Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Strážník v civilu ubránil matku před útokem staforda výstřelem z pistole. Nyní celý případ šetří policie
Strážník v civilu ubránil matku před útokem staforda výstřelem z pistole. Nyní celý případ šetří policie V pořádné drama se proměnil rodinný výlet plzeňského strážníka Martina, který se se svou manželkou, dětmi a maminkou koncem července vypravil na zámek Nebílovy. Při cestě do kopce na jeho mámu s pudlem znenadání zaútočil americký stafordšírský teriér. Městský policista v civilu útok psa odvrátil až výstřelem z legálně držené pistole.
Článek
WHO varuje před užíváním ibuprofenu při léčbě koronaviru: Tomuto léku se vyhněte, pokud vám jej nedoporučil lékař
WHO varuje před užíváním ibuprofenu při léčbě koronaviru: Tomuto léku se vyhněte, pokud vám jej nedoporučil lékař Francouzský ministr zdravotnictví Olivier Véran 15. března vydal prohlášení, že užívání ibuprofenu je při léčbě koronaviru velmi rizikové. Před konzumací ibuprofenu nově varuje také Světová zdravotnická organizace (WHO), která nedoporučuje ibuprofen užívat, pokud vám to výslovně neřekl lékař.
Článek
Modelka, taxikářka nebo věčně nestíhající. Nejen na tyto matky školáků narazíte od 1. září opět před školou
Modelka, taxikářka nebo věčně nestíhající. Nejen na tyto matky školáků narazíte od 1. září opět před školou 1. září netrpělivě vyhlíží nejen děti, ale i jejich rodiče. Máte-li dítě školou povinné, které ráno dáváte do školy a odpoledne zase vyzvedáváte, chtě nechtě se musíte setkat i s dalšími rodiči. Jelikož se kolem dětí mladšího školního věku točí hlavně maminky, přinášíme přehled velmi častých typů matek, na které můžete před školou narazit.
Článek
Jak nás tělo varuje před příchodem lupusu? Tyto signály nezanedbávejte
Jak nás tělo varuje před příchodem lupusu? Tyto signály nezanedbávejte Lupus je chronické a velmi bolestivé zánětlivé onemocnění, ke kterému dochází, když náš vlastní imunitní systém začne napadat tkáně a vnitřní orgány. Někteří lidé trpí jen velmi mírnými příznaky, zatímco jiní na tom mohou být o něco hůře a podle všeho v Americe tímto onemocněním trpí 1,5 milionů obyvatel, přičemž 90 % z nich jsou právě ženy.
Článek
Inspektoři varují před směsí oříšků ze známého supermarketu. Našli v ní zkažená jádra vlašských ořechů
Inspektoři varují před směsí oříšků ze známého supermarketu. Našli v ní zkažená jádra vlašských ořechů Státní zemědělská a potravinářská inspekce zveřejnila varování před směsí oříšků Alesto Selection - Mixed Nuts z Lidlu. Jak inspektoři během kontroly prodejny supermarketu v Brně na Žebětínské ulici zjistili, jádra vlašských ořechů ve směsi byla žluklá, i když tato potravina ještě neměla prošlé datum trvanlivosti.
Článek
Varování před nebezpečným typem vln: Pokud vypadají takhle, nikdy do moře nechoďte
Varování před nebezpečným typem vln: Pokud vypadají takhle, nikdy do moře nechoďte Spousta z nás si nedovede představit lepší dovolenou než někde na krásné pláži u moře. Věděli jste ale, že existují různé druhy vln tříštící se o pobřeží? Některé, zvláště ty čtvercové, jsou velmi nebezpečné a my vám prozradíme proč.
Článek
Hvězda Instagramu Josi Maria varovala před anorexií. Této nemoci však sama podlehla
Hvězda Instagramu Josi Maria varovala před anorexií. Této nemoci však sama podlehla Německá influencerka Josi Maria na Instagramu pravidelně zveřejňovala svůj boj s mentální anorexií. Tato 24letá dívka svými příspěvky šířila osvětu a zároveň podporovala stejně nemocné ženy a dívky. V polovině prosince 2020 však bohužel zemřela na následky svého onemocnění.
Článek
Muže v Nízkých Tatrách skutečně zabil medvěd, potvrdila pitva. Slovenští lesníci varují před dalšími útoky
Muže v Nízkých Tatrách skutečně zabil medvěd, potvrdila pitva. Slovenští lesníci varují před dalšími útoky V pondělí 14. června našli lidé nedaleko slovenské obce Liptovská Lúžna u Ružomberoku tělo 57letého muže. Jak posléze potvrdila pitva, tento muž zemřel v Nízkých Tatrách na zranění způsobená útokem medvěda. Jde o první známý případ za posledních sto let, kdy člověka na Slovensku zabil medvěd.
Článek
Byl mladý, zdravý a o koronaviru mluvil jako o chřipce. 29letý Brit je nyní na JIP a ostatní varuje, aby tuto nemoc nezlehčovali
Byl mladý, zdravý a o koronaviru mluvil jako o chřipce. 29letý Brit je nyní na JIP a ostatní varuje, aby tuto nemoc nezlehčovali Spousta lidí stále považuje koronavirus za slabou chřipku, nebo dokonce za výmysl. 29letý Brit Chris Grailey však ostatní varuje, aby tuto nemoc začali brát konečně vážně. Byl mladý a zdravý, jenže když se nakazil koronavirem, skončil na jednotce intenzivní péče. Podle něj je na místě chovat se zodpovědněji a tuto nemoc nijak nezlehčovat.
Článek
Signály, kterými vás tělo varuje ještě před příchodem mozkové mrtvice
Signály, kterými vás tělo varuje ještě před příchodem mozkové mrtvice Ačkoliv se může zdát, že mozková mrtvice postihuje jen věkově starší, nenechte se zmást. Ve skutečnosti je mozková mrtvice druhou nejčastější příčinou úmrtí a počet mozkových mrtvic u mladých lidí každoročně jen stoupá.
Článek
MINT Market se tuto sobotu již po čtvrté vrací do Pardubic
MINT Market se tuto sobotu již po čtvrté vrací do Pardubic MINT Market se v sobotu 23. května vrací do areálu Automatických mlýnů v Pardubicích. Na 50 prodejců nabídne vybrané módní kousky, šperky, kabelky, bio kosmetiku a další autorské designové výrobky, které jinde nekoupíte. Chybět nebudou ani vybrané delikatesy. Vstup na akci je zdarma, MINT Market je bezbariérový a čtyřnozí parťáci jsou vítáni.
Článek
Maminka varuje ostatní rodiče před okenními žaluziemi. Její tříletý syn se na jejich šňůře málem oběsil
Maminka varuje ostatní rodiče před okenními žaluziemi. Její tříletý syn se na jejich šňůře málem oběsil Máte malé děti? V tom případě je jistě střežíte jako oko v hlavě a snažíte se jim zajistit co nejbezpečnější domov. Jenže v bytech či domech se nalézají různé předměty, o kterých by nás ani ve snu nenapadlo, že by mohly dětem ublížit. Jde třeba o okenní žaluzie, na jejichž rizika upozornila na sociálních sítích jedna otřesená maminka.
Článek
Naděždu Bušujevu matka věznila 26 let, aby ji ochránila před vnějším světem. Ani teď však svůj život změnit nechce
Naděždu Bušujevu matka věznila 26 let, aby ji ochránila před vnějším světem. Ani teď však svůj život změnit nechce Ruskem hýbe skandál, ke kterému došlo na venkově poblíž města Nižnij Novgorod. 42letou Naděždu Bušujevu zde držela její matka pod zámkem celých 26 let. Naděžda byla zavřená v domě od roku 1994, kdy vyšla školu. A to s výjimkou roku 2006, kdy musela zavítat k lékaři.
Článek
Fialkový cukr je luxusní záležitost. Recept na tuto pochoutku je však velmi snadný
Fialkový cukr je luxusní záležitost. Recept na tuto pochoutku je však velmi snadný Milujete vůni fialek? Chuť a vůni této nádherné jarní květiny můžete s přehledem využít i v kuchyni. Luxusní záležitost představuje především fialkový cukr, který je skvělý nejen na zdobení dortů, koláčů, bábovek nebo muffinů. Přinášíme rychlý a snadný recept, jak si fialkový cukr doma můžete připravit i vy.
Článek
WHO varuje: Pití alkoholu vás neochrání před koronavirem, snižuje naopak vaši imunitu
WHO varuje: Pití alkoholu vás neochrání před koronavirem, snižuje naopak vaši imunitu Během pandemie koronaviru vzniká řada mýtů, kterým spousta lidí věří. Jedním z nich je tvrzení, že alkohol vás ochrání před nemocí COVID-19 a že jeho nadměrná konzumace dokáže koronavirus zabít. I sama Světová zdravotnická organizace (WHO) upozorňuje, že jde o mýtus, který byste v zájmu ochrany svého zdraví neměli brát vážně.
Článek
Vzpomínáte na ženu, která porodila v 66 letech? Rumunka Adriana Iliescu má nyní 82 let a je skvělou matkou
Vzpomínáte na ženu, která porodila v 66 letech? Rumunka Adriana Iliescu má nyní 82 let a je skvělou matkou V roce 2005 svět obletěla zpráva o 66leté Rumunce Adrianě Iliescu, která ve vysokém věku porodila zdravé dítě. I když ji spousta lidí kritizovala za nerozvážnost, tato nejstarší matka na světě si své pozdní mateřství vychutnává plnými doušky. A to už 16 let. Jak se jí a její 16leté dceři daří?