Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Francouzky se opalovaly nahoře bez, policisté je požádali o zahalení. Podle francouzského ministra vnitra však mají právo opalovat se bez horní části plavek
Francouzky se opalovaly nahoře bez, policisté je požádali o zahalení. Podle francouzského ministra vnitra však mají právo opalovat se bez horní části plavek Jižní Francií hýbe incident, ke kterému došlo minulý týden na pláži města Sainte-Marie-la-mer. Dvě ženy se zde opalovaly nahoře bez. Následně k nim přistoupili policisté s tím, aby se na žádost jiných rekreantů zahalily. Celá záležitost vyvolala velkou kritiku na sociálních sítích. Žen se zastal i francouzský ministr vnitra Gérald Darmanin.
Článek
Americká máma vzala 6měsíčního syna na jídlo do McDonaldu. Na sociálních sítích se dostala pod palbu kritiky
Americká máma vzala 6měsíčního syna na jídlo do McDonaldu. Na sociálních sítích se dostala pod palbu kritiky Výchova dítěte patří k jednomu z nejnáročnějších úkolů. Zvlášť mámy s malými dětmi jsou často kritizovány za to, že nezvládají své rodičovské poslání. Své by mohla vyprávět maminka Becky, která na TikToku sdílela video, jak své 6měsíční dítě krmí v McDonaldu absolutně nevhodnou stravou. Rázem se stala vyvrhelem sociálních sítí.
Článek
Lienz – rodinná zábava a flowtraily v srdci Lienzských dolomit
Lienz – rodinná zábava a flowtraily v srdci Lienzských dolomit Poklidnější, ovšem na sportovní i rodinné aktivity velmi bohatá oblast se rozprostírá kolem Lienzu, hlavního města východního Tyrolska zasazeného do Lienzských dolomit.
Článek
Ano, šéfe! hlásí návrat. Zdeněk Pohlreich vyzývá restaurace, aby se hlásily do jeho show
Ano, šéfe! hlásí návrat. Zdeněk Pohlreich vyzývá restaurace, aby se hlásily do jeho show Po dlouhých šesti letech se Zdeněk Pohlreich vrací na scénu se svou oblíbenou televizní show Ano, šéfe! Do nové řady tohoto kultovního pořadu právě probíhá casting. Vyhlášený šéfkuchař proto vyzývá restaurace, kterým se nedaří, aby se neváhaly přihlásit.