Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Vaše ruce vám prozradí, zda i vy máte strážného anděla
Vaše ruce vám prozradí, zda i vy máte strážného anděla Čtení z rukou je staré jako lidstvo samo a čáry na vašich dlaních o vás mnohé prozradí. Dnes se s námi můžete podívat, zda vám osud přál a máte vepsanou čáru svého anděla strážného, a co to vlastně znamená.
Článek
Míra Hejda ukázal dětský pokojíček svého synka Nikolase: Je to pohádkové království
Míra Hejda ukázal dětský pokojíček svého synka Nikolase: Je to pohádkové království Míra Hejda je čerstvým tatínkem synka Nikolase, kterého ve čtvrtek 8. dubna přivedla v plzeňské porodnici na svět jeho manželka Zorka Hejdová. Tato oblíbená moderátorka je už se svým miminkem doma, a tak si plnými doušky užívá nově nabytého mateřství. Míra Hejda navíc na Instagramu ukázal, jak stylově svému synkovi zařídili pokojíček.
Článek
Jak poznat ovulaci: Sledujte řeč svého těla, které vám odhalí vaše plodné dny
Jak poznat ovulaci: Sledujte řeč svého těla, které vám odhalí vaše plodné dny Snažíte se o miminko, nebo se chcete naopak těhotenství vyhnout? V obou případech byste na sobě měla umět spolehlivě poznat ovulaci. Právě doba kolem ovulace je totiž jediným obdobím, kdy můžete otěhotnět. Podle kterých příznaků tedy poznáte, že začínáte ovulovat?
Článek
Kouzelník Radek Bakalář málem přišel o ruce. Během nebezpečného triku s policejními pouty mu šlo o zdraví
Kouzelník Radek Bakalář málem přišel o ruce. Během nebezpečného triku s policejními pouty mu šlo o zdraví Český kouzelník Radek Bakalář udělal něco naprosto šíleného. Nechal si nasadit policejní pouta a svázat si ruce 200metrovými lany, která byla připevněná ke dvěma nákladním tahačům jedoucím proti sobě. Měl pouze sponku do vlasů a 20 sekund na to, aby se z tohoto sevření dostal. A jak vše dopadlo? Bylo to pouze o setinu vteřiny, ale zvládl to.
Článek
Moderátor Libor Bouček ukázal na Instagramu tvář svého novorozeného syna: Na koho vám Albert přijde podobný?
Moderátor Libor Bouček ukázal na Instagramu tvář svého novorozeného syna: Na koho vám Albert přijde podobný? Oblíbený moderátor Libor Bouček se 16. února stal hrdým tatínkem. Syna Alberta mu porodila jeho manželka Gabriela Boučková. Albert roste jako z vody a už teď dělá svým rodičům obrovskou radost. Libor Bouček se svým chlapečkem pochlubil také na Instagramu, kde zveřejnil synkovu tvář. Přijde vám Albert podobný na tatínka, nebo na maminku?
Článek
Potraviny, které vám dle Michaela Gregera prodlouží život: Zařaďte do svého denního jídelníčku luštěniny, kurkumu a listovou zeleninu
Potraviny, které vám dle Michaela Gregera prodlouží život: Zařaďte do svého denního jídelníčku luštěniny, kurkumu a listovou zeleninu Chtěli byste být co nejdéle v dobré kondici a vyhnout se vážnějším chorobám? V tom případě zařaďte do svého jídelníčku některé potraviny, které vám prodlouží život až o několik let. Na potraviny, které vám napomůžou k dlouhověkosti, se v rámci svého 25letého výzkumu zaměřil i americký lékař Michael Greger. Co byste tedy měli jíst především?
Článek
Televizní šéfkuchař Michael Chiarello náhle zemřel na anafylaktický šok. Osudnou mu byla potravinová alergie
Televizní šéfkuchař Michael Chiarello náhle zemřel na anafylaktický šok. Osudnou mu byla potravinová alergie V pouhých 61 letech zemřel v pátek 6. října 2023 slavný americký televizní šéfkuchař Michael Chiarello. Osudnou mu byla akutní alergická reakce, která vyústila do anafylaktického šoku. Kvůli alergické reakci byl dokonce hospitalizován, lékaři mu bohužel již nedokázali pomoci.
Článek
Jak poznáte, že se mu líbíte? Pozorně sledujte řeč těla i chování svého tajného ctitele
Jak poznáte, že se mu líbíte? Pozorně sledujte řeč těla i chování svého tajného ctitele Nemusíte čekat na to, až vám muž, na kterého si myslíte, vyzná lásku. Že se někomu líbíte, poznáte i podle řeči jeho těla. Zaměřte se zejména na jeho oči, rty, ale i způsob jeho mluvy. I když by chtěl před vámi své vnitřní pohnutky skrýt, způsob chování vašeho tajného ctitele mluví zkrátka za vše.