Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Simona Krainová prozradila, jak si v 48 letech udržuje postavu. Její recept na dokonalé tělo stojí za vyzkoušení
Simona Krainová prozradila, jak si v 48 letech udržuje postavu. Její recept na dokonalé tělo stojí za vyzkoušení Česká modelka Simona Krainová pobývá se svou rodinou už od února v exotickém Karibiku. Neužívá si však pouze slunce a moře. Kromě toho, že pracuje a dohlíží na distanční výuku svých synů, tvrdě maká také na své postavě. Na svém instagramovém profilu prozradila, jakým způsobem se udržuje ve formě.
Článek
Umělkyně Mihaeala Noroc fotí na ulicích nejkrásnější ženy světa: Prohlédněte si její Atlas krásy
Umělkyně Mihaeala Noroc fotí na ulicích nejkrásnější ženy světa: Prohlédněte si její Atlas krásy Rumunská fotografka Mihaela Noroc procestovala v posledních pěti letech více než šedesátku zemí. V každém koutě světa hledala nádherné ženy, jejichž krásu zachytila na unikátních portrétních fotografiích. Mihaelu v její úsilí nezastavilo ani narození dcerky, která ji doprovází na cestách.
Článek
Absolutně dokonalé tělo neexistuje: Bloggerka ukázala, jak se mění ideály ženské krásy napříč staletími
Absolutně dokonalé tělo neexistuje: Bloggerka ukázala, jak se mění ideály ženské krásy napříč staletími Nejen každé staletí, ale také desetiletí s sebou neslo určitý ideál krásy a sexsymbol, kterému se chtěly všechny ženy podobat. Toho si je vědoma také americká fitness blogerka Cassey Ho, která se rozhodla vnímání ženského těla napříč staletími zdokumentovat a porovnat. A jak její experiment dopadl? Absolutně dokonalé tělo neexistuje!
Článek
Domácí BBQ omáčku připravíte ve třech jednoduchých krocích. Grilované maso bude díky ní dokonalé
Domácí BBQ omáčku připravíte ve třech jednoduchých krocích. Grilované maso bude díky ní dokonalé Když grilujete, tak to rozhodně není ono bez BBQ omáčky. Nemusíte hned běžet do obchodu, barbecue omáčka je nejlepší v domácí verzi. Její příprava přitom není vůbec složitá. Přinášíme vám recept na domácí BBQ omáčku, kterou si připravíte během chvíle ve třech jednoduchých krocích.
Článek
Zkuste 28denní výzvu, která dokonale formuje tělo. Výsledky jsou vidět rychle!
Zkuste 28denní výzvu, která dokonale formuje tělo. Výsledky jsou vidět rychle! Jak by se vám líbilo moci změnit své tělo během pouhých 4 minut denně? Možná se vám to zdá nemožné, přesto však řešení existuje. Krásného a pevného těla můžete dosáhnout pomocí cviku, kterému se říká „plank“, tedy hezky česky prkno.
Článek
Nejkrásnější tvář na světě má podle vědců herec Robert Pattinson. Souhlasíte?
Nejkrásnější tvář na světě má podle vědců herec Robert Pattinson. Souhlasíte? Jak vypadá muž s nejatraktivnější tváří na světě? Podle výpočtu vědců z londýnského Center of Facial Cosmetic Surgery je to jednoznačně Robert Pattinson. Tato hvězda trilogie Stmívání má téměř ideální tvář. K dokonalosti mu prý chybí pouze plnější rty.
Článek
Nejdokonalejší ženské tělo na světě: Podle vědců je to postava krev a mlíko
Nejdokonalejší ženské tělo na světě: Podle vědců je to postava krev a mlíko Zajímá vás, jak vypadá nejkrásnější ženské tělo na světě? Podle výzkumu vědců z Texaské univerzity má ideální ženská postava výšku 168 centimetrů a míry 99-63-91 centimetrů. Toto vědecky nejdokonalejší tělo, po kterém většina lidí všech pohlaví šílí, tedy rozhodně nepředstavuje hubenou modelku, ale ženu s krásnými křivkami.
Článek
Známá česká influencerka má prý nejkrásnější zadek na světě: Souhlasíte?
Známá česká influencerka má prý nejkrásnější zadek na světě: Souhlasíte? Pevný a kulatý zadeček u žen patří k současným ideálům krásy. Ovšem i v tomto případě není nic zadarmo, protože žena si jej musí vydřít pravidelným cvičením. Kdo má aktuálně nejkrásnější zadek na světě? Podle pozitivních reakcí na sociálních sítích jde o známou českou influencerku a podnikatelku Nelu Slovákovou. Souhlasíte s tímto tvrzením?