Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Hádanka: Najdete na obrázku za 10 sekund ukrytou kočku? Dokáže to jenom zlomek lidí
Hádanka: Najdete na obrázku za 10 sekund ukrytou kočku? Dokáže to jenom zlomek lidí Každý, kdo měl někdy kočku, ví, že tato čtyřnohá stvoření jsou mistry schovávaček. I když je máte rádoby na očích, nevidíte je. Připravili jsme si pro vás hádanku, pomocí které si zkusíte, jaký máte postřeh. Podívejte se na obrázek a pokuste se během 10 sekund najít ukrytou kočku. Zvládli jste to, nebo stále marně hledáte?
Článek
Co znamená sen o kočkách? Výklady jsou různé
Co znamená sen o kočkách? Výklady jsou různé Zdál se vám sen o kočce nebo o kočkách a chtěli byste vědět, co znamená? Váš sen může mít spoustu výkladů s ohledem na to, zda se vám zdálo o černé kočce, bílé kočce nebo agresivní kočce. Možná, že jste ve snu viděli také koťata, mrtvou kočku nebo jste kočku dokonce zabili. Jaké jsou tedy výklady těchto snů podle snáře?
Článek
Najdete na fotce schovanou kočku? Tato optická hádanka vám dá pěkně zabrat
Najdete na fotce schovanou kočku? Tato optická hádanka vám dá pěkně zabrat Podívejte se na fotku obývací stěny a procvičte si své mozkové závity. Co je vaším úkolem? Najít na fotce schovanou kočku. Pokud patříte k chovatelům těchto čtyřnohých stvoření a víte, co mají kočky rády, bude to pro vás jistě hračka. Jestliže jsou pro vás kočky španělskou vesnicí, řešení této optické hádanky vám naopak zabere dlouhé minuty.
Článek
Efektivní tipy pro udržení kočičí toalety bez zápachu
Efektivní tipy pro udržení kočičí toalety bez zápachu Máte doma kočku a neustále se potýkáte s přetrvávajícími nepříjemnými pachy, které jsou spjaté s používáním kočičí toalety? Pokud ano, máme pro vás několik užitečných tipů, jak tyto pachy minimalizovat nebo dokonce eliminovat a zároveň zachovat čistý a pohodlný prostor pro vás i vašeho milovaného kočičího kamaráda.
Článek
Jak si kočka vybírá, s kým půjde spát? Důležité je bezpečí a důvěra
Jak si kočka vybírá, s kým půjde spát? Důležité je bezpečí a důvěra Chovatelé koček často touží po tom, aby se k nim jejich zvířecí miláček přitulil na gauči nebo s nimi šel spát rovnou do postele. Není totiž nad usínání při uklidňujícím kočičím vrnění! Pokud ovšem s vámi vaše kočka spát nechce, nenuťte ji k tomu, ani se na ni nezlobte. Kočky si totiž samy vybírají, s kým půjdou spát. Jakým způsobem?
Článek
Její mainskou mývalí kočku si pletou se psem. Ruska Julia Mininová má doma impozantního kocoura Kefíra
Její mainskou mývalí kočku si pletou se psem. Ruska Julia Mininová má doma impozantního kocoura Kefíra Ruska Julia Mininová z města Stary Oskol se před 2 lety rozhodla, že si pořídí koťátko. Domů si přivezla sněhově bílého kocourka Kefíra mainské mývalí kočky, který však vyrostl do obrovských rozměrů. Ve svých 22 měsících váží 12,5 kilogramů a pravděpodobně bude ještě větší. Cizí lidé si dokonce Kefíra pletou se psím plemenem středního vzrůstu.
Článek
Hlídejte své domácí mazlíčky. Kočky si mohou koronavirus mezi sebou předávat
Hlídejte své domácí mazlíčky. Kočky si mohou koronavirus mezi sebou předávat Pro majitele koček následující zpráva bohužel nebude příliš příjemná. Britská asociace veterinářů (BVA) doporučuje, abyste své miláčky drželi doma a zabránili tak šíření koronaviru mezi zvířaty.
Článek
Kocour Jordan krade v noci boty sousedům. Jeho majitelka vytvořila facebookovou skupinu, v rámci níž vrací ukradené boty majitelům
Kocour Jordan krade v noci boty sousedům. Jeho majitelka vytvořila facebookovou skupinu, v rámci níž vrací ukradené boty majitelům Kočky jsou noční tvorové. Přes den spí a v noci mají pré. Ovšem nemyslete si, že pouze loví myši. To kocour Jordan z amerického městečka Altoony v Pensylvánii je jiného ražení. V noci krade boty v sousedství a pak je hrdě nosí své paničce. Jeho majitelka BJ Ross dokonce zřídila facebookovou stránku, kde se mohou lidé o svou ztracenou obuv hlásit.
Článek
Kočka se zachránila před požárem skokem z 5. patra. Její kaskadérský kousek baví internet
Kočka se zachránila před požárem skokem z 5. patra. Její kaskadérský kousek baví internet O kočkách se říká, že mají osm životů. Že je to skutečně pravda, letos v květnu dokázala jedna černá kočka žijící v chicagské čtvrti Englewood. Při požáru výškové budovy vyskočila neohroženě z pátého patra a bez úhony dopadla na zem. Její kaskadérský kousek natočili chicagští hasiči. Video s kočičí kaskadérkou je nyní hitem internetu.
Článek
Chlapec s Aspergerovým syndromem měl po smrti svého otce hluboké deprese: Těžkou životní situaci překonal díky svému kocourovi
Chlapec s Aspergerovým syndromem měl po smrti svého otce hluboké deprese: Těžkou životní situaci překonal díky svému kocourovi Pokud doma chováte kočku nebo psa, jistě budete souhlasit s tím, že domácí mazlíčci mají neuvěřitelné schopnosti. Dávají nám lásku, dokážou nám naladit mysl na pozitivnější hodnoty a umí nás podpořit, když jsme úplně na dně. Tak jako kocour Jeffree, který pomohl chlapci trpícím Aspergerovým syndromem vyrovnat se s náhlou smrtí otce.
Článek
Jak dnes vypadá “nejošklivější nevěsta na světě”? Zhubla a stala se z ní kočka
Jak dnes vypadá “nejošklivější nevěsta na světě”? Zhubla a stala se z ní kočka Jak byste se tvářili na to, kdyby se fotografie z vaší svatby staly virálními? Nikoliv kvůli něčemu vtipnému, co se na vaší svatbě stalo, ale kvůli tomu, že jste v očích veřejnosti zkrátka “oškliví”? Své by o tom mohla vyprávět Ruska Elena, kterou lidé nazvali “nejošklivější nevěstou na světě”. Jak vypadá dnes? Z její krásy všem spadne brada.
Článek
JenŽeny spouští e-shop s tričky. Vyberte si u nás stylový kousek s potiskem
JenŽeny spouští e-shop s tričky. Vyberte si u nás stylový kousek s potiskem Je to tady! Na JenŽenách spouštíme e-shop s designovými tričky, která ilustrovala mladá a kreativní umělkyně Hanka Zábranská. Za e-shopem s tričky stojí celý náš tým online magazínu JenŽeny. Pokud tedy chcete někomu udělat radost originálním dárkem pod stromečkem, račte do našeho e-shopu směle nahlédnout!
Článek
Jak na kočičí chlupy v bytě? Zbavte se jich díky několika trikům
Jak na kočičí chlupy v bytě? Zbavte se jich díky několika trikům Chováte doma kočku? V tom případě budete jistě souhlasit s tím, že kočičí chlupy jsou věčný problém. Zvlášť, když vaše kočka nadměrně líná a její srst se mění z letní na zimní a naopak, máte její chlupy takřka všude. A to nejen na koberci a sedačce, ale také na oblečení. Jak se tedy s tímto problémem vypořádat?
Článek
Co chtějí zažít fanynky JenZeny.cz? Tandemový seskok padákem
Co chtějí zažít fanynky JenZeny.cz? Tandemový seskok padákem Přemýšlíte, jak nejlépe udělat svým známým, rodině nebo klidně i sobě radost? Darujte zážitek! Impresio jich nabízí desítky a vybere si každý.
Článek
Bezdomovec Keith Walker zachránil z hořícího útulku všechna opuštěná zvířata. Má srdce na pravém místě
Bezdomovec Keith Walker zachránil z hořícího útulku všechna opuštěná zvířata. Má srdce na pravém místě Keith Walker z Atlanty v americkém státě Georgia žije několik let na ulici. Jenom několik dnů před Vánoci riskoval svůj život, aby z hořícího útulku zachránil všechny psy a kočky, které postihl podobný osud, jako má on sám. Ředitelka útulku W-Underdogs označila tohoto hrdinného muže za strážného anděla, kterému bude nadosmrti vděčná.
Článek
Moderátorka Laďka Něrgešová se pochlubila rafinovanou plážovou fotkou. Je na ní nahá, nebo v plavkách?
Moderátorka Laďka Něrgešová se pochlubila rafinovanou plážovou fotkou. Je na ní nahá, nebo v plavkách? Moderátorka a herečka Laďka Něrgešová je samý vtípek. Dokazuje to i jedna z jejích posledních instagramových fotek, kterou pořídila během letní dovolené na řeckém Rhodosu. Laďka sdílela fotku z oblázkové pláže, z níž není patrné, zda je nahá, nebo má oblečené plavky. Jak to je, prý záleží na fantazii sledujících.