Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Jak se navždy zbavit otravného akné? Stačí vám k tomu pouze jediná surovina!
Jak se navždy zbavit otravného akné? Stačí vám k tomu pouze jediná surovina! Akné může být pro některé z vás bojem s větrnými mlýny. Ačkoliv se všemožně snažíte, používáte pravidelně přípravky pro vyčistění pleti, akné nemizí a vy se cítíte bezradní. Někdy je však lepší se vydat přírodní cestou a na předražené kosmetické přípravky se vykašlat.
Článek
Chcete si vyjít v otevřené obuvi, ale stydíte se za žluté nehty na nohách? Plísňové infekce se zbavíte za pomoci medu nebo levandulového oleje
Chcete si vyjít v otevřené obuvi, ale stydíte se za žluté nehty na nohách? Plísňové infekce se zbavíte za pomoci medu nebo levandulového oleje Nádherné počasí plné sluníčka přeje tomu, abychom vyrazily v topech a sukni či v letních šatech. Nezbytností je samozřejmě otevřená obuv. Ale co když se stydíme za své zažloutlé nehty na nohách? I s tím se dá něco udělat. Na vině je především plísňová infekce, které se však můžeme rychle a efektivně zbavit. A to i bez mastičky z lékárny.
Článek
Jak se účinně zbavit aftů? Pomůže vám med i hroznové víno
Jak se účinně zbavit aftů? Pomůže vám med i hroznové víno Ten, kdo již někdy afty v ústech měl, moc dobře ví, jak nepříjemné a bolestivé tohle onemocnění je. Lékaři udávají, že za jejich vznikem stojí zejména nedostatek určitých vitamínů, železa a také kyseliny listové. Jak se tedy co nejrychleji těchto jen pár milimetrů velkých boláků zbavit?
Článek
Jak zabránit tření kůže mezi stehny? Tento účinný trik funguje více než perfektně
Jak zabránit tření kůže mezi stehny? Tento účinný trik funguje více než perfektně Komu se to již někdy stalo, moc dobře ví, jak nepříjemné a bolestivé to je. Především v horkých letních dnech se více potíme a trpí tím hlavně naše stehna. Nepříjemně (převážně když na sobě máme šaty) se třou o sebe, až se objeví nepříjemné zarudnutí a třeba i vyrážka a boláky.
Článek
Zácpa je častým problémem mezi vánočními svátky a silvestrem: Zbavte se jí těmito způsoby
Zácpa je častým problémem mezi vánočními svátky a silvestrem: Zbavte se jí těmito způsoby Se zácpou mnozí z nás bojují v průběhu celého roku. Nejčastěji jí však čelíme v období mezi vánočními svátky a silvestrem, kdy se stoly doslova prohýbají pod vahou nejrůznějších pochoutek a my jim jenom stěží odoláme. Jak se tedy zácpy co nejlépe zbavit, abychom konec roku neprotrpěli?
Článek
Suché a popraskané paty a jejich léčba: Vyzkoušejte babské rady
Suché a popraskané paty a jejich léčba: Vyzkoušejte babské rady Zatímco každý den poctivě pečujeme o pokožku našeho obličeje, péči o naše chodidla dost často podceňujeme. Výsledkem tak mohou být suché a popraskané paty. Nežli s tímto nevzhledným a bolestivým problémem vyrazíte na pedikúru, popraskané paty můžete ošetřit i tím, co máte doma. Vyzkoušejte tyto babské rady, díky nimž se vaše paty opět zacelí.
Článek
Jak se zbavit celulitidy? Stihněte to ještě do léta
Jak se zbavit celulitidy? Stihněte to ještě do léta Plavková sezona už pomalu ale jistě klepe na dveře. Sama jistě víte, že pomerančová kůže a dolíčky na hýždích a stehnech vypadají nepěkně. Máte tak nejvyšší čas, abyste se nevzhledné celulitidy zbavila. Poradíme vám, jak na to!
Článek
Trápí vás akné? Vyzkoušejte tuto domácí masku ze 3 ingrediencí
Trápí vás akné? Vyzkoušejte tuto domácí masku ze 3 ingrediencí Akné patří mezi velmi nepříjemné zdravotní a především estetické problémy. Někdo si přetrpí nevzhledné pupínky během puberty, někdo s nimi bojuje po celý život. V boji proti akné vám může pomoci tato skvělá mastička, na kterou budete potřebovat pouze tři ingredience.
Článek
Zápach z úst po ránu trápí spoustu z nás. Víme, jak se jej zbavit
Zápach z úst po ránu trápí spoustu z nás. Víme, jak se jej zbavit Probouzíte se ráno s nepříjemným zápachem z úst? Pak jistě víte, že tento nepěkný odér je hlavním nepřítelem ranních romantických polibků. Jak se ale zápachu z úst, který nás po ránu trápí, zbavit? Máme pro vás několik tipů, které zaručeně zaberou.
Článek
Akné na zádech nás trápí i v dospělosti: Tento problém vyřeší pupalkový olej i kávový peeeling
Akné na zádech nás trápí i v dospělosti: Tento problém vyřeší pupalkový olej i kávový peeeling Pokožku obličeje mají mnozí z nás v naprostém pořádku. To, co nás dokáže potrápit i v dospělosti, je však akné na zádech. V podobě pupínků i bolestivých vřídků se objevuje v každém ročním období. Jak se této nepříjemnosti zbavit?
Článek
Trápí vás popraskané paty? Osvědčené recepty, jak na ně
Trápí vás popraskané paty? Osvědčené recepty, jak na ně Dalším z mnoha problémů, které nás žen, trápí, jsou ztvrdlé a popraskané paty. Ty jsou nejen nepěkné na pohled, ale dokážou být i pěkně bolestivé. Máme pro vás několik receptů, jak jim předcházet a jak se jich účinně zbavit.