Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Zdravotní sestra ukazuje rodině novorozeně. To, co se dělo za ní, neměl nikdo vidět
Zdravotní sestra ukazuje rodině novorozeně. To, co se dělo za ní, neměl nikdo vidět Všichni novopečení rodiče se rádi chlubí fotkou svého narozeného dítěte. Jinak tomu nebylo ani v tomto případě. Sestřička z porodnice ukazuje rodině jejich novorozeně a ti si jej vyfotí. Později si ale všimnou toho, co si na první fotce svého dítěte asi nepřáli vidět.
Článek
Zapojte se do soutěže a vyrazte na Island s kapesníky Kleenex
Zapojte se do soutěže a vyrazte na Island s kapesníky Kleenex Kdo by nechtěl navštívit Island, ostrov, který okouzluje návštěvníky přírodními krásami, dravými řekami přecházejícími do hučících vodopádů, obřími ledovci a dřímajícími sopkami. Island je ostrov, který prostě musíte vidět. A navštívit jej je přitom tak snadné.
Článek
Test, který odhalí, zda máte oční vadu. Jaké číslo vidíte na obrázku?
Test, který odhalí, zda máte oční vadu. Jaké číslo vidíte na obrázku? Jste přesvědčeni, že váš zrak je naprosto dokonalý? Tento obrázek dokáže odhalit, zda máte nějakou oční vadu a popřípadě jakou. Jde o docela snadný oční test, tak pojďme na to.
Článek
Vzpomínáte si na Sanny z Vyvolených? Z metráčka je sexbomba
Vzpomínáte si na Sanny z Vyvolených? Z metráčka je sexbomba V druhé řadě reality show Vyvolení byla jednou z účastnic Sandra Bartošová. Tato téměř dvoumetráková dívka každého zaujala svou nepřehlédnutelnou postavou. Sanny, jak ji ostatní říkali, se před pár lety rozhodla zcela změnit. A povedlo se jí to! Neuvěříte, že je to tatáž dívka.
Článek
Částečné zatmění Slunce 25. října 2022: Úžasnou podívanou sledujte v době mezi 11:12 a 13:23
Částečné zatmění Slunce 25. října 2022: Úžasnou podívanou sledujte v době mezi 11:12 a 13:23 V úterý 25. října 2022 máte možnost na obloze vidět jedinečnou podívanou. Nad územím Česka totiž dojde k částečnému zatmění Slunce. Abyste tento jedinečný úkaz nepropásli, vzhlédněte k nebi kolem poledne. A to přesně v době mezi 11:12 a 13:23.
Článek
Nestihli jste částečné zatmění Měsíce 16. května v 4:27? Takto probíhalo
Nestihli jste částečné zatmění Měsíce 16. května v 4:27? Takto probíhalo Kdo chtěl v pondělí 16. května vidět částečné zatmění Měsíce, musel si přivstat. Začátek této unikátní podívané totiž nastal před východem Slunce v 4:27. Pokud jste zaspali nebo jste na částečné zatmění Měsíce zapomněli, můžete jej zhlédnout alespoň ze záznamu. Na sociálních sítích totiž koluje spousta fotek i videí.
Článek
Táňa Pauhofová předvedla své těhotenské bříško. Tato krásná zrzka to má za pár
Táňa Pauhofová předvedla své těhotenské bříško. Tato krásná zrzka to má za pár Slovenská herečka Táňa Pauhofová střeží své soukromí jako oko v hlavě. Tentokrát ale udělala výjimku a na svém instagramovém účtu předvedla aktuální fotku svého těhotenského bříška, které je již obrovské. Těhotenství Táně Pauhofové opravdu sluší, co říkáte?
Článek
Bouřlivý rozchod teprve jedenáctileté dívky s chlapcem. Tímhle ho teda dostala!
Bouřlivý rozchod teprve jedenáctileté dívky s chlapcem. Tímhle ho teda dostala! Každý rozchod dvou milujících se lidí je plný rozdílných emocí. Někteří jej snáší s nadhledem a jiní situaci nezvládnou. Jen čas zahojí všechny rozjitřené rány a umožní vidět svět opět v tom krásnějším světle.