Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Špinavé hrnky na kávu jsou živnou půdou pro bakterie a viry. Zvlášť na pracovišti se sdílenou kuchyňkou
Špinavé hrnky na kávu jsou živnou půdou pro bakterie a viry. Zvlášť na pracovišti se sdílenou kuchyňkou Patříte mezi milovníky kávy? V tom případě si tento nápoj jistě připravujete několikrát za den do svého oblíbeného šálku nebo hrníčku. Tuto nádobu však nezapomeňte poctivě umývat. Pokud hrníček před dalším použitím jenom opláchnete studenou vodou nebo jej použijete špinavý, stává se z něj podhoubí pro bakterie a viry.
Článek
Vánoční přání z papíru: Přinášíme 4 originální nápady na jeho výrobu
Vánoční přání z papíru: Přinášíme 4 originální nápady na jeho výrobu Jak vypadá nejkrásnější vánoční přání? Jednoznačně vlastnoručně vyrobené z papíru. Tato tradiční verze vánočního pozdravu, která je dělaná od srdce, obdarovaného rozhodně potěší. A to nejen pod vánočním stromečkem. Vánoční přání z papíru můžete vyrobit hned několika způsoby. Máme pro vás čtyři originální nápady, kterými se můžete inspirovat.
Článek
Chcete, aby vaše toaleta zářila čistotou? Vytvořte si tyto domácí čistící bomby
Chcete, aby vaše toaleta zářila čistotou? Vytvořte si tyto domácí čistící bomby I přesto, že umývání toalety zcela jistě nepatří k nejoblíbenějším činnostem, dělat se to musí. Nápomocny nám k tomu jsou nejrůznější přípravky, které slibují zářivou a voňavou toaletu, avšak jejich cena mnohdy neodpovídá kvalitě.
Článek
Vláčný cuketový perník s marmeládou: Vyzkoušejte jednoduchý hrnkový recept
Vláčný cuketový perník s marmeládou: Vyzkoušejte jednoduchý hrnkový recept Cuketa je skvělá do slaných i sladkých receptů. Výborným moučníkem, který se vám doslova rozplyne na jazyku, je bezkonkurenčně cuketový perník. Vyzkoušejte následující hrnkový recept, pomocí kterého si rychle a snadno upečete nadýchaný a extra vláčný cuketový perník s marmeládou.
Článek
Myslíte si, že snídáte dobře? Tyto potraviny byste rozhodně neměla jíst na lačný žaludek!
Myslíte si, že snídáte dobře? Tyto potraviny byste rozhodně neměla jíst na lačný žaludek! Když se řekne ideální snídaně, většina z nás si představí jogurt, pomerančový džus a šálek lahodné kávy. Bohužel jde ve všech případech o potraviny, které bychom neměli jíst nalačno, neboť mohou negativně ovlivnit naše zdraví. Ač to zní paradoxně, vysvětlíme vám, proč to tak je.
Článek
Pár pravidel, které vám zpříjemní cestu letadlem
Pár pravidel, které vám zpříjemní cestu letadlem Ať už létání milujete nebo nesnášíte, nemůžete popřít, že by letadla nebyla nezbytným a především pohodlným způsobem cestování. Na létání je úžasné to, že během poměrně krátké doby se můžete přesunout do vzdálených destinací.
Článek
Optická iluze, která vás dostane: Zdá se vám, že se řádky naklánějí? Je to omyl!
Optická iluze, která vás dostane: Zdá se vám, že se řádky naklánějí? Je to omyl! Pro milovníky optických iluzí jsme si připravili opravdovou lahůdku. Jde o optickou iluzi Cafe Wall, kterou vytvořila umělkyně Viktorie Skye. Podívejte se na obrázek a odpovězte na zásadní otázku: Jsou tmavě modré řádky rovné, nebo se naklánějí?
Článek
Raw vánoční cukroví: Vyzkoušejte nepečené a zdravé kuličky
Raw vánoční cukroví: Vyzkoušejte nepečené a zdravé kuličky Trendem posledních let je bezkonkurečně raw vánoční cukroví. Jestli si chcete o letošních svátcích pochutnat na něčem sladkém a zároveň zdravém, připravte si raw nepečené kuličky. Nenajdete v nich bílou mouku, rafinovaný cukr ani ztužené tuky. Naopak vás mile překvapí svou báječnou chutí.
Článek
Rychlovky z jahod: Přinášíme tipy na recepty z jahod, které jsou rychlé, snadné a jejichž chuť si zamilujete
Rychlovky z jahod: Přinášíme tipy na recepty z jahod, které jsou rychlé, snadné a jejichž chuť si zamilujete Přemýšlíte, co s úrodou jahod? Připravte si z těchto sladkých červených plodů něco dobrého. Že máte málo času? Potom vyzkoušejte rychlovky z jahod například v podobě hrnkového koláče, nepečeného dezertu nebo zmrzliny. Tyto recepty z jahod jsou rychlé, snadné a chutnají výtečně.
Článek
Britská farmářka půjčuje své kozy na videokonference. Z původního vtipu se stal velký byznys
Britská farmářka půjčuje své kozy na videokonference. Z původního vtipu se stal velký byznys Vlivem pandemie koronaviru mnozí z nás komunikují se svými kolegy, spolužáky či učiteli prostřednictvím videohovorů. Farmářka Dot McCarthy z britského Lancashire proto dostala nápad, že jako zpestření půjčí lidem na Zoom, Meet či Google Classroom své kozy. Šlo původně o vtip, tato žena však díky svému bizarnímu nápadu vydělala již 50 tisíc liber.
Článek
Znáte všechny výhody vody s citrónem? Je to jednoduchý a nesmírně výživný nápoj
Znáte všechny výhody vody s citrónem? Je to jednoduchý a nesmírně výživný nápoj Jen málokdo si ráno ke snídani nedá kávu nebo čaj. Ovšem existuje ještě něco mnohem lepšího a pro naše tělo i prospěšnějšího a to je citrón. Vymačkaná šťáva z citrónu dohromady s teplou nebo i se studenou vodou dokáže totiž opravdové zázraky!
Článek
Co se stane s vaším tělem, když budete jíst příliš cukru? Kromě zubního kazu čelíte mnohem vážnějším problémům!
Co se stane s vaším tělem, když budete jíst příliš cukru? Kromě zubního kazu čelíte mnohem vážnějším problémům! Není to o tom, že si sladíte kávu a čaj a jíte přemíru sladkostí. Bílý cukr se v současnosti přidává prakticky do všech průmyslově vyráběných potravin. Pokud do tohoto začarovaného kruhu spadnete a budete bílý cukr nadmíru konzumovat v jeho přímé i skryté podobě, zaděláváte si na řadu vážných zdravotních problémů. A nejde jenom o obezitu.
Článek
Buchta orgasmus vás překvapí svou chutí. Vyzkoušejte vynikající recept
Buchta orgasmus vás překvapí svou chutí. Vyzkoušejte vynikající recept Chcete si připravit rychlý, snadný a výborný moučník? Vyzkoušejte buchtu orgasmus. Jak už její netradiční název napovídá, když ji ochutnáte, budete mít doslova nebe v hubě. Přinášíme recept na buchtu orgasmus, který rozhodně stojí za vyzkoušení.
Článek
Uklízecí tipy, které vám ušetří čas
Uklízecí tipy, které vám ušetří čas Asi žádnou z nás netěší trávit volný čas úklidem. Po práci se většinou těšíme, až si hodíme nohy nahoru a odpočineme se. Namísto toho se však musíme chopit prachovky a smetáku a pustit se do boje s nepořádkem. Máme pro vás tipy, které vám během úklidu práci urychlí.