Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Je meloun ovoce, nebo zelenina? Nad odpovědí váhá skoro každý
Je meloun ovoce, nebo zelenina? Nad odpovědí váhá skoro každý Vodní meloun má sladkou chuť, minimální množství kalorií a je nadupaný vitamíny a minerály. Když se někoho zeptáte, jaké je jeho nejoblíbenější letní ovoce, obvykle vám odpoví, že je to právě meloun. Tento chutný plod zpravidla každý automaticky považuje za ovoce, co když je to s ním ale jinak? Je tedy meloun ovoce, nebo zelenina?
Článek
Tyto věci dělá během menstruace skoro každý žena: Upřednostňuje pohodlí a hrátky s partnerem odsouvá na druhou kolej
Tyto věci dělá během menstruace skoro každý žena: Upřednostňuje pohodlí a hrátky s partnerem odsouvá na druhou kolej Když máme menstruaci, bývá to pro nás doslova utrpení. Ačkoli své dny nesnášíme, mají něco do sebe. Jsou totiž symbolem ženství. Během menstruace však zažíváme bolesti, jsme podrážděné a nálady se nám střídají jako na houpačce. Se svým stavem se ale snažíme vypořádat. A to těmito věcmi, které během menstruace dělá snad každá žena.
Článek
Jak uběhnout 10 km denně? Simona Krainová prozradila svůj tajný recept
Jak uběhnout 10 km denně? Simona Krainová prozradila svůj tajný recept Z modelky Simony Krainové se stala sportovkyně. Na sociálních sítích se netají tím, že chodí skoro každý den běhat. Tato krásná žena tak propadla běhu, díky kterému si udržuje postavu snů. Svým fanouškům na Instagramu nyní odhalila svůj fígl, jak uběhnout 10 km denně.