrovskou službu také v myčce nádobí. Alobal do myčky navrátí život zvláště vašim příborům. Jakým způsobem jej tedy v myčce používat, aby vaše lžíce, vidličky i nože zase vypadaly jako nové?
Článek
Nebaví vás odlakovávání nehtů? Díky tomuto triku to už bude hračka
Nebaví vás odlakovávání nehtů? Díky tomuto triku to už bude hračka Přiznejme si, dámy, které z nás by se chtělo po náročném a dlouhém dni, poté co přijdeme domů z práce, si ještě dělat manikúru? Asi žádné, že? My pro vás máme ale trik, jak si rychle, účinně a především téměř bez práce odlakovat nehty během pár sekund!
Článek
Psychologické triky, které můžete využít v každodenním životě
Psychologické triky, které můžete využít v každodenním životě Možná už jste někdy přemýšleli nad tím, jak je možné, že někteří lidé dokážou nevídaným způsobem ovlivňovat lidi ve svém okolí a díky tomu dosáhnout všeho, co chtějí. Klíčem bývá nejen působivé charisma, ale i znalost psychologických triků. Tyto triky se můžete nyní naučit a začít používat i vy.
Článek
Chcete si ostříhat vlasy? Tento trik vám ukáže, jaký střih vlasů vám bude opravdu slušet
Chcete si ostříhat vlasy? Tento trik vám ukáže, jaký střih vlasů vám bude opravdu slušet Každá žena má tendenci své vlasy čas od času ostříhat. Než se však rozhodnete k radikálnímu řešení, vyzkoušejte tento jednoduchý trik, který vám pomůže přesně určit takovou délku, která vám bude slušet, a nezbydou vám jen oči pro pláč.
Článek
Cibule na chodidla: Tento trik našich babiček pomáhá proti rýmě a nachlazení
Cibule na chodidla: Tento trik našich babiček pomáhá proti rýmě a nachlazení V boji proti virózám naše babičky a prababičky používaly generacemi ověřené postupy. Jedním z triků našich babiček je také aplikace plátků cibule na chodidlech, které na noc zafixujete teplou bavlněnou ponožkou. Tato babská rada slibuje zmírnění rýmy a nachlazení, uvolnění hlenů či snížení zvýšené teploty.
Článek
4 věci, které při milování nenávidí každá žena
4 věci, které při milování nenávidí každá žena Každá z nás si při milování potrpí na něco jiného a to je zcela v pořádku. Avšak existují věci, které bez výjimky každou z nás dokážou pěkně vytočit a zkazit nám náladu i chuť. Co tedy muži v souvislosti se sexem dělají a nás to přivádí k šílenství?
Článek
Jak odstranit umělé nehty rychle a bezbolestně? Zkuste trik s mýdlovou vodou a arganovým olejem
Jak odstranit umělé nehty rychle a bezbolestně? Zkuste trik s mýdlovou vodou a arganovým olejem Chybí vám služby salonů krásy, které zavřela coronavirové krize? Bohužel vám nezbývá nic jiného než si poradit svépomocí. Zvlášť pokud máte udrůstající umělé nehty, jistě přemýšlíte, jak je rychle a bezbolestně odstranit. Máme pro vás jednoduchý tip jak na to.