Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Agáta Hanychová oslavila 37. narozeniny. Žádná párty, bývalá rebelka uspořádala rodinnou oslavu
Agáta Hanychová oslavila 37. narozeniny. Žádná párty, bývalá rebelka uspořádala rodinnou oslavu Modelka Agáta Hanychová sfoukla již 37 svíček na dortu, což by této krásné ženě narozené ve znamení Býka hádal jenom málokdo. Bývalá pařmenka však narozeniny oslavila decentně. Uspořádala čistě rodinnou oslavu, na které kromě jejích dvou dětí nechyběl ani její partner Andrej Nikov.
Článek
Přemek Forejt oslavil 36. narozeniny. Partnerka Eva Burešová jej překvapila tajnou oslavou
Přemek Forejt oslavil 36. narozeniny. Partnerka Eva Burešová jej překvapila tajnou oslavou Šéfkuchař Přemek Forejt oslavil 16. dubna své 36. narozeniny ve velkém stylu. A to zásluhou své partnerky Evy Burešové, která si pro něj nachystala opravdu nádherné překvapení v podobě tajné narozeninové oslavy. Jak vše konkrétně probíhalo, herečka sdílela na svém Instagramu.
Článek
Máte doma psa? Nikdy mu nedávejte jako pamlsek tohle ovoce
Máte doma psa? Nikdy mu nedávejte jako pamlsek tohle ovoce Ačkoliv jsou psi všežravci, existují potraviny, které by vůbec neměli konzumovat a které jim mohou způsobit opravdu velmi vážné komplikace. Takovýchto potravin je nesčetně mnoho, a proto jsme pro vás vybrali jednu, o které jen málo lidí ví a která je obzvláště nebezpečná.
Článek
Nela Slováková řádila na své narozeninové party v Dubaji. Podle mnohých ale zvolila velmi nevhodný outfit
Nela Slováková řádila na své narozeninové party v Dubaji. Podle mnohých ale zvolila velmi nevhodný outfit Podnikatelka a influencerka Nela Slováková pojala oslavu svých 33. narozenin jako jednu velkou party. Spolu se svými kamarádkami odletěla na pár dnů slavit do Dubaje, kde se dle instagramových příspěvků pořádně rozparádily. Nela přitom slavila oblečená pouze v titěrných bikinách, ve kterých vyrazila i do klubu, což jí někteří sledující nedarovali.
Článek
Je pro vašeho partnera přirozené tohle chování? V tom případě ho nikdy neopouštějte
Je pro vašeho partnera přirozené tohle chování? V tom případě ho nikdy neopouštějte Bohužel mnoho mladých žen má o mužích zkreslené mínění. Mají pocit, že je musí jejich partner finančně zabezpečit, mít dokonale vyrýsované tělo a zahrnovat je dárky. Pro všechny tyto ženy máme špatnou zprávu, ačkoliv je to krásná pohádka, není ani trochu reálná.
Článek
Dcera Moniky Bagárové Ruminka má 1 rok. Narozeniny slaví společně se svým dědečkem
Dcera Moniky Bagárové Ruminka má 1 rok. Narozeniny slaví společně se svým dědečkem Už je to jeden rok, co se zpěvačka Monika Bagárová stala novopečenou maminkou. Její dcerka Rumia totiž ve čtvrtek 27. května slaví své první narozeniny. U Bagárů v Brně však v tento den mají dvojnásobnou slávu. Ve stejný den jako Ruminka sfoukne svíčky na dortu také její dědeček Josef Bagár.