Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Policejní pes Arlo byl několikrát postřelen. Při propouštění z kliniky na něj čekalo překvapení
Policejní pes Arlo byl několikrát postřelen. Při propouštění z kliniky na něj čekalo překvapení Nejenom lidé, ale také policejní psi dokážou být těmi pravými hrdiny. Zářným příkladem je toho i policejní pes z okresu Thurston v Americe, který byl při výkonu své služby několikrát postřelen. Naštěstí pejsek Arlo přežil a nyní se mohl konečně vrátit domů ke svému majiteli.
Článek
Recept na nevařený vaječný koňak: Díky snadné přípravě a skvělé chuti si ho zamilujete nejen o Vánocích
Recept na nevařený vaječný koňak: Díky snadné přípravě a skvělé chuti si ho zamilujete nejen o Vánocích Kdo by neměl rád vaječný koňak? Tento výborný domácí likér patří nejen k Vánocům. Pochutnávat si na něm můžete i nyní, kdy se dny zkracují, noci prodlužují a venku přituhuje. Jestli dlouhé večery trávíte nejraději zachumláni doma pod dekou, poctivý vaječňák dokáže přispět k té pravé domácí pohodě.
Článek
Míra Hejda ukázal dětský pokojíček svého synka Nikolase: Je to pohádkové království
Míra Hejda ukázal dětský pokojíček svého synka Nikolase: Je to pohádkové království Míra Hejda je čerstvým tatínkem synka Nikolase, kterého ve čtvrtek 8. dubna přivedla v plzeňské porodnici na svět jeho manželka Zorka Hejdová. Tato oblíbená moderátorka je už se svým miminkem doma, a tak si plnými doušky užívá nově nabytého mateřství. Míra Hejda navíc na Instagramu ukázal, jak stylově svému synkovi zařídili pokojíček.
Článek
Nevěsta Elizabeth Shoesmithová dojala na svatbě svého neslyšícího partnera: Lovesong od Christiny Perri pro něj přeložila do znakové řeči
Nevěsta Elizabeth Shoesmithová dojala na svatbě svého neslyšícího partnera: Lovesong od Christiny Perri pro něj přeložila do znakové řeči Každý, kdo se účastnil svatby australského páru Elizabeth a Scotta Shoesmithových, měl slzy na krajíčku. Nevěsta si totiž pro svého vyvoleného, který je neslyšící, připravila velmi romantické gesto. Překvapila jej zamilovanou písní od Christiny Perri s názvem A Thousand Years, kterou speciálně pro něj převedla do znakové řeči.
Článek
Masopustní období 2023: Kdy začíná a kdy končí?
Masopustní období 2023: Kdy začíná a kdy končí? Masopust 2023 je v plném proudu. Masopustní období tradičně začalo svátkem Tří králů 6. ledna, ovšem jeho konec je pohyblivý a každým rokem se mění. Kdy tedy končí masopustní období 2023 a které významné dny nás během masopustu 2023 ještě čekají?
Článek
Otec se v noci podíval na záznam z kamery, která byla v pokoji jeho novorozeného syna. To, co viděl, ho šokovalo
Otec se v noci podíval na záznam z kamery, která byla v pokoji jeho novorozeného syna. To, co viděl, ho šokovalo Starostlivý tatínek se hned po narození syna rozhodl nainstalovat do dětského pokoje kameru. Bál se o něj a často v noci sledoval, jak jeho syn klidně spí. Jednou ale na záznamu uviděl svou ženu, jak leží v pokoji syna na podlaze v zcela neobvyklé poloze.
Článek
Nejlepší domácí sekaná: Jaký zvolit recept a jak ji péct, aby nepopraskala
Nejlepší domácí sekaná: Jaký zvolit recept a jak ji péct, aby nepopraskala Domácí sekaná je jedinečný pokrm z mletého masa, který jistě zbožňuje celá vaše rodina. Nejlepší sekanou jako od babičky si můžete dopřávat za tepla s bramborem nebo za studena s chlebem. Chcete si připravit tu nejlepší sekanou na světě? Máme pro vás skvělý recept a také vám poradíme, jak sekanou péct, aby nepopraskala a měla křupavou kůrčičku.
Článek
Miska z podzimního listí: Vyrobte si dekoraci, která zkrášlí váš domov
Miska z podzimního listí: Vyrobte si dekoraci, která zkrášlí váš domov Spadané javorové listí hraje na podzim všemi barvami. Nemusíte z něj rovnou vázat draka. Co si z něj vyrobit nádhernou podzimní dekoraci, která ozdobí váš obývací pokoj nebo předsíň? Vytvořte si misku z pestrobarevného listí a vneste do svého domova trochu podzimu.
Článek
Co se mužům na ženách nejvíce líbí a čemu neodolají?
Co se mužům na ženách nejvíce líbí a čemu neodolají? Některé ženy se ani moc nemusí snažit a jejich úspěchy u mužů jsou zaručené. Ptáte se proč tomu tak je? Máme vysvětlení, se kterým přišli sami vědci. Na co tedy došli?