Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Naděždu Bušujevu matka věznila 26 let, aby ji ochránila před vnějším světem. Ani teď však svůj život změnit nechce
Naděždu Bušujevu matka věznila 26 let, aby ji ochránila před vnějším světem. Ani teď však svůj život změnit nechce Ruskem hýbe skandál, ke kterému došlo na venkově poblíž města Nižnij Novgorod. 42letou Naděždu Bušujevu zde držela její matka pod zámkem celých 26 let. Naděžda byla zavřená v domě od roku 1994, kdy vyšla školu. A to s výjimkou roku 2006, kdy musela zavítat k lékaři.
Článek
Po deseti letech na vozíčku první kroky. Celý svět běžel pro ty, kteří sami nemohou
Po deseti letech na vozíčku první kroky. Celý svět běžel pro ty, kteří sami nemohou Více než sto dvacet tisíc běžců a vozíčkářů se účastnilo již šestého pokračování globálního charitativního závodu Wings for Life World Run. Největší senzací letošního roku byl start Davida Mzee, muže, který se po poranění páteře postavil na vlastní nohy. V pražské Stromovce se skrze aplikaci Wings for Life proběhli i čeští olympionici.
Článek
Stovky tisíc lidí na světě mohou být nakaženi koronavirem. O svém stavu nemají ani tušení
Stovky tisíc lidí na světě mohou být nakaženi koronavirem. O svém stavu nemají ani tušení Z rozsáhlé analýzy vyplývá, že statisíce lidí jsou nakažení koronavirem a vůbec o tom neví. Skrytá infekce může být zdrojem nových ohnisek nákazy.
Článek
Poznejte nejpodivnější nemoci světa: Syndrom vlkodlaka, progérie i kamenná tvář
Poznejte nejpodivnější nemoci světa: Syndrom vlkodlaka, progérie i kamenná tvář Celý svět se v současné době zajímá o pandemii způsobenou koronavirem a ostatní zdravotní problémy tak trochu ustoupily do pozadí. Určitě však stojí za to si uvědomit, že mnoho lidí se potýká i s jinými chorobami. Dokonce i takovými, které jsou velmi podivné a jejich výskyt není tak častý.
Článek
Chlapec Quaden s poruchou vzrůstu dojal v srdceryvném videu celý svět. Jeho oficiální účty na sociálních sítích i spolu s videem však záhadně zmizely
Chlapec Quaden s poruchou vzrůstu dojal v srdceryvném videu celý svět. Jeho oficiální účty na sociálních sítích i spolu s videem však záhadně zmizely Ještě před týdnem se sociálními sítěmi šířilo dojemné video s 9letým Quadenem Baylesem. Tento australský chlapec trpící poruchou vzrůstu v něm pláče kvůli šikaně ze strany spolužáků a žádá mámu o lano, aby se mohl oběsit. Poté, co lidé Quadenemu zaslali miliony, však video z internetu zmizelo a zanikly i chlapcovy profily na sociálních sítích.
Článek
Vtipné video: Čínským cyklistou, který nepochopil značku, se baví celý svět
Vtipné video: Čínským cyklistou, který nepochopil značku, se baví celý svět Náhodný kolemjdoucí natočil v čínském Pekingu úsměvné video s popleteným cyklistou, který nepochopil význam značky. Toto virální video, kterým se v současnosti baví celý svět, zveřejnil na svém YouTube kanále také britský list Daily Mail. Podívejte se na něj také a pobavte se s námi.
Článek
Tímto onemocněním trpí jen pár desítek lidí na světě. Kvůli své nemoci je Lukáš odkázán na invalidní vozík a neustálou pomoc svých rodičů
Tímto onemocněním trpí jen pár desítek lidí na světě. Kvůli své nemoci je Lukáš odkázán na invalidní vozík a neustálou pomoc svých rodičů Lidí se stejnou diagnózou, jakou trpí Lukáš, je na celém světě jen několik desítek. Vedle křehké a zranitelné kůže jsou postiženy i jeho svaly. Ty kvůli tzv. dystrofii ztrácejí svou funkci a jsou velmi slabé. Lukáš je odkázán na invalidní vozík a neustálou pomoc svých rodičů.
Článek
Tereza Ramba zažívá hororovou dovolenou. V exotickém ráji celou rodinu dostihly nemoci
Tereza Ramba zažívá hororovou dovolenou. V exotickém ráji celou rodinu dostihly nemoci Herečka Tereza Ramba prožila posledních několik měsíců velmi náročným způsobem. Po prodělaném covidu se na ni i na její děti nabalovala jedna nemoc za druhou. Aby Tereza Ramba s dětmi a manželem Matyášem přišla na jiné myšlenky, vyrazili na dovolenou k moři, která se však změnila v horor. Nemoci totiž Terezinu rodinu dostihly i v exotickém ráji.
Článek
Jak se rodí chameleoni? O jejich výjimečném příchodu na svět jste neměli ani tušení
Jak se rodí chameleoni? O jejich výjimečném příchodu na svět jste neměli ani tušení Chameleoni jsou pozoruhodní živočichové, kteří mění svou barvu podle emocí. V případě tohoto ještěra však stojí za pozornost i jeho samotný příchod na svět, který se napříč živočišnými druhy opravdu vymyká. Pokud vás zajímá, jak se rodí chameleoni, podívejte se na následující video. Jde totiž o jedno z nejneuvěřitelnějších narození na světě.
Článek
Nejstarší miminko na světě je o necelé 2 roky mladší než jeho maminka. Je to vůbec možné?
Nejstarší miminko na světě je o necelé 2 roky mladší než jeho maminka. Je to vůbec možné? Život je plný paradoxů. I titulek tohoto článku, který vám pravděpodobně přišel absurdní, je pravdivý. Týká se manželů Tiny a Benjamina Gibsonových, kteří se neúspěšně pět let snažili o miminko. Poté se rozhodli pro umělé oplodnění s pomocí zmrazených embryí. A právě jedno z použitých embryí bylo pouze o dva roky mladší než nastávající maminka.
Článek
Tato holčička má nejkrásnější řasy na světě. Všechny ženy jí mohou jen závidět
Tato holčička má nejkrásnější řasy na světě. Všechny ženy jí mohou jen závidět Každá žena se snaží být krásná a udělá pro to téměř vše, co je v jejich silách. Naštěstí dnes již existuje spousta kosmetických přípravků, které ženám pomáhají vzhled vylepšit.
Článek
Písničkář Pokáč je dvojnásobný táta. S manželkou Eliškou přivítali na světě druhého syna
Písničkář Pokáč je dvojnásobný táta. S manželkou Eliškou přivítali na světě druhého syna Pokáč si pro své fanoušky připravil obrovské překvapení. Nejde o novou píseň ani album, na sociálních sítích totiž oznámil, že se stal po druhé otcem. Své příznivce tím velmi překvapil. Že Pokáč očekává nový přírůstek do rodiny, totiž neměl nikdo ani potuchy.