Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Uveřejňujete fotky svých dětí na sociálních sítích? Známe důvody, proč byste to neměla dělat
Uveřejňujete fotky svých dětí na sociálních sítích? Známe důvody, proč byste to neměla dělat Hrdé maminky se chtějí hlavně na Facebooku a Instragramu ostatním pochlubit, jak krásné, skvělé a roztomilé jsou jejich děti. Samozřejmě, že touží po pochvale a obdivu, ale neuvědomují si, že své děti zbytečně vystavují bezpečnostním rizikům. Když už chcete na sociální síti postnout fotku své ratolesti, na co konkrétně byste si měla dát pozor?
Článek
Zdravotní sestřičky ukázaly šokující fotku dítěte v bazénu. Kvůli barvě plavek není ve vodě vůbec vidět
Zdravotní sestřičky ukázaly šokující fotku dítěte v bazénu. Kvůli barvě plavek není ve vodě vůbec vidět Zdravotní sestřičky z organizace CPRkids zveřejnily na Instagramu fotku, nad kterou by měli popřemýšlet zvlášť rodiče malých dětí. Jedná se o snímek bazénu s koupajícím se dítětem, které však není vzhledem k barvě plavek vůbec vidět. Na barvě dětských plavek tedy velmi záleží, vzkazují rodičům zdravotnice.
Článek
Závislost dětí na počítačových a online hrách v Číně vyřešili radikálně. Čínské děti mohou hrát videohry maximálně 3 hodiny týdně
Závislost dětí na počítačových a online hrách v Číně vyřešili radikálně. Čínské děti mohou hrát videohry maximálně 3 hodiny týdně Je vaše dítě závislé na počítači, mobilu nebo tabletu a tyto chytré přístroje, na kterých hraje hry a sleduje videa, odmítá vydat z ruky? To v Číně závislost dětí na digitálních technologiích vyřešili vskutku radikálně. Místní děti a náctiletí mladší 18 let mohou hrát od 1. září 2021 online hry maximálně 3 hodiny týdně.
Článek
Moderátorka Laďka Něrgešová se pochlubila rafinovanou plážovou fotkou. Je na ní nahá, nebo v plavkách?
Moderátorka Laďka Něrgešová se pochlubila rafinovanou plážovou fotkou. Je na ní nahá, nebo v plavkách? Moderátorka a herečka Laďka Něrgešová je samý vtípek. Dokazuje to i jedna z jejích posledních instagramových fotek, kterou pořídila během letní dovolené na řeckém Rhodosu. Laďka sdílela fotku z oblázkové pláže, z níž není patrné, zda je nahá, nebo má oblečené plavky. Jak to je, prý záleží na fantazii sledujících.
Článek
Chlapec z Irska večeřel na kartonové krabici mezi bezdomovci: Jeho fotka dojala čtvrt milionu lidí
Chlapec z Irska večeřel na kartonové krabici mezi bezdomovci: Jeho fotka dojala čtvrt milionu lidí Snad každému z nás se sevře srdce při pohledu na dítě, které strádá a není viditelně šťastné. Právě proto vyvolal na sociálních sítích takové rozhořčení příspěvek irské dobrovolnické organizace The Homeless Street Cafe zobrazující 5letého chlapce, který se spolu s lidmi bez domova sklání nad svou večeří položenou na papírovém kartonu.
Článek
O barvě těchto šatů a tenisek se hádají miliony lidí: Proč vidíme odlišné barvy?
O barvě těchto šatů a tenisek se hádají miliony lidí: Proč vidíme odlišné barvy? Internetem se jako lavina šíří fotka tenisek, kvůli které lidé vedou nekonečné spory. Důvod je prostý. Nemůžou se shodnout na barvě, které tyto boty mají. Jedni vidí šedo-tyrkysovou a druzí růžovo-bílou kombinaci. Je to jako v případě legendárních šatů, o kterých se lidé hádali, zda jsou černo-modré, nebo bílo-zlaté. A co vy? Jaké barvy vidíte?
Článek
Jak dostat talíře ze skříně, aby se nerozbily? Zoufalá žena žádala na Facebooku ostatní o radu
Jak dostat talíře ze skříně, aby se nerozbily? Zoufalá žena žádala na Facebooku ostatní o radu Na Facebooku se objevila fotka skříňky s popadanými talíři. Do nepříjemné situace se dostala jedna žena, která poskládala talíře nad kuchyňskou linkou tak nešťastně, že jí popadaly. Kdyby skříňku otevřela, talíře by se rozbily, což nechtěla. Proto na Facebooku chtěla poradit, co má dělat. Rady ostatních na sebe nenechaly dlouho čekat.
Článek
Zdravotní sestra ukazuje rodině novorozeně. To, co se dělo za ní, neměl nikdo vidět
Zdravotní sestra ukazuje rodině novorozeně. To, co se dělo za ní, neměl nikdo vidět Všichni novopečení rodiče se rádi chlubí fotkou svého narozeného dítěte. Jinak tomu nebylo ani v tomto případě. Sestřička z porodnice ukazuje rodině jejich novorozeně a ti si jej vyfotí. Později si ale všimnou toho, co si na první fotce svého dítěte asi nepřáli vidět.
Článek
Poznáte, proč fotka dvou kamarádek pobavila tisíce fanoušků na Facebooku?
Poznáte, proč fotka dvou kamarádek pobavila tisíce fanoušků na Facebooku? Každý z nás občas dá na svůj Facebook nějakou tu fotku. Stejně tomu bylo i v tomto případě, kdy dvě kamarádky zveřejnily fotku ze svého výletu.
Článek
Domácí bublifuk pro velké i malé děti: Zabavte své ratolesti nestárnoucí klasikou
Domácí bublifuk pro velké i malé děti: Zabavte své ratolesti nestárnoucí klasikou Bublifuk je nestárnoucím evergreenem, který milují malé i velké děti. S touto hračkou si užijí spoustu legrace i o prázdninách. Jestli jim ale chcete zábavu ještě víc zpestřit, vyrobte jim domácí bublifukovou směs, ze které udělají opravdu velké bubliny. Svým dětem tak přichystáte skvělou prázdninovou aktivitu, u které vydrží dlouhé hodiny.
Článek
Kanadské mamince bylo divné, proč je její dítě stále nemocné. Když rozšroubovala dětský netekoucí učící hrneček, našla odpověď
Kanadské mamince bylo divné, proč je její dítě stále nemocné. Když rozšroubovala dětský netekoucí učící hrneček, našla odpověď Kanaďanka Penny Powell sdílela na svém facebookovém profilu zarážející zjištění. Její kamarádka si stěžovala na to, že je její syn batolecího věku stále nemocný. Rodiče nakonec vypátrali, že za vše může netekoucí hrneček s pítkem, který jejich dítě používalo a jehož vnitřní část byla plná plísně.
Článek
Američanka opustila 16měsíční dceru a odjela na dovolenou. Dostala doživotí za vraždu
Američanka opustila 16měsíční dceru a odjela na dovolenou. Dostala doživotí za vraždu Její čin rozplakal i ty nejotrlejší policisty. Žena z amerického Ohia vyrazila loni v červnu na 10denní dovolenou do Detroitu a Portorika. Svou 16měsíční dceru však nechala doma samotnou - zavřenou v ohrádce. Batolátko zemřelo na vyhladovění a dehydrataci. Krkavčí matka si nyní vysloužila doživotí za vraždu.
Článek
13letý hrdina: Školák zachránil autobus plný dětí, když řidička náhle zkolabovala
13letý hrdina: Školák zachránil autobus plný dětí, když řidička náhle zkolabovala Když se 13letý Dillon Reeves vracel školním autobusem domů, nečekal, že bude v ohrožení života a že zachrání životy i svých 66 spolužáků. Řidička autobusu totiž náhle zkolabovala, Dillon však pohotově převzal řízení a vozidlo bezpečně zastavil. Jeho hrdinský čin zachytila kamera - chlapcova duchaplná reakce ohromí i vás!
Článek
Internet je v šoku z toho, co udělala matka dítěti. Své malé holčičce nalepila umělé nehty
Internet je v šoku z toho, co udělala matka dítěti. Své malé holčičce nalepila umělé nehty Portál The Sun informoval o případu matky, která na sociální síti Reddit sdílela fotku rukou své malé dcerky batolecího věku. Tento snímek mezi diskutujícími vyvolal obrovské pohoršení. Z jakého důvodu? Holčička měla nalepené umělé nehty, které byly delší než její prstíky.
Článek
Americká maminka vyfotila tříletou dcerku stojící na záchodové míse. Když pochopila, proč to dělá, zůstala v šoku
Americká maminka vyfotila tříletou dcerku stojící na záchodové míse. Když pochopila, proč to dělá, zůstala v šoku Když americká maminka Stacey Wehrman Feeleyová viděla svou tříletou dcerku, kterak stojí na záchodové míse, přišlo jí to velmi legrační. Holčičku v této pozici vyfotila a snímek poslala svému manželovi, který byl v práci. Stacey se posléze své dcerky zeptala, z jakého důvodu na záchodové míse stojí. Když se dozvěděla pravý význam, zůstala v šoku.