Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Potřebujete dostat z hlavy určitou písničku? Zazpívejte si její konec nebo si vezměte žvýkačku
Potřebujete dostat z hlavy určitou písničku? Zazpívejte si její konec nebo si vezměte žvýkačku Asi jste to už taky zažili. V rádiu či v obchodě jste uslyšeli chytlavou písničku, kterou teď ani za nic nedokážete dostat z hlavy. Stále se vám v mysli opakuje jako kolovrátek a pořád dokola si ji pobrukujete. I když se vám ze začátku líbila, začíná vás teď pěkně štvát. Tuhle dotěrnou melodii můžete dostat z hlavy hned několika způsoby.
Článek
Jednoduchý trik, který vám pomůže od bolesti hlavy do 2 minut
Jednoduchý trik, který vám pomůže od bolesti hlavy do 2 minut Máte před sebou celý den, kdy toho máte na vyřizování tolik, že nevíte kam dřív skončit a najednou je tady - šílená bolest hlavy, která přišla právě v nevhod. Naštěstí pro vás máme super jednoduchý trik, který vám zabere jen 2 minuty a rázem bude po bolesti!
Článek
Pohlaví dítěte či bolest hlavy? I tohle dokáže ovlivnit změna počasí
Pohlaví dítěte či bolest hlavy? I tohle dokáže ovlivnit změna počasí Všechny výkyvy a změny počasí mohou způsobit docela velké zmatky v našem těle, zdraví a také mohou ovlivnit naši celkovou pohodu. Někteří lidé zapřisáhle tvrdí, že jakmile začne bouřka, bolí je všechny klouby v těle. Jiní trpí astmatem a sezónními alergiemi, které se objevuje v jarních měsících.
Článek
Třeští vám hlava a máte kocovinu? Tohle se zrovna děje ve vašem těle
Třeští vám hlava a máte kocovinu? Tohle se zrovna děje ve vašem těle Při slově kocovina se většině z nás udělá lehce nevolno a přeběhne nám mráz po zádech. Ačkoliv je to stav zcela individuální, určité příznaky máme všichni společné. Co kocovinu způsobuje, to víme, věděli jste však to, co se ve vašem těle při ní děje?
Článek
Bolest hlavy může po orgasmu způsobit velmi vážné onemocnění. Tohle nepodceňujte
Bolest hlavy může po orgasmu způsobit velmi vážné onemocnění. Tohle nepodceňujte Bolest hlavy může mít spoustu příčin, avšak tou nejzáhadnější je orgasmus. Ačkoliv bolest hlavy bývá většinou výmluva k tomu, aby k milování vůbec nedošlo, někteří lidé pociťují bolest spíše bezprostředně po prožití orgasmu.
Článek
Dostal od své ženy erotickou fotografii, kvůli které zažádal o rozvod. Jen malý detail rozbil celé manželství
Dostal od své ženy erotickou fotografii, kvůli které zažádal o rozvod. Jen malý detail rozbil celé manželství Není nic neobvyklého, když si partneři mezi sebou posílají erotické fotografie, které mají dokázat, jak moc na sebe navzájem myslí a možná i trochu poškádlit fantazii.
Článek
Ruská sestřička Nadja se starala o pacienty s koronavirem spoře oděná. Nyní dostala nabídku od výrobce spodního prádla
Ruská sestřička Nadja se starala o pacienty s koronavirem spoře oděná. Nyní dostala nabídku od výrobce spodního prádla Není to tak dlouho, co svět obletěla fotka 23leté ruské sestřičky Nadji, která pečovala o pacienty s novým koronavirem oděná pouze do průhledného ochranného obleku a spodního prádla. Ačkoli od vedení nemocnice v Tule dostala disciplinární trest, otevřely se jí nové možnosti. Oslovil ji výrobce spodního prádla, který jí nabídl místo modelky.
Článek
Zemřela babička z animovaného filmu Coco od Pixaru. Mexičanka María Salud Ramírez Caballero se dožila 109 let
Zemřela babička z animovaného filmu Coco od Pixaru. Mexičanka María Salud Ramírez Caballero se dožila 109 let Animovaný film Coco od filmové společnosti Pixar si získal srdce dětí i dospělých. V tomto snímku z roku 2017, který ctí mexické tradice a byl nominován na Oscara, je stěžejní postavou babička Coco. Tvůrce filmu přitom inspirovala skutečná babička, Mexičanka María Salud Ramírez Caballero, která v neděli 16. října 2022 bohužel zemřela ve 109 letech.
Článek
Na pražské náplavce byla v sobotu 24. října hlava na hlavě. Přes epidemiologickou situaci se zde konaly farmářské trhy, na které zamířily stovky lidí
Na pražské náplavce byla v sobotu 24. října hlava na hlavě. Přes epidemiologickou situaci se zde konaly farmářské trhy, na které zamířily stovky lidí V pátek 23. října přibylo v Česku 15 252 nových případů koronaviru, což je bohužel dosavadní rekord. Navzdory nejvyššímu počtu pozitivních případů covidu-19 se v sobotu 24. října konaly na pražské náplavce farmářské trhy. Nakoupit si čerstvé suroviny od farmářů si přitom nenechaly ujít davy lidí.
Článek
Bizarní optická iluze psí hlavy mate internet: Má pes na fotce opravdu useknutou hlavu?
Bizarní optická iluze psí hlavy mate internet: Má pes na fotce opravdu useknutou hlavu? Na sociálních sítích se v současné době jako lavina šíří zvláštní fotka psí hlavy na betonové podlaze. Jde o bizarní optickou iluzi, která mate internet. Podívejte se na fotku roztomilého pejska blíže. Je pes na snímku opravdu bez hlavy, anebo je tato fotka obestřena jiným tajemstvím?