Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Sestřička šla ihned po porodu zkontrolovat matku. Když pak uviděla, co dělá s dítětem, zůstala v šoku
Sestřička šla ihned po porodu zkontrolovat matku. Když pak uviděla, co dělá s dítětem, zůstala v šoku Když sestřička vešla do pokoje a uviděla, co matka dělá svému novorozenému dítěti, musela okamžitě zakročit...Zaměstnanci nemocnice odhalili, že 24letá matka už několik dní kouše své dítě do paže. Incident se odehrál jen pár dní po narození tohoto malého chlapce. 
Článek
Americká maminka vyfotila tříletou dcerku stojící na záchodové míse. Když pochopila, proč to dělá, zůstala v šoku
Americká maminka vyfotila tříletou dcerku stojící na záchodové míse. Když pochopila, proč to dělá, zůstala v šoku Když americká maminka Stacey Wehrman Feeleyová viděla svou tříletou dcerku, kterak stojí na záchodové míse, přišlo jí to velmi legrační. Holčičku v této pozici vyfotila a snímek poslala svému manželovi, který byl v práci. Stacey se posléze své dcerky zeptala, z jakého důvodu na záchodové míse stojí. Když se dozvěděla pravý význam, zůstala v šoku.
Článek
Když se influencerka uviděla na vánoční fotce, zůstala v šoku. Po 12 měsících váží o 30 kilogramů méně a je z ní kočka
Když se influencerka uviděla na vánoční fotce, zůstala v šoku. Po 12 měsících váží o 30 kilogramů méně a je z ní kočka K vánočním svátkům patří hory jídla a přibírání na váze. To britská influencerka Sadie Sjogren se naopak o loňských Vánocích rozhodla, že půjde do sebe a začne hubnout. Její úsilí odstartovala vánoční fotka, na níž se tato 26letá žena sama sobě vůbec nelíbila. A jak je na tom Sadie Sjogren po 1 roce hubnutí? Shodila neuvěřitelných 30 kilogramů.
Článek
Jak vidí běžný den dítě a jak jeho matka. Video vlogerky Esther Anderson během nouzového stavu nese krásné poselství
Jak vidí běžný den dítě a jak jeho matka. Video vlogerky Esther Anderson během nouzového stavu nese krásné poselství Máte malé děti? Potom s nimi během nouzového stavu jistě trávíte více času, než jste byli dříve zvyklí. Jestli trpíte pocitem, že jste jako rodiče momentálně na konci svých sil, pusťte si video, které ukazuje běžný den z pohledu dítěte i z pohledu jeho mámy. Toto video skrývá neobyčejné poselství, které vám vlije novou energii do žil.
Článek
Britská matka šla na party a nechala svou 20měsíční dceru doma 6 dnů samotnou. Dítě zemřelo hlady
Britská matka šla na party a nechala svou 20měsíční dceru doma 6 dnů samotnou. Dítě zemřelo hlady V roce 2019 otřásl Velkou Británií případ 18leté Verphy Kudiové, která nechala své malé dítě 6 dnů napospas osudu, zatímco se bavila na večírcích. Když se po 6 dnech vrátila domů, její 20měsíční holčička Asiah už byla bohužel mrtvá. Tuto matku, která svým nevhodným chováním zavinila smrt svého dítěte, poslal nyní soud na 9 let do vězení.
Článek
Matka šla na rodičovskou schůzku. Vyhodili ji kvůli nevhodnému oblečení
Matka šla na rodičovskou schůzku. Vyhodili ji kvůli nevhodnému oblečení Atraktivní kolumbijská maminka Isabel Castro ani v nejhorším snu nečekala, co ji potká, když zavítá na rodičovskou schůzku do synovy školy. Do areálu školního zařízení se vůbec nedostala. Když personál školy spatřil její outfit, okamžitě ji poslal domů, aby se převlékla. Také si myslíte, že bylo její oblečení na rodičovskou schůzku nevhodné?