Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Nezodpovědní rodiče nechali v Pardubicích své tři děti v rozpáleném autě. Před strážníky celou událost zlehčovali
Nezodpovědní rodiče nechali v Pardubicích své tři děti v rozpáleném autě. Před strážníky celou událost zlehčovali Zažíváme vlnu veder, která s sebou přináší spoustu rizik. A když se k tropickým teplotám přidají i nezodpovědní rodiče, kteří dokážou své děti nechat v autě stojícím na přímém slunci, může to mít až fatální následky. Velký problém se zákonem mají momentálně rodiče, kteří v Pardubicích nechali v rozpáleném autě své tři malé děti.
Článek
Další rodiče nechali v Praze dítě v rozpáleném autě. Pražské záchranáře to vytočilo do běla
Další rodiče nechali v Praze dítě v rozpáleném autě. Pražské záchranáře to vytočilo do běla Někteří rodiče jsou nepoučitelní. Není to tak dlouho, co pražští policisté zachraňovali ze zaparkovaného vozu, které stálo na přímém slunci, půlroční miminko. V případě dítěte v rozpáleném autě na území hlavního města Prahy zasahovali znovu. Tentokrát z rozpáleného vozidla vyprošťovali 3letou holčičku, její rodiče byli mezitím v nákupním centru.
Článek
Jste si jisti, že vychováváte své dítě správně? Tohle jsou ty nejčastější chyby, kterých se rodiče dopouštějí
Jste si jisti, že vychováváte své dítě správně? Tohle jsou ty nejčastější chyby, kterých se rodiče dopouštějí Rodičovství a výchova dítěte je velmi ošemetná věc, stačí maličkost a můžete své dítko poznamenat navždy. Úkolem rodiče na tomto světě je svému dítěti pomáhat dospět a být mu oporou vždy, když bude potřebovat, nikoliv jej neustále vodit za ručičku. V jakých situacích bychom se tedy měli držet stranou?
Článek
Roční dítě zemřelo v rozpáleném autě před americkou nemocnicí. Pěstounka jej ve vozidle nechala 9 hodin
Roční dítě zemřelo v rozpáleném autě před americkou nemocnicí. Pěstounka jej ve vozidle nechala 9 hodin Smrt dítěte v rozpáleném autě je obrovská tragédie, bohužel někteří rodiče jsou stále nepoučitelní. Šokující případ se stal 24. května 2023 před nemocnicí v americkém městě Puyallup, kde v autě zapomněla roční dítě jeho pěstounka pracující v nemocnici jako sociální pracovnice.
Článek
Matka nechala dítě v rozpáleném autě bezmála 30 minut. Zachránili jej policisté, podívejte se na video ze zásahu
Matka nechala dítě v rozpáleném autě bezmála 30 minut. Zachránili jej policisté, podívejte se na video ze zásahu Nechat miminko bez dozoru v zaparkovaném autě, když venku panují tropické teploty, je od rodičů velmi nezodpovědné. K tomuto incidentu došlo v pondělí 18. července přímo v centru Prahy, kde matka v zaparkovaném autě nechala bez dozoru své půlroční dítě bezmála 30 minut. Uplakané miminko museli z rozpáleného vozu vyprošťovat až přivolaní policisté.
Článek
Jaké jsou vlastnosti dobře vychovaného člověka? Tohle své děti učí ti nejlepší rodiče
Jaké jsou vlastnosti dobře vychovaného člověka? Tohle své děti učí ti nejlepší rodiče Pro většinu lidí je známkou dobře vychovaného dítěte to, že umí pozdravit a poděkovat. Jenže nastává otázka, zda je skutečně tohle měřítko objektivní a jestli tyto dvě věci k posouzení dobrého vychování stačí?
Článek
Australská maminka sdílela varování pro ostatní rodiče: Dítě umístěné v nákupním vozíku je ve velkém nebezpečí
Australská maminka sdílela varování pro ostatní rodiče: Dítě umístěné v nákupním vozíku je ve velkém nebezpečí Maminka Millie se na sociálních sítích podělila o svůj příběh z nakupování v supermarketu, který málem skončil tragicky. Jako varování sdílela fotku své malé dcery napojené na přístroje na jednotce intenzivní péče a upozornila tím ostatní rodiče na běžnou chybu, která málem zabila její dítě. Co se vůbec odehrálo?
Článek
Řidič MŠ nechal roční holčičku nejméně 5 hodin v rozpálené dodávce. Bohužel zemřela
Řidič MŠ nechal roční holčičku nejméně 5 hodin v rozpálené dodávce. Bohužel zemřela V americké Nebrasce se stala tragická událost, která šokovala celý svět. Roztržitý řidič, který svážel malé děti do mateřské školy, zapomněl ráno roční holčičku v dodávce. Dívenka zůstala v rozpáleném vozu nejméně 5 hodin. Poté, co ji zaměstnanci MŠ objevili, už byla bohužel po smrti.
Článek
Mahulena Bočanová ukázala své rodiče. Je neskutečně podobná na svého tátu
Mahulena Bočanová ukázala své rodiče. Je neskutečně podobná na svého tátu Herečka Mahulena Bočanová zapátrala v rodinném archivu a na svém instagramovém účtu ukázala své rodiče. A to jak krásnou maminku, tak charismatického tatínka, kterému jako by z oka vypadla. Podívejte se, že je podoba Mahuleny Bočanové a jejího táty Jana Bočana opravdu neskutečná.
Článek
Jak zbavit své dítě závislosti na tabletu? Veďte jej ke hře na hudební nástroj
Jak zbavit své dítě závislosti na tabletu? Veďte jej ke hře na hudební nástroj Dnešní děti se potýkají s velmi závažným problémem. Jde o závislost na online technologiích, kterými vyplňují svůj volný čas. Pokud nechcete, aby vaše dítě trávilo 5 hodin na tabletu či mobilu denně, zkuste této závislosti předejít. Kromě sportu jej začněte vést také ke hře na hudební nástroj. Hraní bude mít na vaši ratolest doslova zázračný vliv.
Článek
Patricie Pagáčová udělala své dcerce dort k 1. narozeninám. Podívejte se, jak se jí povedl
Patricie Pagáčová udělala své dcerce dort k 1. narozeninám. Podívejte se, jak se jí povedl Herečka a moderátorka Patricie Pagáčová má velký důvod k radosti. Její dcera Bibiana totiž oslavila první narozeniny. Jako správná máma si však Patricie nenechala narozeninový dort pro svou holčičku připravit na zakázku, ale udělala jej vlastnoručně sama. Výsledek se povedl na jedničku. Ostatně, posuďte sami.
Článek
Muž si nechal na záda vytetovat hanbatou fotku své přítelkyně. Za pár dnů se mu to vymstilo
Muž si nechal na záda vytetovat hanbatou fotku své přítelkyně. Za pár dnů se mu to vymstilo Zamilovaní lidé často dělají hloupé věci, kterých později litují. Růžové brýle měl i Malakye Brooks, který si během dovolené v prázdninovém ráji na Ibize nechal na záda vytetovat velký hanbatý obrázek své přítelkyně. Po příjezdu do Británie se však pár rozešel a Malakye se na vlastní kůži přesvědčil, že romantická gesta se prostě dělat nevyplácí.
Článek
Žena nemohla v letadle uklidnit své plačící dítě: Zatímco ostatní cestující zuřili, cizí maminka jí nabídla pomoc
Žena nemohla v letadle uklidnit své plačící dítě: Zatímco ostatní cestující zuřili, cizí maminka jí nabídla pomoc Cestování s malými dětmi je pro většinu rodičů velmi stresující záležitostí. Zvlášť když nejedou ve vlastním autě, ale musí cestovat spolu s cizími lidmi veřejnou dopravou. Pro malé děti je ještě přijatelné cestování vlakem nebo autobusem, cesta letadlem je pro mnohé z nich utrpením. A když cestujete sama se třemi ratolestmi, je to doslova horor.