Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Holčika Luna Musa se proslavila díky novorozeneckému focení: Deseti tisíce lidí dostala svým nevraživým pohledem
Holčika Luna Musa se proslavila díky novorozeneckému focení: Deseti tisíce lidí dostala svým nevraživým pohledem Když si prohlížíte profesionální fotky čerstvých novorozeňátek, všichni do jednoho na nich vypadají jako malí andílci. Některé děti však už během svých prvních dnů odhalují svou pravou povahu. Tak jako holčička Luna Musa z Westervillu v americkém Ohiu, která na svých prvních novorozeneckých fotkách vypadá velmi nespokojeně.
Článek
Sladká pomsta expříteli: Kvůli nevěře zhubla neuvěřitelných 25 kilogramů
Sladká pomsta expříteli: Kvůli nevěře zhubla neuvěřitelných 25 kilogramů Shanai, dívka z Walesu, byla velmi překvapená, když zjistila, že ji její přítel podvádí. Překvapení však již brzy vystřídalo odhodlání a motivace, díky které její bývalý přítel už za 9 měsíců hořce litoval, že podvedl právě Shanai. Co vlastně udělala?
Článek
Jak dostat talíře ze skříně, aby se nerozbily? Zoufalá žena žádala na Facebooku ostatní o radu
Jak dostat talíře ze skříně, aby se nerozbily? Zoufalá žena žádala na Facebooku ostatní o radu Na Facebooku se objevila fotka skříňky s popadanými talíři. Do nepříjemné situace se dostala jedna žena, která poskládala talíře nad kuchyňskou linkou tak nešťastně, že jí popadaly. Kdyby skříňku otevřela, talíře by se rozbily, což nechtěla. Proto na Facebooku chtěla poradit, co má dělat. Rady ostatních na sebe nenechaly dlouho čekat.
Článek
Herečka Patricie Pagáčová nafotila těhotenské snímky pod vodou. Bývalá hvězda Ulice se podobá mořské víle
Herečka Patricie Pagáčová nafotila těhotenské snímky pod vodou. Bývalá hvězda Ulice se podobá mořské víle Bývalá hvězda Ulice a porotkyně SuperStar Patricie Pagáčová je v radostném očekávání. Své rostoucí těhotenské bříško se rozhodla zvěčnit neobvyklými fotkami, které vznikly pod vodou. Patricia Pagáčová vypadá na pořízených snímcích překrásně. Ostatně, můžete se o tom přesvědčit také na jejím Instagramu.
Článek
Patricie Pagáčová udělala své dcerce dort k 1. narozeninám. Podívejte se, jak se jí povedl
Patricie Pagáčová udělala své dcerce dort k 1. narozeninám. Podívejte se, jak se jí povedl Herečka a moderátorka Patricie Pagáčová má velký důvod k radosti. Její dcera Bibiana totiž oslavila první narozeniny. Jako správná máma si však Patricie nenechala narozeninový dort pro svou holčičku připravit na zakázku, ale udělala jej vlastnoručně sama. Výsledek se povedl na jedničku. Ostatně, posuďte sami.
Článek
Maminka Monika Bagárová má důvod k úsměvu: Její dcera Ruminka udělala první krůčky
Maminka Monika Bagárová má důvod k úsměvu: Její dcera Ruminka udělala první krůčky Zpěvačka Monika Bagárová si užívá mateřství plnými doušky. Její dcerka Rumia jí totiž dělá jednu radost za druhou. Nedávno tato roztomilá holčička svou maminku překvapila tím, že v 11 měsících udělala své první krůčky. Monika Bagárová se tím, že její Ruminka už chodí, jako správná maminka pochlubila i na Instagramu.
Článek
Lienz – rodinná zábava a flowtraily v srdci Lienzských dolomit
Lienz – rodinná zábava a flowtraily v srdci Lienzských dolomit Poklidnější, ovšem na sportovní i rodinné aktivity velmi bohatá oblast se rozprostírá kolem Lienzu, hlavního města východního Tyrolska zasazeného do Lienzských dolomit.
Článek
Internet je v šoku z toho, co udělala matka dítěti. Své malé holčičce nalepila umělé nehty
Internet je v šoku z toho, co udělala matka dítěti. Své malé holčičce nalepila umělé nehty Portál The Sun informoval o případu matky, která na sociální síti Reddit sdílela fotku rukou své malé dcerky batolecího věku. Tento snímek mezi diskutujícími vyvolal obrovské pohoršení. Z jakého důvodu? Holčička měla nalepené umělé nehty, které byly delší než její prstíky.
Článek
Zuzana Plačková zhubla týden po porodu 17 kilogramů. Jak to udělala?
Zuzana Plačková zhubla týden po porodu 17 kilogramů. Jak to udělala? Je to jeden týden, co slovenská královna Instagramu Zuzana Strausz Plačková porodila syna Diona. Influencerka, která se netajila tím, že se její těhotenská váha vyšplhala na více než 100 kilogramů, aktuálně všechny překvapila. Přiznala totiž, že týden po porodu má již o 17 kilogramů méně. Jak toho dosáhla?
Článek
Kamila Nývltová napekla na Velikonoce 60 mazanců, 20 beránků a 225 cupcaků. S přehledem trumfla profesionální pekaře i cukráře
Kamila Nývltová napekla na Velikonoce 60 mazanců, 20 beránků a 225 cupcaků. S přehledem trumfla profesionální pekaře i cukráře Kamila Nývltová je nejen skvělou zpěvačkou, ale i výbornou pekařkou a cukrářkou. Že by se s přehledem uživila pečením sladkého cukroví i pečiva, dokázala také o letošních Velikonocích. Kamila Nývltová totiž napekla neuvěřitelných 60 mazanců, 20 beránků a 225 cupcaků. Tímto dechberoucím počinem se pochlubila i na svém Instagramu.