Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
JenŽeny spouští e-shop s tričky. Vyberte si u nás stylový kousek s potiskem
JenŽeny spouští e-shop s tričky. Vyberte si u nás stylový kousek s potiskem Je to tady! Na JenŽenách spouštíme e-shop s designovými tričky, která ilustrovala mladá a kreativní umělkyně Hanka Zábranská. Za e-shopem s tričky stojí celý náš tým online magazínu JenŽeny. Pokud tedy chcete někomu udělat radost originálním dárkem pod stromečkem, račte do našeho e-shopu směle nahlédnout!
Článek
Co chtějí zažít fanynky JenZeny.cz? Tandemový seskok padákem
Co chtějí zažít fanynky JenZeny.cz? Tandemový seskok padákem Přemýšlíte, jak nejlépe udělat svým známým, rodině nebo klidně i sobě radost? Darujte zážitek! Impresio jich nabízí desítky a vybere si každý.
Článek
Máte doma papírovou padesátikorunu? Možná, že vlastníte sběratelský unikát
Máte doma papírovou padesátikorunu? Možná, že vlastníte sběratelský unikát Vzpomínáte si ještě na to, jak jste platili papírovou padesátikorunou s vyobrazením Anežky České? Tato bankovka přestala platit v dubnu 2011, mohli jste ji ovšem vyměnit za platné mince až do března roku 2017. Pokud jste si ji ale schovali doma, možná, že jste udělali dobře. Některé verze papírových padesátikorun jsou totiž doslova malým pokladem.
Článek
Z vily Big Brothera musel okamžitě odejít David. Praskla na něj mafiánská minulost
Z vily Big Brothera musel okamžitě odejít David. Praskla na něj mafiánská minulost David Takáč způsobil v letošní řadě reality show Big Brother pořádné pozdvižení. V úterý 12. prosince musel okamžitě opustit vilu, protože na něj praskla jeho kriminální minulost. Jak poukázala slovenská média, Takáč byl několik let členem mafiánského gangu na Slovensku.
Článek
Život teenagerů v devadesátkách: Bravíčko, plakáty na zdi a walkmany
Život teenagerů v devadesátkách: Bravíčko, plakáty na zdi a walkmany Devadesátá léta minulého století se v současnosti skloňují ve všech směrech. To, co tehdy frčelo, dnes zažívá obrovský módní comeback. Ať už chceme, nebo ne, některé návraty z devadesátek už jsou takřka nemožné. A to hlavně osobitý život tehdejších teenagerů, který dnešní náctiletí jen tak nezažijí. Co všechno je už dneska retro?
Článek
Domácí camping salát: Exkluzivní retro pochoutka, která nikdy neomrzí
Domácí camping salát: Exkluzivní retro pochoutka, která nikdy neomrzí Dali byste si něco dobrého na zub? Pokud chcete ke svačině zakousnout něco dobrého s pečivem, připravte si domácí camping salát. Tuto exkluzivní retro pochoutku ocení celá vaše rodina. Máme pro vás osvědčený recept na camping salát, po kterém se u vás doma doslova zapráší.
Článek
Tyto retro školní věci určitě znáte: Nosili jste je do školy i vy?
Tyto retro školní věci určitě znáte: Nosili jste je do školy i vy? Děti opět vstoupily do nového školního roku. Vzpomenete si, jak probíhal začátek školního roku u vás? Abychom vám osvěžili paměť, rozhodli jsme se trochu zabrouzdat do minulosti. Vyhledali jsme několik školních retro věcí, které jste pravděpodobně nosili do školy i vy. Poznáte mezi nimi své nejoblíbenější?
Článek
Válečný veterán Jim Annis vyrábí každé Vánoce dětem v nouzi hračky: Dělá to už padesát let
Válečný veterán Jim Annis vyrábí každé Vánoce dětem v nouzi hračky: Dělá to už padesát let Snad každé dítě se nemůže dočkat toho, až bude během Štědrého večera rozbalovat pod stromečkem dárky. Jsou tu však děti, které takové štěstí nemají. Právě toho si je vědom americký válečný veterán Jim Annis, který už padesátým rokem tráví část prosince tím, že dětem v nouzi vlastnoručně vyrábí dřevěné hračky.
Článek
Bramborový salát na chlebíčky podle ČSN normy: Připravte si delikátní retro chlebíčky
Bramborový salát na chlebíčky podle ČSN normy: Připravte si delikátní retro chlebíčky K vánočním svátkům i silvestrovským oslavám patří chlebíčky. Vsaďte na starou dobrou klasiku a udělejte si chlebíčky z bílé veky potřené bramborovým salátem a obložené šunkou, sýrem, vejcem, paprikou a okurkou. Jak si bramborovou pomazánku připravit? Vyzkoušejte bramborový salát na chlebíčky podle normy ČSN a připravte si delikátní retro chlebíčky.
Článek
Retro jídla devadesátek: Na některých specialitách si rádi pochutnáme i v dnešní době
Retro jídla devadesátek: Na některých specialitách si rádi pochutnáme i v dnešní době Zažili jste dobu 90. let 20. století? V tom případě budete určitě souhlasit s tím, že tato doba byla specifická nejen společenskou atmosférou či módou, ale také kulinářskými pochoutkami. Které speciality frčely v devadesátkách nejvíc? Je jich hned několik a velké popularitě se těší i v současnosti.
Článek
Pomazánka na chlebíčky z moravanky. Tato rychlá a chutná retro pomazánka je pokladem na talíři
Pomazánka na chlebíčky z moravanky. Tato rychlá a chutná retro pomazánka je pokladem na talíři Přemýšlíte nad tím, jakou netradiční pomazánku na chlebíčky nebo jednohubky? Vyzkoušejte pomazánku z moravanky, která je rychlá a snadná na přípravu a jejíž chuť si nebudete moci vynachválit. Pokud jste pomazánku na chlebíčky z moravanky ještě nezkoušeli, rozhodně se do ní její přípravy pusťte. Je totiž velmi dobrá.
Článek
Vzpomínáte si na Sanny z Vyvolených? Z metráčka je sexbomba
Vzpomínáte si na Sanny z Vyvolených? Z metráčka je sexbomba V druhé řadě reality show Vyvolení byla jednou z účastnic Sandra Bartošová. Tato téměř dvoumetráková dívka každého zaujala svou nepřehlédnutelnou postavou. Sanny, jak ji ostatní říkali, se před pár lety rozhodla zcela změnit. A povedlo se jí to! Neuvěříte, že je to tatáž dívka.
Článek
Vzpomínáte na ženu, která porodila v 66 letech? Rumunka Adriana Iliescu má nyní 82 let a je skvělou matkou
Vzpomínáte na ženu, která porodila v 66 letech? Rumunka Adriana Iliescu má nyní 82 let a je skvělou matkou V roce 2005 svět obletěla zpráva o 66leté Rumunce Adrianě Iliescu, která ve vysokém věku porodila zdravé dítě. I když ji spousta lidí kritizovala za nerozvážnost, tato nejstarší matka na světě si své pozdní mateřství vychutnává plnými doušky. A to už 16 let. Jak se jí a její 16leté dceři daří?
Článek
Lienz – rodinná zábava a flowtraily v srdci Lienzských dolomit
Lienz – rodinná zábava a flowtraily v srdci Lienzských dolomit Poklidnější, ovšem na sportovní i rodinné aktivity velmi bohatá oblast se rozprostírá kolem Lienzu, hlavního města východního Tyrolska zasazeného do Lienzských dolomit.
Článek
Vzpomínáte na vysmáté sluníčko z Teletubbies? Z roztomilého miminka je krásná žena, která předala žezlo své dceři
Vzpomínáte na vysmáté sluníčko z Teletubbies? Z roztomilého miminka je krásná žena, která předala žezlo své dceři Kdo si pamatuje na vysmáté sluníčko z Teletubbies? Z roztomilého miminka se dnes stala krásná mladá žena, která nedávno přivítala na svět svou vlastní dcerku. Jessica Smith, kdysi tvář sluníčka ve slavném dětském pořadu, nyní prožívá radostnou kapitolu mateřství.
Článek
Ano, šéfe! hlásí návrat. Zdeněk Pohlreich vyzývá restaurace, aby se hlásily do jeho show
Ano, šéfe! hlásí návrat. Zdeněk Pohlreich vyzývá restaurace, aby se hlásily do jeho show Po dlouhých šesti letech se Zdeněk Pohlreich vrací na scénu se svou oblíbenou televizní show Ano, šéfe! Do nové řady tohoto kultovního pořadu právě probíhá casting. Vyhlášený šéfkuchař proto vyzývá restaurace, kterým se nedaří, aby se neváhaly přihlásit.