Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Koronavirus jako možný spouštěč autoimunitních onemocnění: Některým lidem se dle vědců po prodělání koronaviru vytvoří protilátky proti vlastnímu tělu
Koronavirus jako možný spouštěč autoimunitních onemocnění: Některým lidem se dle vědců po prodělání koronaviru vytvoří protilátky proti vlastnímu tělu U některých lidí, kteří prodělali covid-19, nalezli vědci z Emory University v americké Atlantě nikoliv protilátky proti koronaviru, ale proti vlastnímu tělu. O této skutečnosti informoval list NY Times, výsledky studie zatím nebyly publikovány ve vědeckém časopisu.
Článek
Co nepatří do mikrovlnky? Vejce či hroznové víno
Co nepatří do mikrovlnky? Vejce či hroznové víno Mikrovlnná trouba je součástí každé kuchyně. Používáme ji k rychlému ohřevu hotového jídla, vaření hrnkových knedlíků nebo k "pečení" dortových korpusů. Tenhle kuchyňský spotřebič ale rozhodně není žádné neviňátko. Když budete v mikrovlnce ohřívat něco, co do ní prostě nepatří, může nepříjemně explodovat. Co tedy do mikrovlnky rozhodně nedávat?
Článek
Proč někteří lidé nosí červenou šňůrku na levé ruce? Má to hlubší význam
Proč někteří lidé nosí červenou šňůrku na levé ruce? Má to hlubší význam Víte, proč někteří lidé nosí červený provázek na levém zápěstí? Rozhodně nejde o módní výstřelek. Tento červený náramek má mnohem hlubší význam, protože jeho podstata vychází z prastarého mystického židovského učení - kabaly. Před čím vším vás tedy může tato červená šňůrka, kterou si uvážete na levé ruce, ochránit?
Článek
Nealkoholické pivo: Pro děti je škodlivé, upozorňuje dětská lékařka
Nealkoholické pivo: Pro děti je škodlivé, upozorňuje dětská lékařka Nealkoholické pivo dětem do rukou rozhodně nepatří, a to ani v těch největších vedrech jako příjemné osvěžení. I když nealko pivo svou chutí připomíná spíše limonádu nežli ležák, může dětem vážně ublížit. Před škodlivostí nealkoholického piva varovala rodiče na sociálních sítích přímo dětská lékařka.
Článek
Psychologické triky, které můžete využít v každodenním životě
Psychologické triky, které můžete využít v každodenním životě Možná už jste někdy přemýšleli nad tím, jak je možné, že někteří lidé dokážou nevídaným způsobem ovlivňovat lidi ve svém okolí a díky tomu dosáhnout všeho, co chtějí. Klíčem bývá nejen působivé charisma, ale i znalost psychologických triků. Tyto triky se můžete nyní naučit a začít používat i vy.
Článek
Kouzelník Radek Bakalář málem přišel o ruce. Během nebezpečného triku s policejními pouty mu šlo o zdraví
Kouzelník Radek Bakalář málem přišel o ruce. Během nebezpečného triku s policejními pouty mu šlo o zdraví Český kouzelník Radek Bakalář udělal něco naprosto šíleného. Nechal si nasadit policejní pouta a svázat si ruce 200metrovými lany, která byla připevněná ke dvěma nákladním tahačům jedoucím proti sobě. Měl pouze sponku do vlasů a 20 sekund na to, aby se z tohoto sevření dostal. A jak vše dopadlo? Bylo to pouze o setinu vteřiny, ale zvládl to.
Článek
Poznáte, proč fotka dvou kamarádek pobavila tisíce fanoušků na Facebooku?
Poznáte, proč fotka dvou kamarádek pobavila tisíce fanoušků na Facebooku? Každý z nás občas dá na svůj Facebook nějakou tu fotku. Stejně tomu bylo i v tomto případě, kdy dvě kamarádky zveřejnily fotku ze svého výletu.
Článek
Čtení z ruky: Přiložte dlaně k sobě a odhalte, co o vás říká linie lásky
Čtení z ruky: Přiložte dlaně k sobě a odhalte, co o vás říká linie lásky Čtení z ruky dokáže říct hodně nejen o vaší budoucnosti, ale také o tom, jak se chováte ve vztahu a v manželství. Dejte proto dlaně k sobě a zaměřte se na linii lásky, která vede od malíčku a směřuje vzhůru k prostředníčku až ukazováčku. Doplňují se vaše linie lásky na obou dlaních, anebo se naopak rozcházejí? Právě to prozradí, jací jste v lásce.
Článek
Pozorně si prohlédněte svou dlaň. Co znamená, když v ní najdete tvar ryby?
Pozorně si prohlédněte svou dlaň. Co znamená, když v ní najdete tvar ryby? Není tajemstvím, že svou budoucnost i povahové vlastnosti můžete určit díky uspořádání a tvaru čar na dlani. Ať už tomuto způsobu věštění věříte, nebo ne, schválně si pozorně prohlédněte své dlaně. Objevili jste v nich tvar ryby? S ohledem na místo na vaší dlani, na kterém se tento symbol nachází, o sobě můžete zjistit velmi zajímavé věci.
Článek
Američan Don Adair umíral v nemocnici na koronavirus. Jeho děti se s ním loučily 30 hodin po telefonu
Američan Don Adair umíral v nemocnici na koronavirus. Jeho děti se s ním loučily 30 hodin po telefonu Pandemie koronaviru přinesla některým lidem těžké životní zkoušky. Náročné chvíle si prožila i rodina Američana Dona Adaira, který v nemocnici umíral na koronavirus. Kvůli přísným nařízením se s ním jeho děti nemohly rozloučit osobně. Díky zdravotní sestře si však s tímto mužem mohli jeho nejbližší telefonovat do chvíle, než vydechl naposledy.
Článek
Simona Krainová napsala, jak se stará o domácnost: Každá z nás nakládá se svým časem a životem, jak nejlíp umí!
Simona Krainová napsala, jak se stará o domácnost: Každá z nás nakládá se svým časem a životem, jak nejlíp umí! Modelka a influencerka Simona Krainová je úspěšná žena, jejíž způsob života některým lidem leží silně v žaludku. Zvláště na sociálních sítích jí hateři píšou, že se nestará o děti a o domácnost, nechodí do práce a pouze pečuje o svůj zevnějšek. V reakci na tuto kritiku se Simona Krainová na Instagramu rozohnila a popsala, jak to má ve skutečnosti.
Článek
Monika Bagárová to na Instagramu schytala za auto od sponzora. Musela čelit zlobě a závisti
Monika Bagárová to na Instagramu schytala za auto od sponzora. Musela čelit zlobě a závisti Instagram, na kterém má 926 tisíc sledujících, je pro zpěvačku Moniku Bagárovou jedním ze zdrojů příjmů. Talentovaná umělkyně zkrátka umí své jméno prodat, a tak se to na jejím instagramovém profilu nejrůznějšími spolupracemi jenom hemží. Tentokrát ale s ohledem na reakci svých sledujících pořádně přestřelila. Co některým lidem leží v žaludku?