Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
O barvě těchto šatů a tenisek se hádají miliony lidí: Proč vidíme odlišné barvy?
O barvě těchto šatů a tenisek se hádají miliony lidí: Proč vidíme odlišné barvy? Internetem se jako lavina šíří fotka tenisek, kvůli které lidé vedou nekonečné spory. Důvod je prostý. Nemůžou se shodnout na barvě, které tyto boty mají. Jedni vidí šedo-tyrkysovou a druzí růžovo-bílou kombinaci. Je to jako v případě legendárních šatů, o kterých se lidé hádali, zda jsou černo-modré, nebo bílo-zlaté. A co vy? Jaké barvy vidíte?
Článek
Sledujte růst hřibů smrkových v přímém přenosu. Za jak dlouho z nich budou výstavní kousky?
Sledujte růst hřibů smrkových v přímém přenosu. Za jak dlouho z nich budou výstavní kousky? Čeští houbaři zažívají v současné době doslova žně. Patříte také k vášnivým milovníkům hub? Možná, že vás zaujme originální počin, díky kterému můžete i z pohodlí domova sledovat růst houby. Jestli jste někdy přemýšleli nad tím, jak rychle roste takový hřib smrkový, máte unikátní možnost vidět vše online na vlastní oči.
Článek
Hádanka: Najdete na obrázku za 10 sekund ukrytou kočku? Dokáže to jenom zlomek lidí
Hádanka: Najdete na obrázku za 10 sekund ukrytou kočku? Dokáže to jenom zlomek lidí Každý, kdo měl někdy kočku, ví, že tato čtyřnohá stvoření jsou mistry schovávaček. I když je máte rádoby na očích, nevidíte je. Připravili jsme si pro vás hádanku, pomocí které si zkusíte, jaký máte postřeh. Podívejte se na obrázek a pokuste se během 10 sekund najít ukrytou kočku. Zvládli jste to, nebo stále marně hledáte?
Článek
Dokážete najít člověka bez roušky? Zvládnou to jen ti nejbystřejší
Dokážete najít člověka bez roušky? Zvládnou to jen ti nejbystřejší Jen velmi málo lidí dokáže v krátkém čase najít na obrázku člověka, který nemá na obličeji roušku. Patříte mezi ně a hádanku hravě zvládnete?
Článek
Žen se zelenýma očima je ve světě jako šafránu. Jsou tajemné a mužům se z nich podlamují kolena
Žen se zelenýma očima je ve světě jako šafránu. Jsou tajemné a mužům se z nich podlamují kolena Zelené oči jsou velmi vzácné a podmanivé. Když potkáte ženu, která je má, jen horko těžko od ní odpoutáte zrak. Majitelky zelených očí zkrátka vyčnívají z davu a bývají centrem pozornosti. Aby ne, zelené oči mají jenom dvě procenta lidí na světě, z nichž většina jsou právě ženy. Máte i vy zelené oči?